Snak

Mere indhold efter annoncen

Laudrup: UEFA burde have afblæst kampen

Skrevet af bold
søn 13. jun 2021

Michael Laudrup mener, at UEFA burde have truffet beslutningen om, at Danmarks kamp mod Finland ikke skulle genoptages, for spillerne fik et valg, der reelt ikke var et valg, siger han.Læs hele nyheden her
Skrevet af Lugano
100% enig.
Skrevet af Bødlen1880
Fuldstændig enig. Det er en skændsel!
Skrevet af 1128stbrn
Enig med Mister
Skrevet af Mathews
- De får et valg, som ikke er noget rigtigt valg. Spil videre i aften eller spil i morgen klokken 12. Det synes jeg – undskyld – ikke er noget valg.

Jamen hvad er alternativet? Finland har jo altså også et kampprogram, de skal have til at gå op, med en ny kamp på onsdag.
Skrevet af jomic...
Illusionen om et valg. Det er så svag ledelse at overdrage og gemme sig bag spillernes "egen" beslutning. Mennesker der går igennem den slags oplevelser skal beskyttes, ikke stilles overfor to dårlige valgmuligheder.

Forskellige muligheder:
- stop kampen, resultat 0-0
- Hvis der skal spilles. Udskyd flere kampe i gruppen, så det er muligt at give spillerne mulighed for at komme sig (Det er to dage at hente ift. afslutning af de sidste grupper). Alle vil forstå det.
Skrevet af DarkEZ
Præcis det jeg har skrevet i andre tråde og er 100 % enig med Laudrup
Skrevet af Badbonez
Helt enig….

Mister mere og mere for fodbold….landshold spillerne skulle med det samme have fået "fri" og Fundet ro. Det var tydeligt at se det patetiske i at kampen skulle spilles. Spillerne var slet ikke tilstede og kampen skulle have været et x….gad godt kende den egentlige beslutning om hvorfor kampen skulle spilles…umoden beslutning at spille.

Og idag oversvømmer medierne totalt….kvalmende.

Ønsker Christian og hans nærmeste fred og ro.
Skrevet af LaChrissen
Enig!!!
FCN - Arsenal - Vejle - Hillerød
Skrevet af KSDHx
Enig Michael!
Skrevet af Kickerkim
Laudrup er og forbliver en kæmpe chef
Skrevet af Moto1
Tak Laudrup, endnu engang udviser du lederskab på højt niveau.
Sætter desværre også Hjulmans og resten af DBU + UEFA manglende lederevner i et yderste kritisabelt perspektiv.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Mathews

Nu må menneskers liv og psykisk velbefindende stå ovenover fodbold, det tror jeg også godt finnerne kan se det rationelle i.

Laudrup har ret kampen skulle være aflyst og man måtte så taksere det som uafgjort.
Skrevet af Kong Dario
Michael Laudrup er og blir en stjerne.

Helt enig
AGF siden 1988 AC Milan siden 1988 Blackburn Rovers siden 1993 Real Madrid siden 1994
Skrevet af NnS
Enig. Endnu en skamplet på UEFA
Skrevet af mofo72
Fuldstændig Enig Laudrup..
UEFA /DBU fejler totalt..
Det er ikke noget der hedder fortjent i fodbold! FA er simpelthen blevet for meget.
Skrevet af Lugano
UEFA er så pisse korrupt en omgang, at man ikke kan forvente etisk, moralsk beslutning derfra. DBU burde have sagt fra-vi spiller IKKE kampen færdig/spiller idag kl. 12. Alt det bedste til Christian og familie.
Skrevet af Islandboy
Der er ikke noget nemt valg i denne situation. Danmark kunne også trække holdet i respekt for CE - folkefesten er slut alligevel og holdet kommer ikke til at spille en rolle sportsligt.
Skrevet af Tottenhamfan100
Life goes on, og der er et kæmpe cirkus af en slutrunde, der skal afvikles. MEN... UEFAs "valgmuligheder" var alibimuligheder. Den skal lige gentænkes af turneringsplanlæggerne - måske en dag pr. runde indlagt i turneringsplanen til at indhente afbrudte kampe.

Jeg har enorm respekt for spillernes beslutning. Da kampen nu åbenbart ikke kunne stoppes helt (uagtet hvad man så mener om det), så mener jeg, at det set fra spillernes perspektiv er rigtigt at få det overstået, så man kan komme hjem og få bearbejdet tingene. Hvis kampen var blevet udsat, ville det spøgelse hænge over hovederne på spillerne, og man ville ikke rigtig kunne bearbejde chokket. Spillerne valgte klart den hårdeste beslutning her og nu, men i længden er det den bedste beslutning.

Hvis man så Kasper Hjulmands interview efter kampen, så var man ikke i tvivl om, hvor hårdt det var for spillerne. Hjulmand har endda oplevet noget lignende før. Al snak om det sportslige er sekundært, og jeg kan i al min enfoldighed ikke forstå, hvorfor nogen i andre tråde giver sig til at tale om, hvor dårligt Danmark spillede. I mine øjne er det så uendeligt ligegyldigt, og jeg mener, at det er usmageligt at begynde at svine spillernes sportslige præstation i denne situation.

Der er 3 "spillere", der spillede fantastisk og som alle vandt:

- Alle på banen (ingen nævnt, ingen glemt) så vigtigheden af at der kom hjælp med det samme, og senere gennemførte de kampen.

- Hjælpen var på stedet med det samme og ydede den rette hjælp. Det reddede CEs liv.

- Christian Eriksen vandt livet!!!!

Jeg undskylder hvis det er den gale tråd at "få luft" i...
Spursfan siden den første fodboldkamp jeg så i starten af 80\'erne: 3-2 mod Newcastle :-)
Skrevet af laligafan
Jeg sagde den kommer aldrig igang, lidt chokerende den gjorde.
Så enig med Michael. Kjær var lidt fra den og vores mål mand
Skrevet af bruger 172919
Helt enig med Laudrup! Morten Brun sagde det også i DR´s kommentering, og han var meget overrasket over at spillerne fik et valg, som Laudrup her påpeger, reelt set ikke var et valg. UEFA fejler fuldstændig her!
annonce
0