Snak

Mere indhold efter annoncen
håbløs omgang bold. ligeså håbløs som at se u21 fredag.
Danmark gjorde hvad de kunne, men vi mødte et AC Horsens klon og så bliver det kedeligt. Mon ikke den irske træner er i familie med Bo Henriksen.
Mange har tydeligvis helt urealistiske forventninger til landsholdet.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
.Jeg syntes egentlig det er tåbeligt at bruge Danmarks sejre og resultat mæssige optur som et argument for at man ikke må kritisere det nuværende landshold
Og jeg synes egentlig det er tåbelig at kritikken går på at hareide skal ud. Hvis nu kritikken gik på andre ting var det jo fint men det er jo bare dumt at kræve en træners afgang når træneren resultatmæssigt er den største succes i landsholdets levetid.

Lakris
Tænk dig nu om. Man risikerer at trække en svær gruppe til EM kval. Vi må jo se på chancerne for at kvalificere sig. Og her er chancerne på papiret da langt større at gøre det i nations League.
LUHG
Sisto spiller spillet ALT for meget. Han trækker tempoet ud af det fremadrettede spil. Han skal altid have tre-fire berøringer, og aflevere så i 8 ud af 10 gange bagud. Jeg forstår ikke hans rolle på det hold. Desværre var Fischer skadet, ellers skal han erstatte Sisto!
Iøvrigt spiller vi mod et hold, der står med 9 mand nede. Det gør det afsindigt svært at spille imod!
Irland spillede nogenlunde som DK...9 mand bag bolden når modstanderen har den...så drop det der at andre hold er kedelige...DK er ik bedre
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 Atletico Madrid siden 2003
En venstrebenet venstre back, tak. Boilesen på som fast mand nu.
Vores etablerede opspil er helt tandløst med Stryger og Sisto i venstresiden.
For langsom boldomgang og så piner det mig at vores backs ikke kommer til baglinien. Tror ikke de kom derned en eneste gang. Stryger er go´ men dur ikke som venstre back.
Holder med: - Landsholdet - Alle danskerklubber
Hold nu op for pokker. Enhver der er vant til at beskæftige sig med fodbold på selv laveste niveau, måske bare som flittig tv-kigger, kan se der er noget galt.

Ingen sammenhæng. Intet flow. Ingen pondus. Ingen vilje der kommer af klar strategi. Som om der vedvarende eksisterer en slags forvirring over næste træk.

Eksempel: når spillere på den centrale midt eller i forsvaret har bolden med 20 meter til nærmeste modstander, står vedkommende ofte og træder i den og annullerer al fremdrift, Kjær gør det, Dalsgaard, Delaney indimellem, selv Schøne gør det. Det er sgu da ikke et primitivt hold som Irland der har ansvaret for at Danmark ikke tør speede op, gå med front og bold direkte mod fjenden, at stole på at løsninger opstår i netop fremdrift. Det er sådan de store hold løser den slags udfordringer. Danmark er ikke noget stort hold, men de er fandeme bedre på alle pladser end Irland, også på udebane. Indsatsen var en hån.
De tænker nok mere på om de får bonus end på hvor kønt spillet er ...
Men Zanka går efter oprykning, så er alt godt.

Nisi Dominus Frustra ...
annonce