Snak

Mere indhold efter annoncen

Lerager og Daramy strålede og sikrede sejr til FCK

Skrevet af bold
lør 29. okt 15:52

FC København vandt lørdag eftermiddag med 2-0 over Randers FC efter mål fra Lukas Lerager og Mohamed Daramy. Læs hele nyheden her
Skrevet af Paul Allen.
Glædeligt at vi endelig får som fortjent.
God kamp af Vavro og Lukas, og god 2. halvleg af Mohamed og Andreas. Det er helt tydeligt at se hvad det betyder for det her fodboldhold at spille med en rigtig 9er.

Nu kunne det være meget lækkert at følge op med en sejr hjemme mod Lyngby i næste uge. Vi vil da have en rigtig fin chance for at være med helt fremme igen.
Skrevet af Ntx32
Randers er virkelig sløje pt.
Der er langt op til FCN må man bare sige.
Skrevet af Jul
Nej. Daramy scorede på en direktør på foderbrættet og assisterede. Resten var skidt.
Skrevet af Beenhakker
Så sløje synes jeg nu ikke Randers var. VIGTIG sejr for FCK på en svær udebane.
Skrevet af DameNdoye2.0
Daramy både scorer og assisterer i en dårlig kamp af ham ifølge Jul. Så tænk på når han begynder at spille godt.
Skrevet af Jillionaire
ENDELIG noget stolpe ind!

Håber de kan ride videre på bølgen :)
Fc København Tottenham Hotspurs
Skrevet af Söderbröderglöder
FCK var da pivringe i 1. halvleg. Lidt bedre i anden, hvor man skifter spillere ind med en samlet årsløn der næsten er højere end Randers’ samlede spillerbudget.
Men overordnet set er der ikke meget der tyder på at FCK får sat en længere stime af sejre sammen. Man er milevidt fra at være så overlegne, som budgettet burde tilsige.
KatarinaMariaSofia
Skrevet af DenDanskeKartoffel
Ja altså.. så det jo sagt! Siger det bare ! Nåh
Skrevet af juggs
Søder
Fc var offensivt dårlige i første. Randers fik ikke lov at være farlige. I anden sætter fc noget budget på banen og bum
Det eneste hold der kan vinde superligaen er fck - som dog, taber dét ind imellem til andres glæde
Skrevet af RFC-Kronjylland
Forskellen i dag ses ene og alene i spillerbudget. En kamp, der ville ende 0-0, hvis ikke det var for et par glimt af FCKs milliondrenges individuelle niveau
Randers!
Skrevet af Henkastet
Får som fortjent? Den var god. Ikke længere tilbage end derbyet fik I jo foræret spilletid der ikke fandtes, begik tre frispark 30 sekunder op til målet der ikke dømmes eller VAR gider kigge på (på trods af I havde fået frispark for nærmest ingenting hele kampen igennem). Jeres 6´er (Stamislav eller hvad han hedder) lavede også jordens største gule kort efter en halv time, som dommeren lige "glemte" at give. Imens han giver to gule til Rosted for ingenting, og for at tackle på bolden inden Rooney løber ham ned et splitsekund efter.

Ak ja, havde man bare halvdelen af jeres evige dommertække, ville vi jo ligge med minimum 6 point mere nu. I er de sidste i verden til at snakke om at få som fortjent.
Skrevet af Michelino
Interessant narrativ med tanke på at de fleste andre klubber og tilhængere hænges ud for offermentalitet: “Endelig får vi som fortjent!”
Tabellen lyver aldrig - hverken for FCN, Lyngby, FCK eller Brøndby. At det højeste spillerbudget - uanset at man vælger at investere i spillere med en forfærdelig skadeshistorik - ikke ligger nummer et, er ikke ufortjent.
Skrevet af Larsen13
Når, så vinder FCK en kamp og straks skal der snakkes budget igen haha. Sådan en snak forstummer brat hver gang FCK møder et hold med større budget end dem (Læs: Champions League)

Og #henkastet, så har du vidst ikke set mange af FC’s andre kampe, det har i den grad været stolpe ud. Og eksemplet du så hiver frem (derby kampen) var det ikke der hvor BIF spillere lå mere ned end de stod op og hvor stort set alle BIF spillerne havde massiv krampe i benene og deraf kom den store ekstra tid?
Skrevet af DameNdoye2.0
Selv med en pivringe 1.halvleg, står man med en sejr og clean sheet på udebane. Randers må godt nok have været dårlige for ikke at scorer i første halvleg, hvilket de jo ikke var tættere på end FCK. Et par af vores skadet profiler er tilbage og straks bliver budgetkortet kaldt :D I må godt nok undrer jer over hvordan FCK formåede at slå Trabzonspor ud eller få point imod CIty. :D
Skrevet af Spændhjelmen
Haha sådan ville ikke være en rigtig tråd hvis der ikke var en fan fra GFH Brøndby til at tude over dommeren :D:D
Skrevet af miks
Imponeret over Fcks lave tekniske niveau. Uden Daramy var de jo i problemer her.
Skrevet af Wuptidoo
Det ændrer vel ikke på ar visse fans godt kan føle at deres hold har spillet bedst i nogle kampe og ikke fået det antal point ud af det som de kunne

Som fcker kan jeg da ærgre mig over fcn og fcm kampen (ikke BIF kampen)... Derudover kunne Sevilla kampen da have været skøn at få en bedre første halvleg på, så den måske ikke var endt så skidt

Det behøves ikke være offer mentalitet, blot et ønske om at når ens hold endelig (og ja som FCK fan er det endelig for tiden) spiller en smule bedre end modstanderen, så må der gerne følge point med

Kan vi ikke snart spares for den sædvanlige frase-portefølje som "tabellen lyver aldrig" og "stort budget" til alting?
Skrevet af lotar
@henkastet

Du trænger vist til en krammer
Næstved Öster IF -- og magter bare ikke Barca's "Vi spiller det rigtige fodbold" attitude
Skrevet af Paul Allen.
BIF- og jyde-tuderiet lever i bedste velgående. SÅDAN!
Skrevet af Söderbröderglöder
Jydetuderiet. At en klub med langt større budget end resten af rækken ligger og roder rundt nede omkring 5-6 placering er ikke rigtigt værd at tude over - det er jo bare at konstatere at der er klubber der får langt mere ud af deres budget end F.C. København.
KatarinaMariaSofia
annonce
0