Snak

Mere indhold efter annoncen

Lasse Heinze erstatter Rønnow

fre 5. jul 2013
AC Horsens har hentet Lasse Heinze på en etårig aftale som erstatning for Frederik Rønnow.

Læs hele nyheden her
Okay, okay. I havde tænkt over det.
Det er rigtig godt gået af Horsens at kunne trække Heinze ind som erstatning for Rønnow. Kan ikke forestille mig han ikke også har fået et bud fra Viborg. I så fald vægter han nok et formodet tophold lidt mere i 1. div. end et formodet bundhold i superligaen.
Østjyden.....det stod også igår på bold at en sådan rokade var mulig...

Min første tanke var "s..... osse, at Rønnow smutter"...
Men efter at have sundet mig lidt er det jo fuldstændig rigtig at der kommer en stærk målmand tilbage næste år (når vi forhåbentlig skal spille i superligaen igen).

Uden af have en indgående indsigt i klubbens trænerstab, mener jeg AC Horsens har e rigtig godt målmandstræner-team.
Og da Lasse har rigtig godt med erfaring er jeg egentlig fortrøsningsfuld lige på den post...

Nu skal vi bare have gang i målscoringen - mon så ikke opholdet i 1. div. kun bliver en (ny) parantes i klubbens historie...
▀ Hvis mit indlæg ikke giver mening, kan det blandt andet skyldes fejl hos afsender eller modtager ▀ Jeg kan sagtens drikke uden at more mig
For fanden da Lasse! Nu har SIF fans accepteret, at du gerne vil prøve noget andet, men så vælger du vores værste rival til oprykningen. Det er sjældent jeg brokker mig når en spiller forlader SIF, men det her er sgu ikke okay!
Silkeborg IF
Jeg er HELT enig! Det er utroligt skuffende at Lasse har valgt vores værste rival til oprykningen - og oven i købet vores ærkerival!
Det er overhovedet ikke okay, og jeg håber derfor, at SIF BOMBER LASSE I SÆNK!

Men samtidig er jeg helt sikker på - ja, jeg er faktisk overbevidst om, at Lasse vil få en varm velkomst på Mascot Park.
Kæmpe skuffelse.

... og et trin nedad ;-)
iHala Madrid y nada más!
Nøj, jeg er skuffet over Lasse. Han bliver buhet konstant, når Horsens gæster os.
Er altså en fremragende signing/udlejning AC Horsens har skruet sammen der.
Personligt havde jeg bestemt regnet med at Rønnow var tabt, da Horsens rykkede ned, alene i kraft af hans fantastiske potentiale og talent.

Lasse Heinze er en fremragende erstatning, og på sine bedste dage, med et niveau langt-langt over hvad jeg regnede med at AC kunne lokke til sig, efter nedrykningen.

Velkommen til de gule, Lasse, vi glæder os til at se dig holde buret rent. :-)

/johnny
/johnny AC Horsens. Manchester United (Siden TV Sagde \\\'DONG\\\' Og Jesper Olsen var et hit) FC Barcelona (Siden midt 80\\\'erne) \\\'2-0, er den farligste føring man kan have i fodbold\\\' - Citat: Christian Andersen
annonce