Snak

Mere indhold efter annoncen

Lewandowski: De skal nok blive enige om mig

Skrevet af bold
tir 7. jun 18:18

Lewandowski er sikker på, at Barcelona og Bayern München nok skal blive enige om en handel, der sender den polske angriber til Spanien. Læs hele nyheden her
Skrevet af Fl@skebøf
Jamen så må Barca jo komme på banen med en ordentlig sum. 40-45 mio euro og der kan begyndes forhandlinger.
Skrevet af NotYetUnknown
Barcelona har jo ikke engang råd til græsfrø, så den handel er død.
Skrevet af Taco mix
De er da kommet igennem første fase. - Få spilleren til at vende sig mod sin egen klub. Så mangler de bare pengene..
"Banke banke på" - "Hvem der?" - "Ronaldo!" - "Ronaldo, hvem?" "Fede Ronaldo".
Skrevet af Donald_Duck
Han ønsker ikke at hælde benzin på bålet, men udtaler sig konstant om sagen…
Sir Alex Ferguson: "There are one or two football agents I simply do not like. And Mino Raiola, Paul Pogba's agent, is one of them. I distrusted him from the moment I met him."
Skrevet af Erdermeresovs?
Det bliver spændende at læse i en potentiel kommende selvbiografi, hvad der er sket siden at det ikke kan gå hurtigt nok med at komme væk, udover hvad man kan læse mellem linjerne.

Hvad nu hvis økonomien i Barcelona forsætter med at sejle og de ikke kan hente og indregistrere de spillere de gerne vil. Både nu og til næste sommer. Jeg er med på at der er kommende fremtidige indtægter, men der må være noget helt galt når man har solgt stadion navn og stadig beder truppen om at gå ned i løn for at hente nye spillere..

Så har vi en 34/35-årige angriber, der gerne vil spille på øverste hylde, og gerne med en god løn, men vel skal bevise sig over det næste år i Bayern (worst case scenario) for at være attraktiv i en bare nogenlunde topklub. Et år hvor han ifølge ham selv er voldsomt demotiveret...

Det er et virkelig underligt forløb, hvor jeg kan undre mig over hvorfor agent ikke har overtaget den offentlige kommunikation, der sejler mere og mere for hver udtalelse.
Skrevet af Bookel82
Han smutter 100% ellers løser hans agent ellers det bare selv. "Artikel 17 i FIFAs regelsæt tillader nemlig spillere over 28 år at købe sig ud af deres egen kontrakt. Med artikel 17 kan du købe dig ud af din kontrakt tre år efter at have underskrevet den med klubben, så længe klubben bliver kompenseret, hvilket i det her tilfælde vil være 24 millioner €"
.
Skrevet af Slettet(531700222108)
Bookel82:
Spørgsmålet er jo så, om Barca har råd til at indskrive ham i truppen, idet de åbenbart skal reducere mange mio € i lønkroner.
Skrevet af emko19
Så du mener seriøst, at Lewa betaler 24 millioner Euro af egen lomme, for at komme ud af kontrakten? Hvad har du drukket? Hvis Bayern ikke får min 50 mill for ham, så kan han for min skyld rådne på bænken edet det sidste år. I virkeligheden er det meget simpelt. Han skrev en kontrakt t.o.m sommer 23. Den er han bundet af. Barca må jo ikke engang kontakte ham, medmindre han har 6 måneder tilbage. Alt det her er blæst op, og folk udtaler sig tydeligvis om ting de ikke fatter en skid af.
Skrevet af Erdermeresovs?
Det ville også undre mig gevaldigt, hvis han betaler i omegn af 180 millioner kroner for at slippe ud af en kontrakt et år før tid for at skifte til en klub, der umiddelbart ikke engang kan indskrive AC og Kessie.

Her håber og tror jeg dog at nye sponsorater samt CVC, som i min optik er en falliterklæring, kan være med til at give fornyet midlertidig liv til Barcelona.
Skrevet af 7000 FCF
emko19. Hvis folk ikke fatter en skid, er det jo godt, at vi har dig.
Skrevet af siposip
Ligger mellem linjerne at Lewandowski vil være en pestilens hvis han ikke får lov at skifte...Hælder 100% mest til at Bayern skal smide ham på U23 holdet og så kan han betale kontrakten ud af egen lomme.

