Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af YouKnowIt
Har læst det hos både BT og EB.

BT: https://www.bt.dk/fodbold/den-perfekte-storm-derfor-havner-braithwaite-i-barcelona

EB: https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/udenlandsk_fodbold/spanskfodbold/agent-til-ekstra-bladet-forventer-skifte-torsdag/8009187

Det virker dog underligt, at EB og Tipsbladet kører med forskellige kontraktlængder, når de er under samme paraply.
Skrevet af Dindane
Fantastisk for Braithwaite og Dansk fodbold.
Om det bliver en succes, er svært at sige, for hvad vil succes i dette tilfælde være?

Dog hamrende usportslig regel overfor Leganes, som nu står væsentlig ringere uden mulighed for indflydelse eller erstatning.
Skrevet af Jaws
Det er sindssygt flot af Braithwaite. Stort tillykke.

Ja, det er unfair overfor Leganes. Helt vildt. Det er en absurd regel, der er en åndssvag mellemting mellem transfervindue og intet transfervindue.

Jeg er helt med på årsagerne til vinduets indførelse og hvorfor det ikke skal fjernes igen. Men et af argumenterne var at beskytte de mindre økonomisk stærke klubber. Her har det jo den modsatte effekt. Så er det da federe at droppe vinduet helt. Så kunne pengene arbejde videre herfra.

Nu er der bygget et underholdnings narativ med transferdeadline og uha uha hvor er det spændende de sidste 24 timer. Igen forstår jeg også godt tanken bag vinduet. Men det var fandme også god underholdning i "gamle dage", når en klub i problemer pludselig smed en transferbombe med fem runder igen. Det var skideskægt når Mikkel Beck eller Duncan eller andre pludselig blev hentet hjem i et par måneder i nedrykningskampen eller medaljestriden. Det var godt for spillere, der stod foran en mulig slutrunde. Det var godt for klubber, der fik spillere og andre der fik penge. Og det skabte fede transferhistorier hele sæsonen i stedet for to korte vinduer. Jeg forstår argumenterne for vinduet. Jeg synes det var federe før.
annonce
0