Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mania
Haha, så fordi Zlatan ikke har hvide svenske forældre, så er han ikke svensk? Hva med Zlatans børn? Og børnebørn osv? De får jo aldrig rigtig hvide svenske forældre? Kæft hvor er der bare mange stygge og klamme typer i DK!! UGH! Racisme over alt!
Skrevet af Cristiano Messi
Tja, en skam han heller ikke er svensk......Hvordan fanden kan han så spille for det svenske landshold?
Det er jo ikke imponerende at FCK er dominerende i Dansk fodbold, når man sammenligner deres budget med andre superliga klubbers budgetter. Nr. 12 i Ligaen Nr. 1 på tribunen!!!
Skrevet af Kilba
Han kunne sikkert godt slå Bendber af. Men er nu glad for at den arrogante stodder voksede op hinsidan....
Skrevet af Slettet(071509202210)
Jeg forbløffes efterhånden af, hvor vanvittigt nedladende en stor mængde af bold.dks brugerindlæg er. Der er åbenbart en god blanding af trolls og troglodytter der har for meget tid og lidt intelligens.
Skrevet af teleduffe
De får jo aldrig rigtig hvide svenske forældre? Kæft hvor er der bare mange stygge og klamme typer i DK!! UGH! Racisme over alt!


Det har da absolut intet med racisme at gøre. Det er et spørgsmål om, hvordan du definerer nationalitet, om dette skyldes blod eller fødested, og dette kan selvfølgelig diskuteres.

Jeg forbløffes efterhånden af, hvor vanvittigt nedladende en stor mængde af bold.dks brugerindlæg er. Der er åbenbart en god blanding af trolls og troglodytter der har for meget tid og lidt intelligens.


radikale.dk
Skrevet af Leifi
Janteloven og Rønnebærerne trives osse fint på Bold.Dk...
Ja Danmark ku godt bruge en klasse-spiller/angriber som Zlatan, for det har vi ikke, og holdet mangler sådanne typer.
Vanløse IF siden jeg blev født
Skrevet af RunningBob
Fordi at man er multi etnisk og ikke er af arisk afstamming udelukker ikke, at man kan være svensk. 2012 siger min kalender.
Skrevet af another kovac
Temmelig mange mennesker i 2012 følger desværre ikke den kalender.
På deres kalender står der 1965 og Dirch Passer er bare verdens bedste skuespiller !
Reason? now thats the enemy of art!
Skrevet af Dalle85
Min kalender siger 2012.. men den siger også at Dirch var verdens bedste skuespiller :)

OT:

Any1 remembers the last tournament in which Sweden participated?

Zlatan var ën stor byld der rendte rundt på banen, nu hakker han 4 ind mod England i en tester, og så er han pludselig Skandinaviens alltime greatest og jeg skal gi jer.. come on..
- Danske landshold ( I medgang og modgang! ) Derudover: - Mallorca - Spurs
Skrevet af hilarius
Hold nu kæft, Zlatan er født og opvokset i Sverige, så han er svensk. Sådan er DET bare. Det er en latterlig diskussion.
Skrevet af guldsmed
En skam OoooO og Jimmy Jump ikke er svenske, så slap vi for deres vrøvl her.
https://www.flickr.com/photos/jan_f_rasmussen/sets/
Skrevet af UdgaardsLoke
Jeg mener, som tidligere skrevet, at Zlatan er svensk, men hvor er det dog fattigt at trække racismekortet i en debat som denne. Det viser en tydelig mangle på forståelse, ikke mindst af ordet ´racisme´.
Skrevet af Espadon
Hold nu op. Bare fordi folk har en anden mening om hvad det vil sige at være dansk eller svensk betyder det jo for pokker ikke at de er en flok nynazister.

Personligt ser jeg heler ikke Ibrahimovic som svensk men han er da ikke et dårligere menneske eller ringere fodbold spiller af den grund.

Men hans familie kommer jo ikke fra Sverige. Det ændre det faktum at han blev født og er opvokset der ikke på. Jeg bliver jo heler ikke italiener bare fordi jeg flytter til italien.

Derfor synes jeg heler ikke sammenligningen med Schmeichel holder. Schmeichel er halv polsk og halv dansk. Ibrahimovic er halv Bosnisk og halv kroatisk. Der er altså en forskel.
Skrevet af Tøffe & Gravers ankomst i Madrid
Der er ingen der er mere svensk lige nu, prøv at checke efter!
Skrevet af Mugesh
”Men hans familie kommer jo ikke fra Sverige. Det ændre det faktum at han blev født og er opvokset der ikke på.”


Dumt.

”Jeg bliver jo heler ikke italiener bare fordi jeg flytter til italien.”


Dummere.

”Derfor synes jeg heler ikke sammenligningen med Schmeichel holder. Schmeichel er halv polsk og halv dansk. Ibrahimovic er halv Bosnisk og halv kroatisk. Der er altså en forskel.”


Dummest.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Cside
Vildt!!....er der nogen der har fortalt det svenske fodboldforbund, at manden slet ikke er svensk?
Collar turned up, back straight, chest stuck out, he glided into the arena as if he owned the fucking place. Any arena, but nowhere more effectively than Old Trafford.
Skrevet af Espadon
Du er næppe i nogen position til at kalde andres mening for dum hvis det bedste du selv kan gøre er at citere bider af deres indlæg og kalde det dumt.
Skrevet af CFCHackney
Du er næppe i nogen position til at kalde andres mening for dum hvis det bedste du selv kan gøre er at citere bider af deres indlæg og kalde det dumt.


Hvis en persons indlæg er så uintelligent, som hans indlæg var, så kan man godt jo. For det var noget af det dummeste, jeg længe har læst.

@Mugesh

Haha.

Zlatan er svensk!
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Espadon

Hvis en persons indlæg er så uintelligent, som hans indlæg var, så kan man godt jo. For det var noget af det dummeste, jeg længe har læst.


Så fordi jeg ikke deler jeres opfattelse af hvad det vil sige at være dansk/svensk er min mening uintelligent? Virkelig?

Det er jo et spørgsmål om hvad man ligger i ordet. Nogen mener at du er dansk bare du lever i Danmark. Nogen mener du er dansk så snart du føler dig dansk og lever dansk, altså tager kulturen til dig, andre mener du er dansk hvis du har dansk statsborgerskab og atter andre mener at du er dansk hvis de 2 sidstævnte kombineres. Og endelig er der dem der mener du skal være født i danmark, nogen enda at du ikke bare skal være født i danmark men at dine forældre eller iværtfald en af dem også skal være det, og nogen mener så igen at deres forældre også skal være det og så videre. Der er mange forskelige meninger om hvornår man er dansk (eller svensk).
Skrevet af CFCHackney
Hvis man har svensk statsborgerskab, og samtidig føler sig svensk, så er man selvfølgelig svensker.

Der er vist ikke mange andre lande end i DK, hvor man ville stille spørgsmåls tegn ved det. Eller at nogle ville i hvert fald og slet ikke i den vestlige del af verden.

Du er dog i din gode ret til at have din halvsnæversynede holdning.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
annonce
0