Snak

Mere indhold efter annoncen

Laudrup blander sig: Vi må ikke opgive EM

man 27. apr 2020

Michael Laudrup siger til DR Sporten, at man under ingen omstændigheder må opgive at afvikle EM i Danmark næste sommer. Det vil gøre ondt på ham at se landsholdsspillere gå glip af oplevelsen.Læs hele nyheden her
De kan starte det fucking cykelløb med deres doping og kanyler i Malmø i stedet for..... Den by er alligevel halv besat af danskere efterhånden
Istanbul05: trist du ikke kan finde ud af at skrive ordenligt..

problemet er at der ikke er hoteller nok, til at kunne klare begge dele..

trist af en person som laudrup ikke lige har gidet sætte sig ind i den del..
#Dansksport #danskfodbold #England #italien #st pauli
Kongen har talt. Der er sgu hoteller nok, hvis de inddrager resten af Sjælland og Skåne.
Giv de EM-kampe til Sverige. Parken er alligevel en joke som arena for så stor en begivenhed. Pinligt de ikke valgte Friends.
Laudrup har naturligvis ret i, at man skal gøre alt for at holde begge begivenheder, men når han også siger således (TV2): "Hvorfor er det et problem? Der er jo ingen kampe i Parken fra 2. til 4. juli.", så viser det tydeligvis, at han ikke har indsigt i udfordringen. Selvom den sidste kamp i Parken er d. 28. juni, så er der jo også noget afvikling efterfølgende, og selvom Touren først starter 2. juni, så er der naturligvis forbederelser der står på inden, og formentlig i store dele af foråret og især juni måned.
Hvis det stod til mig kom den runde bold først, før cykel doping. Men desværre er det ikke min beslutning.
Der vel også større indtjening på EM, men Touren bliver set over hele verdenen.
I dansk regi er EM fodbold naturligvis LANGT større end Touren. Og seertallene er vist noget spredt når det gælder cykling, da etaperne er lange og vidt forskellige.
@Rangers
Både København og Stockholm søgte på kampene i 2014, og der var vel en grund til at København fik den.
Hvis det bliver et valg mellem TDF og EM er jeg ret sikker på at Frank Jensen vil gøre hvad han kan for at det bliver TDF.
From where you are now i dont think you can go wrong.
annonce