Snak

Mere indhold efter annoncen

Laudrup: Messi skal vinde VM som Maradona

Skrevet af bold
søn 21. mar 2010
Michael Laudrup mener, at Barcelona-stjernen Lionel Messi skal vinde et VM med det argentinske landshold, før han nå samme legendestatus som Diego Maradona.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Martinovic
Var det ikke ved VM i 86, at Maradona scorede med hånden?

Fatter ikke, at Laudrup alligevel påpeger netop dette VM. Kujonagtigt!
Mojn do!
Skrevet af Kosmiske_maane
Så må vi håbe på han har hånden med sig...
Danmark - AGF England - Chelsea FC Spanien - Atletico Madrid
Skrevet af Donnichlas
Ja det er måske der at messi ikke kan følge med de største.
Tror ikke han kommer til at opleve en vm triumf.
Han spiller ikke godt for landsholdet, og det er vel ikke et hold.. Jeg spår argentina 1/100 for at de vinder vm.
Manchester United - MUST -Melder mig ud af messi vs ronaldo fight.
Skrevet af Shaft
Nu ved jeg ikke hvordan messi vil præstere hvis han spillede for et middelmådig hold. Men Maradona var mere end nogen anden manden, der alene sikrede Napoli deres første og eneste italienske mesterskab. Det må man vel også tage med i sin overvejelse.
Skrevet af Zola
SSC Napoli vandt mesterskabet i både 1987 og 1990.
L’enfer, c’est les autres!
Skrevet af Encode
Donnichlas


Jeg spår dem 1/32
Når i ser mig synger i nok: ♪ Nants ingonyama bagithi baba Sithi uhhmm ingonyama ♪ Er en kvinde kannibal hvis hun sluger? Bruger Real Madrid nu endnu en millard?
Skrevet af Donnichlas
Shaft : Du kan vel kigge på det argentinske landshold? det kan man vel godt kalde middelmådigt, bortset fra nogle verdensstjerner i front, har de jo ingenting. De fungerer ikke sammen, og har den forkerte træner. Så det et middelmådigt hold, og der klare han sig ikke helt så godt som for barca. Det vil adskille ham fra en som Maradona..

Eller som brian laudrup sagde "Maradonna"
Manchester United - MUST -Melder mig ud af messi vs ronaldo fight.
Skrevet af LeTiss
Zola...var det ikke med Maradona på holdet begge gange. De vandt også i UEFA cupen. Var det i ´89?
Skrevet af uWish
Laudrup hold nu kæft.

Og du er en elendig medkommentator.
Du vil have folk til at spille som du vil og sviner dem "prøv se hvor dum den aflevering var"

ja sig det til din tidligere målmand i Getafe, så kan det være folk har respekt for dig, og synes du en god træner, ellers så hold din kæft.

Kun vrøvl du lukker ud.
Skrevet af Bruun
Jeg mener at Argentina ligger i favoritfeltet til VM titlen.

Deres offensiv ser virkelig skræmmende ud, og midtbane samt forsvar er udelukkende besat af spillere med masser af erfaring.

Det store spørgsmål er naturligvis om Maradona kan få alle de store stjerner til at fungere som en enhed.

Ser Argentina som en af favoritterne sammen med Spanien,Holland,Brasilien og Tyskland.
M i a S a n M i a
Skrevet af ForzaJuve10
tid til at holde kæft laudrup
prøøøøøøv lige
Skrevet af Calexico
@Foggy: Hvad er der kujonagtigt ved at fremhæve VM i 1986? Jeg forstår simpelthen ikke hvordan orden kujon kommer ind i billedet.

Maradona spillede det bedste fodbold jeg nogensinde har set under den slutrunde. At han scorer med hånden er nok ikke ligefrem sympatisk... Men det er vel i princippet ikke værre end folk, der begår andre ulovligheder for at nå frem til bolden og score!?
Skrevet af Se&Hør
jeg fatter ikke at folk giver messi skylden for at det går dårligt for argentina. messi er lige så gode som maradonna var, og at han ikke præstere på landsholdet skyldes ikke messi men mere maradona
[b]jeg har fed Nike ure med barca logo til en billig pris kontakt mig pâure 2010@live.fr og jeg sender billeder[/b]
Skrevet af Don_Mambo
Messi har jo en anden rolle på landsholdet idet at han bruges som frontangriber. I Barca har han en langt større frihed. Men et hold med S. Aguero, Messi, Tevez, i angrebet ville være dumt ikke at frygte.
Arsenal FC København
Skrevet af proletar
Ja og Higuain som joker, alle hold med en spiller som higuain som reserve er skræmmende, og Argentina ligger som en "bobler" til at vinder. Favoritterne må være Brasilien og England også kommer de andre store efter som Argentina, Italien, Holland og Tyskland.
Skrevet af Jespersen9
Argentina har sq da et vildt landshold.

