Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Smör40
Slut dog med det fis om at Klopp skal ud!
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af MR. Buur
jo vores hold er i krise og hvis ikke man kan se det som Liverpool fan så er det selvbedrag - jeg håber Klopp efter VM kan få en holdet til at spille bedre for her og nu sejler det vildt og meget lidt fungerer og nej undskyldningerne skal ikke være skader, det rammer alle.
Liverpool fan siden 1974 - et liv uden fodbold er ikke et liv! Har gamet FM siden 1993
Skrevet af AndysTail
Gomez bliver aldrig en topspiller. Nunez er et kæmpe fejlcast. TAA virker udbrændt. Jones er slet ikke god nok. Mané savnes i offensiven. Henderson skal spille hver gang. Thiago og ham er de eneste, der kan sætte spillet. Elliott er ikke klar til at løfte holdet endnu. Ærgerligt, at Klopp skal ændre system for at kunne spille med Firmino og Nunez. Når det er sagt, så kan de ikke spille anderledes offensivt, når Jota og Diaz ikke er klar. Men Leeds er et fedt fodboldhold!
Skrevet af Maxbold
M O T
Skrevet af Adnan0912
Van dijks første nederlag på Anfield i prem
Havde ikke forventet det var mod Leeds
Skrevet af Andersen1447
@SønAfKlopp
tæt på halvdelen af start 11´eren er ude.

Tæt på halvdelen af start 11´eren? Diaz og Matip mangler, hvem ellers? Alisson, Trent, van Dijk, Robertson, Thiago, Fabinho, Salah og Nunez starter alle i dag. Henderson var på bænken. Det er immervæk ikke tæt på halvdelen af den oprindelige startopstilling, der er ude med skader. Men det andet lyder selvfølgelig bedre, når man er i krise. Det var det samme sidst Liverpool var i krise, der var det skaden til van Dijk som var årsagen.

Undskyld, men 2 ud af 11 er altså ikke "tæt på halvdelen af start 11´eren". Liverpools store problem er, at de mangler den vanlige intensitet både med og uden bold, som de har levet af i mange år efterhånden. Der er ikke snært af den sædvanlige overfaldsfodbold. Jeg tror nærmere forklaringen ligger i de mange kampe sidste sæson, som de stadig har efterveerne af. Efter VM tror jeg vi får et helt andet Liverpool-hold at se. Om det er nok til top 4, må vi se.

Én ting er sikkert: Skader er ikke en legitim undskyldning, når det trods alt kun er 2 (og så Jota, der er en fremragende gamechanger fra bænken).
Skrevet af Bikubesang
Fortjent sejr til et modigt udehold.
Skrevet af RuneG
Vildt at folk bliver ved med at tale om, at nu kan LFC ikke nå mesterskabet. De har da nok at gøre med at sikre sig europæisk fodbold med de indsatser de har leveret i efterhånden lang tid.
Skrevet af Rigoletto
@søn: er det virkeligt nødvendigt at uddybe? men ok; skader eller ej; JK er tydeligvis ikke i stand til at motivere sine spillere: forsvaret snorksover gang på gang og angrebet er totalt tandløst.
LFC underperformer på XG både i forsvar og angreb i langt de fleste kampe (hvad hjælper det at vinde 9-0 en enkelt gang, når man derefter klatter det hele væk i de næste 2-3 kampe?)
Skrevet af Luckynumber7
Spillerne virker ikke længere sultne. De laver masserer af fejlafleveringer, løber ikke nok og brænder alt for mange chancer. Enten skal der skiftes voldsomt i truppen, eller også skal klopp væk!!
Skrevet af SP1954
Lækkert resultat!! Stort tillykke til Rasmus og Co.☺
Skrevet af Smör40
Jota mangler os bla Konate har manglet hel sæsonen sammen med Keita og har ingen kampform
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af La Red
Sikke noget gylle
Skrevet af Andersen1447
@Smör40
Når Liverpool kommer i sin idealopstilling, starter Jota så? Og i så fald, i stedet for hvem? Nunez er velsagtens den eneste på vippen, men med det prisskilt, er han indkøbt til startopstillingen. Salah og Diaz tager du ikke ud af holdet.

Og så definér lige "bl.a.", tak. Arthur? Keita? Nej vel.
Skrevet af Smör40
Jota er en spiller der skiftevis starte inde så han er en del af rotationen
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af SønAfKlopp
Tæt på halvdelen af start 11´eren? Diaz og Matip mangler, hvem ellers? Alison, Trent, van Dijk, Robertson, Yhiago, Fabinho, Salah og Nunez starter alle i dag. Det er immervæk ikke tæt på halvdelen af den oprindelige startopstilling. Men det andet lyder selvfølgelig bedre, når man er i krise.

Diaz og Jota, Matip/Konate - du vælger selv (Gomez er 4. valg) og Thiago, der har været inde og ude, ligesom Keita også er det. Er det ikke tæt på halvdelen af en start 11´er?

Det var det samme sidst Liverpool var i krise, der var det skaden til van Dijk som var årsagen

Han kom tilbage sæsonen efter, og man konkurrerede om alle fire trofæer indtil sidste spilledag, så tænker det har noget på sig.
Journey hunters, not glory hunters. https://www.youtube.com/watch?v=3Y5RY9vhph0
Skrevet af Andersen1447
@Smör40
Rotation med hvem? I en evt. Champions League-finale er jeg overbevist om, at Jota starter på bænken. Han startede på bænken i fjor.
Skrevet af sigurdn
Hvad er undskyldningen denne gang? Liverpool har vel reelt spillet utroligt mange kampe ala denne her de seneste mange sæsoner. Eneste forskel er bare at de tidligere havde en utrolig evne til at få overtids mål eller straffe med sig. Og nu har de intet andet end den middelmådige fodbold tilbage. Måske er det Mané der mangler til at filme sig til straffesparkene?? Eller også har
Gud bare forladt dem for i stedet at blive Arsenal fan for en tid.
Liverpool FC
Skrevet af Andersen1447
@SønAfKlopp
Diaz og Jota, Matip/Konate - du vælger selv (Gomez er 4. valg) og Thiago, der har været inde og ude, ligesom Keita også er det

Matip og Konate vil jo ikke starte inde på samme tid. Thiago startede inde i dag, så fjern ham fra ligningen ift. dagens kamp. Keita har aldrig været en del af startopstilling, hvilket er grunden til han ikke vil forlænge sin kontrakt. Så fjern også ham. Igen, jeg tror ikke Jota er en del af idealopstillingen, hvis Liverpool ønsker at spille 4-3-3.

Er det ikke tæt på halvdelen af en start 11´er?

Ikke hvis der er de spillere, som du remser op der. Der er kun to, måske to en halv, der starter inde fast.

Han kom tilbage sæsonen efter, og man konkurrerede om alle fire trofæer indtil sidste spilledag, så tænker det har noget på sig.

Men han spiller denne sæson, og det er ikke ligefrem fordi det kører på skinner. Selvfølgelig spiller skaden på van Dijk ind, men hvis man er SÅ afhængig af én spiller, at offensiven stort set svigter hele sæsonen (som de gjorde i 20/21-sæsonen), så er det godt nok et ustabilt fundament.
Skrevet af Rundsaven
Hold kæft hvor jeg fryder mig over alle mine venner der piver!! Har hørt på deres pis de sidste 10 år omkring Man U. Normalt er jeg ikke glad for at Leeds vinder, men liiige i dag :) Thumbs up.
annonce
0