Snak

Mere indhold efter annoncen

Lerager har steppet op: Jeg har vist mit værd i FCK

Skrevet af bold
søn 30. okt 10:38

Lukas Lerager fortæller, at han har steppet op, hver gang FC København har haft brug for ham. Hans præstationer i klubben viser dermed, at han har leveret varen.Læs hele nyheden her
Skrevet af FCKByensHold
Bestemt, du har gjort det fremragende på det seneste, du var lang tid om at komme i gang, men du er uundværlig nu.

Vil virkelig gerne se Lerager, Delaney på midten, med Falk som den lidt mere offensive spiller :)
Skrevet af Perj1976
Jeg er meget enig med Lerager selv..
Han har været overset.. Han har præsteret når han har fået chancen..
Og han har gjort det fremragende.. Han er guld værd for FCK..
Min mening..
Skrevet af 1992
En kanon spiller som også score mål, bliv endelig ved
Skrevet af Chris1234
Stod i skyggen af Stage som overpræsterede ift. forventningerne. Det kostede lidt på selvtilliden, men han er ved at finde formen må man sige.
Skrevet af JoseMariaGutiérrez
I forhold til at blive købt ind til at hæve niveauet har han fejlet.
Han fylder for lidt i duelspillet og har ikke teknik til at spille på et hold der vil dominere. Samtidig er han alt for usynlig set i lyset af hvor mange meter han løber.
Fin trupspiller. Men han er tilbage på bænken når alle er skadesfri.
Skrevet af Mr.Slotved
Et løbe monster !
Skrevet af Tom Wanks
Lerager kan rigtigt mange ting og er vigtig for truppen fremover - men han skal arbejde på at beherske sit temperament på banen. Det kan også anbefales at han toner selvfedmen en anelse ned (mon det er smitte fra PC?), men generelt er han velkommunikerende og en fin repræsentant for klubben.

Igår blev der resultatmæssigt taget et positivt skridt fremad, men det er vigtigt at bevare jordforbindelsen (hvilket Neestrups fortsatte utilfredshed heldigvis indikerer).
Arsenal FC, Real Madrid, FC København, wonderbars: https://www.youtube.com/watch?v=HavKbRPC9Z8
Skrevet af rolig
men stadig voldsom usympatisk på banen
Skrevet af Fodboldministeren
Han skulle vel også meget gerne vise sit værd i suppen, da han på papiret jo burde være for god... Har ikke rigtig set ham spille for FCK, men det var godt nok et underligt og uforståeligt skifte han lavede for et par år tilbage. Han spillede kontinuerligt i serie a og var inde omkring landsholdet, men det gad han så ikke længere og satte sig selv bag en masse i køen. Han kan løbe og presse af hvad jeg har set, men ellers en yderst middelmådig spiller der overlever på viljen. Vildt at tænke over at hareide hellere ville have ham, krohn-dehli og Kvist med til VM 18, i stedet for Højbjerg, Wass og Billing!.
Skrevet af Roberto Pellegris
Med tanke på han spillede i Serie A, så regnede jeg med at han ville fylde hele midtbanen og æde sine modspillere da han kom. Det har just ikke været tilfældet.
Skrevet af Sholle
Han så meget skidt ud under Thorup. Ikke kun spillemæssig men ofte var hans attitude skidt.
Det rigtigt han har forbedret sig under Neestrup. Men syntes hans tid under Thorup i aller højeste grad har vist os hvad han er lavet af.
Skrevet af mko
Jeg er enig med @rolig —

Kan godt være han spiller godt, men så skal han nu tage næste step up, og lade være med at være så vandvittig usympatisk på banen. Jeg kan ikke holde ud at se på det. Jeg håber i hvert fald ikke han kommer til at repræsentere Danmark til VM med den attitude.

Heldigvis virker han en anelse klogere igen når han efter kampene bliver interviewet.
annonce
0