Snak

Mere indhold efter annoncen

Laporte ikke i Bilbao-truppen mod Eibar

Skrevet af bold
fre 26. jan 2018
Manchester City-emnet Aymeric Laporte er ikke med i truppen, når Athletic Bilbao i aften får besøg af Eibar i La Ligas 21. spillerunde.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Slettet(400859222008)
Gad vide hvad de så skal smide for ham, hvis et skifte kommer på tale.
Skrevet af joybringer
65m pund
Skrevet af Sims91
Frikøbsklausulen er £57 millioner. Den virker til at være lukket. De kan heller ikke blive ved med at håbe på Kompany.
Mange penge men overliggeren blev jo hævet noget med de £75 millioner Liverpool betalte for Van Dijk.
Skrevet af haraltidret
Mon ikke det betyder Laporte er på vej til Guardiola og Man City. Der skal som allerede skrevet findes en langsigtet afløser for Kompany. Jeg vil også mene at et indkøb af Laporte endegyldigt sender John Stones på bænken som reserve.
Skrevet af Casamiro
Real i sover
Skrevet af Jranja
Enig! Den her signing ville passe perfekt ind hos Real! Vi trænger til noget nyt og en forsvarsspiller mere. Ærgerligt hvis han ender i City :(
Skrevet af Slettet(100659192308)
Sims

Bortset fra Laporte ikke kan købes for en krone mindre end beløbet. City skal betale den pris pga frikøbsklausul.

Liverpool har ikke presset prisen op på Laporte eller hævet overlæggeren. De betalte derimod en overpris for at have dummet sig i sommers.
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Skrevet af Sims91
Først og fremmest så kan han godt købes for en krone mindre end beløbet, hvis Bilbao accepterer det.

Derudover så misforstod du min kommentar. Når jeg taler om, at overliggeren er hævet, så taler jeg om hvad man i al almindelighed ser en CB gå for. I det lys er £57 millioner ikke længere så ekstraordinært mange penge for en CB, som det ville have været bare i sommers.
Skrevet af Slettet(100659192308)
"Først og fremmest så kan han godt købes for en krone mindre end beløbet, hvis Bilbao accepterer det. "

Jo jo, men det ville jo aldrig nogensinde ske.

"Derudover så misforstod du min kommentar. Når jeg taler om, at overliggeren er hævet, så taler jeg om hvad man i al almindelighed ser en CB gå for. I det lys er £57 millioner ikke længere så ekstraordinært mange penge for en CB, som det ville have været bare i sommers."

Det tror jeg så bare ikke den er, den handel mellem Liverpool og Southampton har så mange ting blandet ind, at prisen blev så høj.
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Skrevet af Sims91
Altså overliggeren er jo selv sagt hævet, eftersom prisen på £75 millioner er højest. Deraf ordet "overligger". Altså at noget ligger over noget andet. Kendt fra fodbold, højdespring, arkitektur osv.
annonce
0