Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg krydsede alt jeg havde for at se Gytkjær blive skiftet ind i stedet for Dolberg for at se om han kunne trylle på landsholdet som han gør i Polen. Jeg har set nogle kampe fra Polen, og han er typen der det ene øjeblik står mandsopdækket af to kæmper for sekundet senere være i en fri position, noget jeg mener vi kunne have haft glæde af i aften. Men Åge mente åbenbart at hans eneste udskiftning skulle være Dolberg ud og AC ind? Jeg ved ikke helt hvor han ville hen med den udskiftning, den gav bare mere rod på midtbanen.

Og hvorfor kun en udskiftning? Centralt spillede vi godt, på siderne var vi ikke nær så gode? Jeg kunne godt have tænkt mig en dobbelt angriber indskiftning. Pione og Dolberg for Gytkjær og Cornelius (Var han skadet?). Om ikke andet så for at blande kortene lidt og prøve noget andet, den var sgu nok endt 0-0 alligevel med 9 Irere omkring feltet, men så kunne vi i det mindste sig at vi prøvede..

Og så måske Ankersen for Dalsgaard der ikke havde sin bedste dag? Cornelius og Ankersen på siden ville om ikke andet så give lidt dynamik fra spillere der kender hinandens løbemønstre.
15 turneringskampe uden nederlaget. Det er virkelig imponerende af Hareide og landsholdet.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Lakrids. Måske i din verden. Men havde det været en træningkamp havde du set mange flere udskiftninger end du så idag. Og så tror jeg heller ikke du havde set et så afventende irsk hold.
Det var ikke en træningskamp. Vi spiller faktisk om en fribillet til EM. Det er vel svært at forstå?

I mine - og Jürgen Klopp og andre kritikeres - øjne er Nations League et sløjt og unødvendigt overkill-koncept, og reelt set bare "sminkede" træningskampe. I forvejen er der jo gået total inflation i deltagerantallet til EM.
DK kvalede til VM og EM på trods af Hareide og ikke på grund af
Øv, hvor er Hareide altså ødelæggende for dansk fodbold..... er der da slet ikke en nedre grænse (noget ære) for, hvor ringe fodboldhold man skal fedte en 0-0 hjem mod i en semi træningskamp......

Ja, de har sikkert “ikke tabt” i 21 kampe...... men de har til gengæld tabt mange fans i dk med den måde de spiller på..... troede egentlig de havde noget der sku rettes op på, efter den grimme konflikt.......

Men det kan jo være, at det ikke er gået op for dem endnu, at den er afsluttet..... så ihvertfald ud til at være tilfældet for Delaney.....;-)
Lakrids. Måske i din verden. Men havde det været en træningkamp havde du set mange flere udskiftninger end du så idag. Og så tror jeg heller ikke du havde set et så afventende irsk hold.

For et hold på irlands niveau kan jeg til nød se meningen i vitterligt at anse Nations League som en turnering, men for hold langt større kvalitet såsom Danmark, er det helt unødvendigt ikke at bruge disse kampe som det de før var, træningskampe, da deltagerantallet ved EM jo (desværre) er gået hen og blevet så stort, at chancen for ikke at kvale via den rigtige kvalpulje er ekstrem lille.
DK kvalede til VM og EM på trods af Hareide og ikke på grund af
Tror Pione vil blive meget bedre med en venstrebenet venstre back, som kan trække en mand med sig ud af, når Pione går indad.

Men hvis backsne ikke må gå med frem, så kan det jo være lige meget. Dalsgaard er i øvrigt solid nok på den anden back, men nu hvor Ankersen har besluttet sig for at spille på niveau igen, så er han en lidt mere interessant back rent offensivt.

nøj hvor er Nations League et spændende tiltag!
Røvsygt og intetsigende.
Lakris. Alt hvad klopp siger er ret.. hshahah!!! Han er klub træner. Han hader landskampe ligesom alle sndre trænere
annonce