Snak

Mere indhold efter annoncen

Laporta freder Xavi: Har tillid til ham

Skrevet af bold
fre 14. okt 19:51

FC Barcelona-præsident Joan Laporta fortæller, at tilliden til cheftræner Xavi er intakt på trods af de dårlige resultater i Champions League.Læs hele nyheden her
Skrevet af elastico
Puyol, Iniesta og Xavi havde formatet til at stoppe så snart grundformskurven knækkede.
Det har Pique, Alba, Busquets og Roberto ikke.
Xavi er den rigtige træner lige nu men det han mangler er, at fuldende udrensningen og sætte de fire spillere af holdet.
Barca er fint på vej
Barca siden 2002
Skrevet af Fodboldministeren
Har/havde også tillid til Xavi, men forstår simpelthen ikke hans dispositioner til de forskellige kampe efterhånden og slet ikke de vigtige af slagsen. Det mig en gåde hvordan man kan stille op med Alonso frem for Balde på VB til en kamp man SKAL vinde!. Resten af forsvaret gav mening pga skader, så der var ikke så meget at rafle om, men igen igen bliver busquest valgt fremfor frenkie eller kessie. Har forsvaret ham ofte og han har stadig en vis potion klasse, men han er simpelhen blevet for langsom i tanke Og handling til de store kampe. Især det sidste års tid til to.
Skrevet af Fodboldministeren
Desuden er det en pinlig anførergruppe vi har efterhånden... de er godt nok fra la masia og har været i klubben i en evighed, men Hverken busken, piquenbauer, Roberto eller Alba er ledere. Det burde træneren simpelthen kunne forstå. Det har stået klart i årevis. Havde personligt lavet en ny anførergruppe i løbet sommeren, hvor Lewandowski, ter stegen og Araujo havde været oplagte og naturlige valg. Savner noget mod og man er alt for fastfrosset med de andre!.
Skrevet af PaseoDeLaCastellana
Famous last words
Din holdning er en mink, og jeg er Mette Frederiksen
Skrevet af haraltidret
Man kan roligt sige at Laporta er gået all in på Xavi, så Laporta kan ikke fyre Xavi uden selv at blive ramt af voldsom kritik. At få så mange nye spillere sat sammen til et slagkraftigt hold tager også tid, så at fyre Xavi allerede nu ville være en falliterklæring. Som jeg ser det har Laporta ikke andet valg end at holde fast i Xavi, og håbe på at det er ham der kan løfte den kæmpe sportslige og økonomiske satsning Laporta har sat i søen.
Skrevet af Liverby
Der er ikke råd til hverken at fyre Xavi eller få andre trænere end fra egne rækker. Mon ikke vi er 6 måneder nærmere konkurs end hvis Barca går videre fra CL. 2023 eller 2024 kunne være sidste gang man ser Barcelona i CL og La Liga for en stund.
Hader Fck af hele mit hjerte.
Skrevet af Slettet(400625230401)
En trænerfyring starter næsten altid med en fredning. Taber Barca stort i morgen tror jeg den fredning er meget midlertidig. Mon ikke også denne fredning er et forsøg på at skabe ro op til el Classico!

Dog kan alt ske i el Classicos og nuværende form betyder sjældent noget i disse kampe. Så gentager Barca deres 4-0 fra sidste sæson, så er Xavi sikkert fredet et godt stykke tid. Men et 4-0 nederlag tror jeg ikke han ville overleve.

Det bliver en spændende kamp, og denne "fredning" er da også en ekstra dimension. Real ville elske at slå det sidste søm i kisten for Xavi.
Skrevet af Fjelle80
"Mon ikke vi er 6 måneder nærmere konkurs end hvis Barca går videre fra CL. 2023 eller 2024 kunne være sidste gang man ser Barcelona i CL og La Liga for en stund."

I så fald vil det være en decideret genistreg at have solgt tv rettighederne for la liga.
Der er nok bare større chance for at du er en tåbelig trold uden nogen indsigt i økonomi, hverken generelt eller i Barças.
Skrevet af Fjelle80
"En trænerfyring starter næsten altid med en fredning. "
Det vil den ofte gøre, idet medier og fans ofte har mindre tålmodighed en lederne i klubberne. Så kommer spørgsmålene længe inden en fyring er aktuel.
Men ja, trænere overlever på resultater, og i med resultaterne i Chl er Xavis snor blevet kortere. En ydmygelse i morgen vil forkorte den endnu mere. Jeg tror dog stadig han har rimelig lang snor.
Skrevet af Fodboldtilskuer00
Med en så god La Liga start og forholdvis mere stabil spil end de sidste to år, så har jeg svært ved at se hvorfor han skal fyres nu. Det ville være helt vanvittigt, det sker at man ikke lige når videre i CL, men hvis man ikke kan komme videre fra gruppen med et hold som Inter, så tror jeg ikke man når videre til kvartfinalen, hvis man får god lodtrækning måske.

Det vil være helt vanvittigt at fyre Xavi nu.
Skrevet af Stagger Lee
Der er ikke råd til hverken at fyre Xavi eller få andre trænere end fra egne rækker. Mon ikke vi er 6 måneder nærmere konkurs end hvis Barca går videre fra CL. 2023 eller 2024 kunne være sidste gang man ser Barcelona i CL og La Liga for en stund.

Hold kæft en gang vrøvl. Hvorfor snakker du om noget, du tydeligvis ikke har selv den mindste smule indsigt i? eller er du bare ude på at provokere? Du snakker lort fra ende til anden.

Ot. Xavi ligger langt fra en fyring. Han skal selvfølgelig forbedre sig, ligesom alle andre i klubben skal det, men man ligger nr. 1 i ligaen, så man er klart på vej i den rigtige retning og en fyreseddel ligger milevidt væk. Også selv om man skulle tabe til Real i morgen. Ikke at jeg tror, man gør det, men det her er bare medierne, der prøver at piske en stemning op. Xavi er ikke tættere på en fyring, end Carlo er det, hvis Real taber kampen.
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
Skrevet af TheUnitedWay
Det vil være useriøst med en fyring. Det tager lang tid at spille så mange spillere sammen. Barca skal være glade for Lewa og Ter Stegen. Jeg synes at pointhøsten i La Liga har været flot, og i CL var de havnet i en vanskelig gruppe.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
annonce
0