Snak

Mere indhold efter annoncen

Lekic klar til at skrive under

ons 14. jul 2010
Rajko Lekic er ifølge bold.dks oplysninger taget til Tyrkiet for at gennemgå et lægetjek og underskrive en kontrakt med Konyaspor.

Læs hele nyheden her
Spændende !

Good luck Rajko . . .
AC Milan - We all know the feeling of beeing in love! That feeling do i have constantly for this club. Sport Club Corinthians Paulista - Brazil Brazil Brazil. Newcastle United - since Les Ferdinand. Ronaldo Luis Nazário de Lima forever!
Skidt køb af den tyrkiske klub. Lekic er utrolig svingende i sine præstationer, og han har flere dårlige dage end han har gode.

Jeg håber at jeg tager fejl, men jeg spår ham ikke mange chancer i den tyrkiske lige, hvor niveauet er højere end i den danske.
De 3-5 bedste tyrkiske klubber er bedre end de danske.. Resten spiller sku da ikke på et højere niveau skulle jeg mene.

Anyway held og lykke Rajko, du har sku altid gjort det godt i SIF...
Nottingham Forest Silkeborg IF
ForestForever


Du skal altså nok regne med at niveauet i den tyrkiske liga er laangt bedre end den danske. Ikke kun 3-5 klubber, men ALLE klubber i den bedste række, er langt bedre en de danske klubber som spiller i superligaen..
Held og lykke med opholdet Lekic. Jeg håber du får succes dernede.
Eksiljyde i Odense.
Vi kan nok alle blive enige om at den tyrkiske liga er stærkere end Suppen herhjemme, men at påstå at alle klubberne i den bedste tyrkiske liga er langt bedre end eksempelvis FCK, OB og Brøndby er jo decideret useriøst...
Kom ikke tilbage, Rajko..
/thread
jeg tror ikke der er nogen grund til at diskutere om den tyrkiske liga er på et højere niveau end den danske. 1.Engelske liga 2.Spanske liga 3.Italienske liga 4.Franske liga 5.Tyrkiske/Hollandske liga 7.Russiske liga 8.Portugisiske liga. Den danske superliga er jo langt længere nede på listen desværre må man indrømme. Alt handler om penge.
Peterball

Hvor pokker har du langt den Tyske Bundesliga?

godt skifte for Lekic, nu kommer han til en liga med et højt niveau, Lekic held og lykke herfra.
Valomek*

ups;) den kommer nok ind på en fjerde plads. Prøvede bare at illustrere at den tyrkiske liga er på et relativt højt niveau. Lekic kommer til at spille mod spillere som Quaresma, Guiza, Baros osv
annonce