Snak

Mere indhold efter annoncen

Leeds kom igen og overvandt Wolves i Nissen-debut

Skrevet af bold
lør 6. aug 16:01

Leeds kom bagud med én, men vendte flot tingene på hovedet og slog til sidste Wolverhampton med 2-1 i Rasmus Nissen Kristensens Premier League-debut.Læs hele nyheden her
Skrevet af Maxbold
Vigtigt med den gode start. Godt presspil, og ok omgang med bolden. Rasmus kunne måske have forhindret målet. Stærkt sparkaf Rodigo, men en lille målmandsfejl. Rodrigo scorede 3 i sidste træningskamp. Han stepper måske op i år.
Liam, og Sinistera er næsten klar og så kommer de andre skadede løbende.
Skrevet af Du er ikke Peter Schmeichel ?
Klasse sejr og flere gode momenterr i kampen!
men syntes godt nok bænken ser skræmmende tynd ud lige pt selvom det er fedt at se de unge som gelhardt få spilletid.
men hvornår er Sinisterra klar ?
1. AGF 2. Leeds 3. Atletico Madrid 4. Fiorentina
Skrevet af davidbowie
Leeds bliver et helt andet hold i år. Vent og se. Rasmus kommer på årets hold
Skrevet af Acheron 3
Tidligt at vurdere noget endnu men positivt at Leeds lægger ud med tre points så det ikke med det samme lugter af deja vu.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af davidbowie
Naturligvis er det tidligt. Men man finder da nemt 6-8 hold som ikke har samme niveau som Leeds. Det handler vel om at få holdet spillet sammen og undgå skader. Og så at få en ekstra angriber ind. Og måske en venstre back. Så begynder det virkelig, at ligne noget.
Skrevet af MKilgallon
Bænken i dag ser da overhovedet ikke tynd ud.
Ung ja, men ikke tynd.
Crysencio, Gyabi, Gelhardt, Greenwood og Gray skal nok få masser af minutter i denne sæson.

Men husk også på at vi mangler James, Ayling, Dallas, Forshaw, Sinisterra og Firpo i dag.
Så, når vi lige får de sidste forstærkninger ind så ser vi meget stabile og brede ud.
Leeds supporter siden 1995 (Desværre kun 4 livekampe indtil videre) Sept. 1998 PL Tottenham - Leeds 3-3 Aug. 2002 PL Leeds - Man City 3-0 Marts 2008 L1 Leeds - Bournemouth 2-0 Marts 2008 L1 Leeds - Cheltenham 1-2 ALAW - MOT
Skrevet af Acheron 3
@davidbowie

Afgørende må være at få noget defensiv stabilitet ind. Forsvaret har sejlet lige siden oprykningen om end man i første sæson tilbage i PL blev reddet af, at holdet scorede flere mål end der blev lukket ind bagude. I sidste sæson lukkede Leeds næstflest mål ind af alle, og det bliver ikke ved med at gå godt. Så det er kun fint at JM har haft fokus på defensiven. Der SKAL bedre styr på den.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Leeds Utd.
Fint med 3 point i dag. Spillet var til nøds ok i 1 halvleg hvor presspillet fungerede. I store dele af 2 halvleg var holdet presset på alle parametre. De nye midtbanespillere var alt nemme at overspille,Rodrigo var usynlig/træt. Rocha var ligeledes helt væk i 2 halvleg. Jeg kan ikke finde megen fortrøstning i skadede spillere, som skulle kunne forstærke holdet på sigt. Det er vel kun Dallas som har klassen/kender ikke niveauet på den nyindkøbte, så då det må jo vise sig.....
Det ligner endnu en svær sæson.

Men altså fint med 3 point i dag!
Skrevet af Beck
Hvorfor er der ikke straffe til Rasmus i første halvleg?

VAR?
Fodbolddommer. Diskutere gerne fodboldloven i en ordenlig tone. Selv om jeg holder med Real Madrid, er jeg objektiv. Cristiano er nr. 1
Skrevet af bruger 173487
Midterforsvaret virker langsomt og uden opbakning ved spil i dybden. God bevægelig på midtbane og angreb. Rasmus er en gevinst både offensivt og defensivt. Han skal lige spilles ind og vænne dig til tempoet så bliver det stort.
Skrevet af MOT-TOM
MOT ALAW
Skrevet af Peterand1
@Leeds Udt.
Phil Hay fra The Athletic har faktisk også Klich som sin ´hemmelige´ MOTM, fordi han kom ind og stoppede Wolves´ stormløb. Mit eget valg er dog Meslier - to kæmperedninger på helt afgørende tidspunkter.
Skrevet af Peterand1
Jeg synes Koch gjorde det fremragende, Llorente var tydeligt hæmmet af at spille i den ´forkerte´ side
Skrevet af Leeds Utd.
Forsvaret sejlede i store dele af 2 halvleg. Var lagsomme i handling, store mangler i evne til at placere sig (b.la. ifm. med målet, afspillet var til tider en katastrofe, og medførte at stormløbet blev en langstrakt affære især i 2 halvleg. Så hvordan nogen her i tråden kan beskrive eksempelvis Koch som "fremragende", kan jeg ikke forstå. Vil I venligst uddybe jeres betragtninger/analyser af spillet og spillerne?

Jeg kunne se muligheder i Aaransons spil med bold. Viste evnen til at spille i små rum og var i mine øjne bedre da Summervil kom ind, så han derved blev mere central i spillet. Klichs indhop gjorde at nogle af blødningerne blev stoppet. Og jeg kunne godt tænke mig at se om Greenwood virkelig kan udfylde 8er rollen, dvs. fra start af. Men det sker måske hurtigt hvis det viser sig at de nyindkøbte ikke præsterer bedre end i går.

Mellier var særdeles kampafgørende i går.
Rasmus Kristensen var god fremadrettet, men havde problemer defensivt, og er kraftigt impliceret i modstandernes mål.


Elland Road, hvilket publikum, sikken en stemning. Helt unikt!

annonce
0