Snak

Mere indhold efter annoncen
Desværre et forventeligt resultat mod et hold der ikke kunne noget, med et hold der kan vældigt lidt.

Folk der mener at Hareide skal fyres er dog helt blæste i hovedet. Han har fået skabt et utroligt solidt landshold (hvor mange kampe er det uden nederlag nu i reel kamp?) Men vi er afhængige af at de spillere vi har med X-Faktor - Eriksen, Sisto, Fischer, måske Dolberg efterhånden? - folder sig ud i landskampene hvis vi skal lykkedes. Ud over Eriksen er der desværre ingen andre der er stabile, og når Eriksen og Fischer er ude, og Dolberg stadig savner selvtillid, så bliver det svært. Må håbe JBL kan komme ind og give et frisk pust og målfarlighed. For det er jo det store problem nu (som det har været i mange år) - vi har reelt ikke en eneste angriber som modstanderne behøver bekymre sig om. En farlig angriber der tog de rigtige løb ville løfte det Danske spil enormt - også uden Eriksen.
Mange der er kritiske, men syntes sgu mest det var Irlands skyld at kampen blev så dårligt. De ville jo INTET, på trods af at de skulle bruge en sejr.
Jeg forstår ikke hvorfor Hareide udtager spillere som Braithwaite, Gytkjær, Anders Christiansen og Mike Jensen, som ikke er eller bør være en del af landsholdets fremtid. Hvorfor ikke integrerer potientielt fremtidige landsholdsprofiler som Billing og Jakob Brun Larsen, der spiller kontinuerligt i to af de bedste ligaer i verden og dertil har haft en god sæsonstart. Udover de røvsyge kampe under Hareide, er det virkelig trættende..
Hareide er én af de resultatmæssige bedste trænere, vi nogensinde har haft. 21 kampe i træk uden nederlag er helt vildt.
Ja, det er en smule kedeligt at se på en gang imellem, men det er ikke kun hans skyld. Det skyldes bl.a., at vore elitespillere er langt bedre uddannet taktisk og fysisk end de var tidligere. Det betyder, at vi ikke længere har "skøre" Elkjær-typer, men bundniveauet hos vores professionelle fodboldspillere er langt højere end tidligere. Hareide har faktisk ret mange virkelig dygtige spillere at vælge mellem, hvilket tidligere trænere ikke havde. Men den bedre uddannelse betyder, at vi ikke spiller så kreativt som tidligere. Til gengæld er vi heller ikke så naive. 1986-holdet var fantastisk, men også håbløst naivt og kunne tabe 1-5 til et klart dårligere spansk mandskab.
Vi mangler lidt kreative typer, når Eriksen er skadet, men Sisto er der jo fx stadig. Han er lidt i en downperiode for tiden, men det er ikke Hareides skyld.
Alt i alt ser vi ud til at vinde vores Nations League-pulje. Hvis Wales ikke vinder ude over Irland i den næste kamp, kan vi nøjes med to point i de sidste to kampe for at gå videre.
Jeg syntes egentlig det er tåbeligt at bruge Danmarks sejre og resultat mæssige optur som et argument for at man ikke må kritisere det nuværende landshold. Der findes ikke et eneste interview med spillere og trænere (eller bold.dk læsere der forsvarer landsholdet) hvor de ikke nævner deres kampe i streg uden nederlag. Man går endda så langt at man ikke vil anerkende nederlaget til Kroatien eller den tabte venskabskamp som landsholdet under konflikten spillede. Hareide og andre kalder det vinder kultur. Fint nok venner, men jeg vil påstå at den lange periode uden nederlag er blevet en enorm hemsko for landsholdet. De bruger det som en undskyldning hver gang man slæber en langgaber hjem til København. De er simpelthen blevet pisse bange for at tabe og tager derfor ingen chancer eller risici. Problemet er jo at landsholdet er stagneret og ikke udvikler sig i takt med at de blot vil holde nullet. Nations league er jo netop en turnering hvor man kan skide huld i resultater og istedet prøve at smider nogle hemninger og overskride nogle spillemæssige grænser. Istedet er man bange for at tabe eller lave fejl og falder tilbage på et defensivt fundament som man i forvejen er god til. Hvorfor ikke trykke den lidt af oppe foran hvor man virkelig har nogle mangler, når nu der ikke er meget på spil. Det kunne være en positiv udfordring at spille uden Eriksen, sådan at man havde nogle flere strenge at spille på når det virkelig gælder. Jeg håber snart at de taber, for så kan de ikke længere bruge det som en undskyldning for ikke at have fundet nogle bedre løsninger i forhold til at være et komplet tandløst dansk landshold.
Det er som om der manglede noget kreativt...Måske ham der Christian Eriksen ville have pyntet? Hold op hvor er holdet afhængig af ham til at sætte det offensive spil. Til gengæld tror jeg ham og Dolberg kan blive en giftig kombi.
ZZZ...
To middelmådige hold,og uafgjort er ok, da DK ikke har en målfarlig spiller udover Eriksen.
"Ja, det er en smule kedeligt at se på en gang imellem"

En smule????


Ja, vi er ubesejrede i 21 kampe.
Men vi har også kun lave 7 mål i de sidste 9 kampe (fratrukket kampen mod Slovakiet) så synes nu nok kritikkerne har noget at komme med.
Ud med Hareide - manden har absolut ingen vision i spillet og et fortsat helt blank i holdudtagelsen.... her tænker jeg ikke især på Stryger og Braithwaithe, der begge falder igennem igen og igen. Og hvor helvede er den røde tråd i spillet andet end fokus på at vinde andenbolden...... håbløs nordmand
Tåge Åge
annonce