Snak

Mere indhold efter annoncen

Lauritsen og Dinamo Zagreb choksejrede mod Chelsea

tir 6. sep 18:42

Dinamo Zagreb tog tirsdag aften en overraskende 1-0-sejr på hjemmebane mod Chelsea. Danske Rasmus Lauritsen blev skiftet ind og fik et kvarter. Læs hele nyheden her
Jeg er som regel ligeglad med Chelseas resultater, men når jeg taber mit odds på en kamp som de SKAL vinde, så bliver jeg en anelse træt.
Pænt trist at være Dalum- og Chelsea-fan for tiden. Det må jeg sgu sige.
Nå, lad os satse på, Chelsea vinder resten så!
Du er ikke den eneste der er træt … ziyech og Pulisic kan afhentes gratis i Zagreb
Nisi Dominus Frustra ...
Der er desværre ikke det store chok over disse nederlag mere…
Chelsea må virkelig savne AC og Rüdiger. Dupont og Dupont, der klovnede rundt før Zagreb´s scoring, ligner ikke umiddelbart forsvarsspillere på samme niveau.

Flot sejr af Zagreb. Det er altid lækkert, når engelske hold taber.
"AAb har ikke en chance.. Jeg ænder gerne mit navn til "aabelsker" - hvis de ikke ryger en tur i 1.division.." - engelsborg1896, 19-03-23
Hold nu op hvor er det elendigt og tandløst hele vejen igennem.

Tuchel skal virkelig til, at finde ud af hvordan han ændre tingene hurtigt inden sædet brænder under ham. Var Roman ejer havde han allerede været under gevaldigt pres.

Det er som om der i Chelsea er en tendens til, at man under en ny manager Max præstere godt de første 2 år hvor efter det bare går ned af bakke. Har vi set med alle tidligere managere. Mærkeligt.
Fedt Rasmus - tillykke med sejren
Fedt Rasmus og Dinamo ;)
Jeg er som regel ligeglad med Chelseas resultater, men når jeg taber mit odds på en kamp som de SKAL vinde, så bliver jeg en anelse træt.


Folk er dog altid ligeglade med at høre hvad andre har vundet og tabt på oddset.
Chelsea nederlag varmer altid hjertet.
annonce