Snak

Mere indhold efter annoncen

Laporta: Kan ikke konkurrere med de rigeste

Skrevet af bold
søn 9. okt 18:49

Barcelona kan ikke trække sig fra en europæisk superliga, hvis de skal være konkurrencedygtige, fastslår præsident Joan Laporta.Læs hele nyheden her
Skrevet af Womble
Var Laporta ikke selv med til at lave en voldsomt forvrængende TV aftale i Spanien?

European Super League skaber jo bare større ulighed, selvom om de tre resterende klubber forsøger at sælge en anden historie.
Skrevet af Chris4700
Som jeg ser det er det absolut fundamentalt, at man har droppet ideen om en lukket liga og nu gjort den åben, som man kender det fra CL. Så længe det forholder sig sådan- fint med en ny liga.
Barca
Skrevet af Fjelle80
@Chris4700

Arbejder man på at ESL er helt åben? Er det ikke kun en del af pladserne der er åbne?
Skrevet af Bertelair
Jeg er ikke i enig i at de skal lave en udbrydergruppe liga, hvor de altid er med hvert år. Det går i mod fodboldens principper.
Men jeg er enig med at nu er det nok. Det er totalt klamt at fodbolden forsætter med og have disse statsejede klubber til og forsætte på disse økonomisk kunstige levemåder.
Kan ikke forstå at man som fodbold fan kan være fan af en klub som PSG eller CITY, som ene alene lever på et råddent grundlag. Så hvis dette er Barca eller Real måde og si fra på, så respektere jeg heller det, enn FFP som ikke virker. Må være nok med den korruption nu. Håland for 10 millioner I UGEN!?. Hva skal han tjene om 10 år ? 50?
Skrevet af Bobbymo05
Kan vi ikke lave en folkeafstemning, om Danmark også kunne købe en klub i PL? Ville det ikke være det samme som Qatar og Abu Dhabi har gang i?
Skrevet af Morten6
Ideen om Super League er dårlig. Men argumentet imod statsejede klubber er helt legitimt. Det har virkelig forpestet fodbolden.
Skrevet af haraltidret
Barcelona er vist den sidste klub der skal snakke om finansiel doping. De har om nogen levet over evne, og sammen med andre europæiske topklubber været med til at presse transferpriser og spillerlønninger op på et for de fleste uacceptabelt niveau.
Skrevet af TheUnitedWay
De statsejede klubber som Newcastle, City og PSG bliver et stort problem på den lange bane. Økonomi er den væsentligste faktor på den lange bane, og de gamle store klubber kan ikke konkurrere med de statsejede klubber, hvis budget relativt set er uendelig stort.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af HelleDusseDa
Elsker det her argument om at elske den ene store kapitalististiske storklub frem for den anden. Når faktum er at de alle har solgt deres sjæl til nogen det være sig Amerikanere, Russere, Saudi´er, Kinesere etc. Jeg vil nødigt forklare folk hvordan ting hænger sammen her i verden, men jeg er ret sikker på at du ikke bliver rigtigt rig uden lig i lasten.
Super League lyder godt nok hvis det kunne fjerne de økonomiske misfostre fra fodbolden, fjerne de mest penge liderlige spillere og tage de værste agenter med sig over i den. Kan man være så heldig?
Skrevet af TheUnitedWay
Der er ret stor forskel på at være statsejet eller ejet af f.eks. en investeringsfond his primære formål er at hive penge ud af klubben.

Det er lidt som at sammenligne æbler og pærer.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Pumastuvning
Man kunne også indføre reglen om max 3 udlændinge i truppen. Så kan man ikke rigtig støvsuge andre ligaer for deres bedste spillere.
Skrevet af mholmm
@haraldti

Nu er der alligevel en stor forskel på finansiel doping og så at leve over evne. Så den sammenligning holder jo ikke. Er selv stor kritikker af Barcas økonomiske ageren, men det har bare ikke noget med økonomisk doping at gøre.

@Pumastuvning

Forstår godt din ide, men det vil kun være muligt at lave den regel for ikke EU statsborgere. Med lovgivningen om arbejdsmarkedets fri bevægelighed, der vil EU aldrig godkende en sådan regel, hvilket jeg også er enig i.
annonce
0