Snak

Mere indhold efter annoncen
Lidt underlig kommentar, da Pepe næsten altid spiller rent. Under alle omstændigheder i forhold til andre spillere på samme position. Jeg vil da gerne se noget statistik, der påviser noget andet i hvert fald. Hvad han gjorde mod en Getafespiller for adskillige år siden har vel meget lidt at gøre med, om han generelt spiller rent...
Haha, Dortmund spillede da langt bedre en City da de mødtes sidst.
Dortmund og Real går videre fra den gruppe :)
Haha. The awkward moment when Dortmund lose 5-0


True, true...
https://www.youtube.com/watch?v=a5odfrF_m9o
@DavidSilva
Haha. The awkward moment when Dortmund lose 5-0


"The awkward moment" når det kommer fra en Cityfan...
Brøndby IF - Hadet af mange, elsket af få, frygtet af alle. Nur der BVB! Echte liebe!
Han ser altid så velsoigneret ud :O)


Er sikker på at Pepe er glad for du bemærker hans bedre hygIejne efter længere tids lån af Ronaldos toilet taske
jeg er ikke i tvivl om, at vi kan hente 3 point hos Madrid


Det bliver spændende, men kun fordi Madrid stadig ikke har fundet niveauet fra sidste sæson.

Jeg håber på en 5-2 kamp med de to første kasser til Dortmund, og dernæst endnu en remontada hvor Madrid sætter det hele på plads. :)
Om Barca-legenden Johan Cruyff: \"se mea en los pantalones cuando se enfrenta al Real Madrid\" - Diaz Vega
Det bliver en vild kamp på onsdag. Håber og tror på en BvB sejr, hvis alle mand er helt klar. Men er lidt bange for at dette ikke bliver tilfældet.

Vi spillede en forfærdelig kamp i weekenden i Ruhr derbyet mod Schalke. Nok den dårligste BvB kamp i år. Men vi manglede også Götze, Gündogan, Kuba og Schmelzer. Desuden var Hummels og Bender småskadet op til opgøret, og især Hummels var mærket af dette, og spillede dårligt.

Kuba er helt ude i nogle uger, men de andre kan alle nå at blive klar til kampen mod Real, og bliver det nok også. Men jeg håber så bare også, at de er "helt" klar til at spille, for ellers bliver det meget svært. Især Götze og Gündogan er meget vigtigt for det offensive spil.

BvB må bare ikke spille så dårligt som i weekenden, for så kan de gå helt galt.
Nur der BVB --- Leuchte auf mein Stern Borussia
@ dres

BvB kommer ikke til at spille så skidt som i weekenden, og det er af de grunde, som du selv nævner, nemlig at alle folk bliver klar.

Det var en forfærdelig kamp, ja. Men det var nu heller ikke, fordi Schalke producerede så meget - de var bare mere effektive. Vi skal nok gøre en god figur på onsdag - jeg kan slet ikke forestille mig andet, hvis alle er klar! Lidt farvet udmelding, men hold da op hvor jeg ser frem til den kamp!
https://www.youtube.com/watch?v=a5odfrF_m9o
@bold.forside
Det bliver spændende, men kun fordi Madrid stadig ikke har fundet niveauet fra sidste sæson.

Dårlig undskyldning. Man kunne også sagtens vende den om.

Dortmund har bestemt heller ikke fundet niveauet fra slutningen af sidste sæson, hvor man slog Bayern 5-2, og ikke tabte en eneste kamp i hele foråret. Er ikke sikker på, at Real nemt ville kunne vinde i Dortmund i den periode. Bayern kunne i hvert fald ikke.

Modsat Real, så kan Dortmund ikke holde på sine top profiler endnu, og de leder stadig efter forårets gode spil, efter at Kagawa forlod klubben. Spillet er bestemt ikke i top, som man også så i weekenden mod Schalke. Det var nok den dårligste kamp af BvB i hele 2012.

@Will
Jep, jeg trøster mig også ved, at de skadede profiler sandsynligvis bliver klar til Real kampen, og at man vil se et langt stærkere Dortmund hold end i weekenden. Det håber jeg i hvert fald på. Så det skal nok blive en god kamp fra vores side. Så må vi se hvad det rækker til.
Nur der BVB --- Leuchte auf mein Stern Borussia
Har man ikke fundet den erstatning i Reus?
annonce