De har fremragende offensive kræfter i Messi, Tevez, Milito, Higuain, Agüero.
En stabil midtbane i Bolatti, Di Maria og Mascherano. Cambiasso også hvis ellers idioten Maradona kunne få hovedet ud af gaskanalen.
Og så har de et ok forsvar i Burdisso, Samuel, Demichelis og Heinze.

Derudover en masse udmærket materiale at fylde ud med i resten af truppen. Jeg tror godt man kan tage dem som en seriøs kandidat til at vinde VM.
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs601.snc3/31669_392502932332_9489537332_4128284_6357157_n.jpg Glazers out. LUHG Manchester United Supporters' Trust: https://www.joinmust.org/join/free.php
Skrevet af Roma2009
Jeg tror at Messi føler sig utilpas i den Argentiske landshold. .det er bare min mening...Tror at hvis presset og fokus var mindre han vil kune lofte fortvetninger lige som han gjørde i Barcelona...håber det bedste for ham...han er en kanon spiller og elsked at hele trupper i FCB...
Tenim un nom que el sap tothom....FCB
Skrevet af Sungam Nesral
Favoritterne må være Brasilien og England også kommer de andre store efter som Argentina, Italien, Holland og Tyskland.

De største favoritter må der helt klar være Spanien.. Når men any ways, håber jeg at vi ser en Messi til VM, som spiller fortryllende.. Han er verdens bedste spiller, og skal nok vise sit værd i Syd Afrika til sommer..
Jeg elsker Barcelona.. - og jeg ved godt hvem der er verdens bedste fodboldspiller..
Skrevet af La mano de D10S
"Favoritterne må være Brasilien og England også kommer de andre store efter som Argentina, Italien, Holland og Tyskland."

tror du har været lidt for hurtig ved tasterne, Spanien er da en klart større favorit end England, tænker at det må være en forglemmelse, at du slet ikke har nævnt dem.
Jeg forstår egentlig ikke hvorfor så mange nævner england, mange af deres store stjerner som Lampard og Gerrard spiller elendigt for tiden og jeg tvivler på at Rooney kan klare det alene, han er god, men han er ingen Maradona.

@Foggy
hvis du havde set VM i 86 ville du ikke skrive den slags lort, Argentina scorede 14 mål, Maradona lavede 5 af den og lagde op til 5 andre.
Et af dem med hånden, men som det påpeges i denne tråd, så var det vel ikke mere usympatisk end når en forsvarsspiller glemmer at gøre dommeren opmærksom på, at han lige har lavet straffe eller når en angriber tillader sig at score selv om han ved han står offside.
Alle fodboldspiller har på et eller andet tidspunkt forbrudt sig mod fodboldreglerne, at dommeren så ikke ser det gør vel ikke spilleren mere eller mindre usympatisk.
Kujon må være et udtryk for dit begrænsede ordforråd, sammenlignet med de fleste af nutidens stjerner, så brugte Maradona sin hurtighed og teknik til at holde sig på benene istedet for at kaste sig ved den mindste kropskontakt.
Skrevet af Donnichlas
Hvordan kan argentina være så store favoritter som folk gør dem til?
De var nær ikke kommet med til vm. Det kunne man takke higuain for at man gjorder, efter han fik sin debut til landsholdet, som maradonna havde holdt ham fra trods mange mål i madrid.
Argentina har en flot offensiv jaja. Og hvad så hvis de har 11 stjerner, hvis kun 1 glimter i en kamp? De startede flot op i venskabskampene da maradona tog over, men da det blev kval til vm, og altså for alvor. Der glippede det, de mødte opsatte modstandere som måske ikke var hold man forventede noget af, men de var et hold.

Man kunne jo stille et eks. Madrid spillede heller ikke særlig godt i starten, trods alle de verdensstjerner der rendte rundt, og de begyndte første at spille fornuftigt da de fandt deres spillestil. Maradona dur ikke som træner, jeg tror at han fortæller hver enkelt spiller at de skal gøre sådan og sådan. og specielt messi, har fået afvide noget nær at han aldrig behøver at spille de andre, fordi han er god. Alt i alt vinder argentina ikke vm med maradona som træner, tror han er forfærdelig.

Laudrup har ret.. Og han er da den i chl studiet/kommentator der er mest nede på jorden, og ikke forguder et hold helt vildt.
Manchester United - MUST -Melder mig ud af messi vs ronaldo fight.
annonce
0