Tåben skrev jo selv under på den kontrakt, så hvis han så gerne vil skifte må han jo tage konsekvensen deraf...Bayern skal i hvert fald under ingen omstændigheder handle med en klub der sikkert vil betale af i rater som man ikke kan regne med at få.
Skrevet af 7000 FCF
siposip. Han er ligefrem en tåbe, fordi han ikke gør, som du mener han skal gøre. Ligeledes ved du også, hvordan betalingen falder, hvis han skifter.
Skrevet af hodja
Kilder tæt på Bayern melder, at Sali og Lewan har været i telefonisk kontakt i dag.

Begge sider er ude og bløde op i medierne, så mon ikke polakken er blevet lovet et skifte, så snart der er en ny angriber i hus?

Det tror jeg.

Håber, de kan få klinket de værste skår, så skilsmissen ikke bliver grimmere end nødvendigt.
Skrevet af Gammel og gnaven
Holder normalt med Barca - eller gjorde i hvert fald dengang, jeg holdte med nogen - men synes godt nok, at det her virker som om, at de endnu engang er ude og fiske lidt for meget og med lidt for ulovlige metoder. Lewandowski har selv skrevet under på en kontrakt indtil 23 - Den må han enten fuldføre, eller vente indtil Barca eller en anden klub byder det som Bayern vil sælge for. Det her det stinker så langt væk af typisk agent/spiller-pres (givetvis på opfordring af Barca), at man næsten håber, at Bayern holder på Lewandowski indtil kontraktudløb bare for at statuere et eksempel.
Nok er jeg gammel og gnaven, men til gengæld er jeg lille og skaldet.
Skrevet af Slettet(451210220308)
Gammel og gnaven

hvordan er barca skurken, når kampen er mellem lewa og bayern fordi lewandowski føler sig dårligt behandlet af ledelsen i bayern? måske du burde følge lidt bedre med, inden du kommer med ubegrundede postulater.

bayern og lewandowski må skilles. længere er den ikke. det kan alle se er det bedste for begge parter.
Skrevet af Gammel og gnaven
VOsimhen1998
Jeg ved jo heller ikke om det forholder sig sådan, men synes, at det virker som om, at Barca har været lidt for langt fremme i frieriet: Hvordan kan Lewandowski ellers vide, at Barca overhovedet er interesseret, samt have fornemmelsen af, at "De skal nok blive enige om mig"?
Nok er jeg gammel og gnaven, men til gengæld er jeg lille og skaldet.
Skrevet af Pep Guardiola
Nu er det jo næppe ham selv der finansiere ophævelsen af kontrakten såfremt det bliver aktuelt, hans sign on fee/løn vil nok bare starte dét højere så det i praksis er Barcelona der betaler det beløb som åbenbart (det var nyt for mig) kan løsrive spillere fra kontrakten. Fra Barcas sidde er det tilsyneladende halv pris af hvad Bayern kræver. Hvis Bayern kræver 40-45 mio. euro, men Lewandowski kan ophæve for 20-25 mio. euro, så betaler Barca nok bare Lewa og sparer ca. 20 mio. euro på selve transferen. Tror i også det var Neymar personligt der lagde 220 mio. euro for at indløse sin frikøbsklausul i Barcelona og skiftede til PSG? Eller Martin Braithwaite da han skiftede til Barcelona ved at indløse sin frikøbsklausul?
Skrevet af Bookel82
Nemlig korrekt Pep. Det er sidste udvej, hvis bayern ledelsen nægter og i princippet FC Barcelona som betaler de 24 mio Euro. Mon ikke det bliver løst, så snart Bayer har købt en afløser.
.
Skrevet af Maradona-Messi
Gammel og gnaven: Det kan jo være, at han læser med her på bold.dk, for her ved man jo alt :)

Der er gået et eller andet galt mellem Lewandowski og Bayern München, hvilket jeg finder enormt trist. Vi kan jo kun spekulere over, hvad det er, fx Sali der er blevet for meget? Lewandowski der vil have en ny udfordring? Lewandowski der er blevet fornærmet over en trænerfyring? Men trist er det.

Mht at købe sig fri, så bliver det næppe noget problem for Lewandowski, da han sagtens ville kunne få pengene ind igen ved underskrivelse med en ny klub. Om det så lige bliver Barca, er nok et større spørgsmål, da kassen jo synes lidt tom for øjeblikket. Men mon ikke at en engelsk PL-klub kunne bruge en målræv?
Skrevet af Maradona-Messi
Pep: Jeg mener at have læst, at det rent faktisk skal være spilleren personligt, der skal indløse sin frikøbsklausul, altså at pengene ikke må komme direkte fra den kommende klub?
annonce
0