Snak

Mere indhold efter annoncen

Laudrup blander sig: Vi må ikke opgive EM

Skrevet af bold
man 27. apr 2020

Michael Laudrup siger til DR Sporten, at man under ingen omstændigheder må opgive at afvikle EM i Danmark næste sommer. Det vil gøre ondt på ham at se landsholdsspillere gå glip af oplevelsen.Læs hele nyheden her
Skrevet af Istanbul05
De kan starte det fucking cykelløb med deres doping og kanyler i Malmø i stedet for..... Den by er alligevel halv besat af danskere efterhånden
Skrevet af Slettet(221359222003)
Istanbul05: trist du ikke kan finde ud af at skrive ordenligt..

problemet er at der ikke er hoteller nok, til at kunne klare begge dele..

trist af en person som laudrup ikke lige har gidet sætte sig ind i den del..
#Dansksport #danskfodbold #England #italien #st pauli
Skrevet af AaBager
Kongen har talt. Der er sgu hoteller nok, hvis de inddrager resten af Sjælland og Skåne.
Skrevet af Slettet(431314201412)
Giv de EM-kampe til Sverige. Parken er alligevel en joke som arena for så stor en begivenhed. Pinligt de ikke valgte Friends.
Skrevet af Coachen
Laudrup har naturligvis ret i, at man skal gøre alt for at holde begge begivenheder, men når han også siger således (TV2): "Hvorfor er det et problem? Der er jo ingen kampe i Parken fra 2. til 4. juli.", så viser det tydeligvis, at han ikke har indsigt i udfordringen. Selvom den sidste kamp i Parken er d. 28. juni, så er der jo også noget afvikling efterfølgende, og selvom Touren først starter 2. juni, så er der naturligvis forbederelser der står på inden, og formentlig i store dele af foråret og især juni måned.
Skrevet af Dave_Jiii
Hvis det stod til mig kom den runde bold først, før cykel doping. Men desværre er det ikke min beslutning.
Skrevet af Slettet(501706201307)
Der vel også større indtjening på EM, men Touren bliver set over hele verdenen.
Skrevet af grundlovsdag
I dansk regi er EM fodbold naturligvis LANGT større end Touren. Og seertallene er vist noget spredt når det gælder cykling, da etaperne er lange og vidt forskellige.
Skrevet af grundlovsdag
@Rangers
Både København og Stockholm søgte på kampene i 2014, og der var vel en grund til at København fik den.
Skrevet af Forhammeren
Hvis det bliver et valg mellem TDF og EM er jeg ret sikker på at Frank Jensen vil gøre hvad han kan for at det bliver TDF.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Steve Highway-61
Godt eksempel på at medierne bevidst ikke skriver hele sandheden.
"I have a dark vision of society where people manipulate each other"
Skrevet af deutsche
Håber for dansk fodbold at EM kommer til DK, fløjtende ligeglad Tour De France, alligevel den der doper sig bedst der vinder og om 10-20 indrømmer vinder sikkert han var dopet.

Og naturligvis tager Elkjær og Laudrup fodbold som vigtigste, det gør vel hele fodboldfolket
FC Bayern München - rigtigt mange år :-)
Skrevet af tille99
Det må ikke ske de siger nej til EM i fodbold. Det bliver ikke meget større, og så har jeg fået billet. Cykling er en b sport hvor det gælder om og dope sig mest muligt. Fatter ikke tour de france overhoved skal cykles i Danmark?
Skrevet af PLorimer
Drop nu bare det korupte fodbold lort.

Det EM er udvandet i svær grad med alle de hold og værtslande. Men det fylder lommerne på på dem der styre det. Hurra for FIFA godt vi har dem, og deres ligesindede.

Det er blevet udvidet for at få flere seere så de kan få flere reklame kroner i lommerne, deres egne vel og mærket. Men det fatter fjolserne her ikke.

Vil fortrække touren any day, også selvom det skulle være med doping. Jeg er sikker på at hvis der blev testet lige så meget for doping i fodbold som der gør i cykling vil se mange doping syndere der også.

Fodbolden har udviklet sig til en ludersport i dansen om Guldkalven. Klubberne er blevet som narkoluderen der vil gøre alt for et fix. Og fansene er reduceret til kunder i butikken.
Skrevet af tille99
Flot PLorimer. Hvad er det lige doping gør? Det gør da ikke en spiller bedre, kun mere udholdenhed. Og hvad skal man bruge det til i fodbold? Men i cykling er det alt afgørende!
Cykling er en lorte sport, og du snakker reklame penge. Hvorfor tror du touren skal starte i så mange lande????? Fodbold er og bliver den største sport på denne klode. Derfor er det en skam hvis ikke vi bare den ene gang kan prøve og holde det.
Skrevet af fodbøldsmølf
tille99
Hvis du ikke tror der er doping i fodbold, så er du naiv.
Og selvfølgelig betyder doping noget...også i fodbold. Kæmpe fordel at være mere frisk. SPecielt når kampene ligger tæt. Udover de indlysende fysiske fordele det vil give at være dopet i fodbold, så træffer man også langt bedre beslutninger, når man er mere frisk. Så doping har stor effekt. Også i fodbold.
Verden er ond det ved selv et barn. Der er ingen retfærdighed til Bif siden 1985
Skrevet af CopenhagenNoice
@istanbul05: og Europa er stopfyldt med tyrkere. Hvor vil du hen med din modne bemærkning?
Skrevet af tille99
fodbøldsmølf@ har du noget konkret eller bare din egen viden?
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Objektivt er der næppe tvivl om, at tour´en vil give langt mere international eksponering end tre EM-kampe. Men på nationalt plan er der nok større interesse for fodbold. Forhåbentlig får vi begge dele.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
annonce
0