Snak

Mere indhold efter annoncen

Laporta om De Jong: Vi har afvist alle tilbud

Skrevet af bold
søn 24. jul 09:44

Noget kunne godt tyde på, at Barcelonas Frenkie de Jong alligevel ikke er på vej til Manchester United. Barca-præsidenten fortæller, at de har afvist alle tilbud. Læs hele nyheden her
Skrevet af KLB-ManU
Nå, jeg troede/håbede I manglede penge, men åbenbart ikke… hmm!
Skrevet af Skytte
Altså…lyder da stadig som om at han er på vej væk

"Vi har modtaget flere tilbud, som vi alle har afvist, fordi vi gerne vil snakke med ham, og vi ved præcist, hvad han vil have…"

At alle tilbud er afvist betyder jo bare at ingen bud har været høje nok - men ud fra hvad Laporta siger så har FDJ jo nok blot en klar holdning til hvor han gerne vil hen og mon ikke det er de detaljer i hans situation de arbejder på…

Ser ud fra seneste træningskamp til at midtbanen kommer på plads uden ham - han blev skiftet ind til forsvaret og ligner en mand på vej videre.
Winning doesn't really matter as long as you win - Vinny Jones
Skrevet af Lindhardt
Får det aldrig en ende, Barca vil ikke af med ham, selv om de skulle mangle penge, og spilleren selv har udelukket mange gange at han ikke vil til man u..
Skrevet af TheUnitedWay
Barca køber alle spillere, og bruger en brøkdel af dem. Se det god forretningssans 😂
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Peter Nielsen
Jeg tror ærlig talt ikke på Laporta, og det at De Jong spiller forsvar tyder for mig på at Klubben forsøger at få De Jong til at skifte mening mht. et skifte.
Skrevet af Morten5500
Hele den her De Jong situation er så mærkelig. Men alt om Barca’s transfervindue er jo bare mærkeligt denne sommer og ikke til at finde hoved og hale i for nogen…
Skrevet af Bookel82
De får aldrig overtale dem til at skifte til Manchester. De Jong og Mikkeys liv udenfor banen er vigtigere for dem. Et af få FCB par som ofte viser sig offentligt. De hænger altid på Soho Beach house i garaf.
.
Skrevet af Du er ikke Peter Schmeichel ?
hvis rygterne er rigtige om at Kounde er tæt på at skrive under i chelsea så kunne man måske godt forstille sig at xavi kunne se de jong blive omskolet til centerback - det har barca jo tidligere gjort med stor succes med mascherano.
når det er sagt så tror jeg nu også mest på at det er i erkendelse af at de nok ikke kan komme af med ham. så nu vil man nok forsøge at få ham til at gå ned i løn, eller rettere give afkald på noget af de 18 mill euro klubben skylder ham.
hvis de ender med at hente kounde også så har de ihvertfald spændt sig hårdt for økonomisk med lønnen.
1. AGF 2. Leeds 3. Atletico Madrid 4. Fiorentina
Skrevet af Løft ikke hunden
Godt nok ulideligt med Laporta som præsident. Den mand er så utroværdig i sin kommunikation, og gift for os fans, fordi han kun siger det alle vil høre, selvom man kan fornemme, at der foregår noget andet bag kulisserne. Det var det samme da, vi måtte lade Messi gå (at det ikke alene var hans skyld er en hel anden sag, det er mere hans altid "beroligende" kommentarer, der er problemet, i stedet for at fremlægge tingene som de er).

Måske er der masser af talent på midten, men det ville være et kæmpe tab for Barca at miste De Jong nu. Især når han gerne vil blive i klubben, altid har drømt om at slå igennem her og snart kan komme ned og spille sin naturlige plads på den defensive midt, da Busquets ikke kan have lang tid tilbage på højeste niveau.

Skrevet af Fremad Amager på Landsholdet
Han skifter i dette vindue. Tror bare ikke det bliver til Man. U,men hvem gider også spille der?
Eriksen tog kun til united pga Tottenham ikke ville tage ham tilbage.
Skrevet af Mr_Rotten
Læs lige hvad det er han siger igen, hr jounalist.

Han siger at de ikke har ACCEPTERET noget tilbud endnu, det er ikke det samme som at have afvist dem.
Skrevet af cagoda
glem nu ikke at Mascherano var også midtbane spiller men blev rykket ned i forsvaret under Guardiola
Skrevet af mholmm
Tror på ingen måder af FDJ er interesseret i at spille CB.
Og ved godt Mascherano gjorde det, men han blev først omskolet i hans karrieres efterår.
Hvis de ikke sælger FDJ, så tror jeg han bliver noget utilfreds med at skulle spille CB. Han blev jo nærmest lovet at Midtbanen skulle bygges op omkring ham da han skiftede.
Og nu står han to år efter og aner ikke hvad der skal ske med ham i Barca på trods af at han været en af de bedste spillere i klubben.
Kan sgu forstå hvis han ikke har haft den fedeste sommer.
Skrevet af Slettet(401909221509)
Han skifter i dette vindue. Tror bare ikke det bliver til Man. U,men hvem gider også spille der?
Eriksen tog kun til united pga Tottenham ikke ville tage ham tilbage.


Man bliver så træt...Godt at skolernes ferie snart er slut
annonce
0