Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af TheSpursyWay
Flot spillet af Barca... i 2. halvleg!

Jeg kan virkelig godt lide Lewandowski, men den der tackling er jo direkte til den lukkede!

Kan godt være Real Madrid er i ChL, men La Liga er åbenbart for svært for dem...
Halløj der... holder du også med Spurs? Vi to må være bedste venner?!
Skrevet af grumblesnake
nej, AC blev taget ud for at få mere offensiv power, De Jong blev rykket ned på hans plads og lavede så kort efter en gylden assist til Raphinha.
Godt at høre. Det var bare fordi at på Whoscored blev det markeret som skade.
Skrevet af iniesta93
Undskyld men det altså en virkelig åndssvag bemærkning det der. Real Madrid vandt ligaen sidste sæson? Jeg håber fandme ikke du jinxer os ved den latterlige kommentar, når vi endelig ligger på 1 pladsen igen nu med 5 p til real
Skrevet af Slettet(521954222112)
grumblesnake - Barca var jo 10 mand og jagtede et mål, så den udskiftning var forudsigelig
Skrevet af Ayt
Tænker ingen, at Xavi var vildt passiv i 3/4 af kampen?
Det endte fint, men han var godt nok længe om at foretage sin første udskiftning. Og det virker som om der er en beef mellem Dembele og Torres…
Skrevet af Slettet(521954222112)
Eller også havde han is i maven, Xavi - selvfølgelig logisk at han på et tidspunkt måtte ofre en cb, det blev så AC - en indskifter blev matchwinner, så - hvad er det man siger - vinderen har altid ret.
Skrevet af beringer
Er det her Barca effekten der spiller ind på Lewa?

En spiller der gennem det meste af sin karriere har været så tæt på en gentleman, som man kan se i prof. fodbold..., det der var til direkte rødt, og han er heldig, med at få det som gult/gult...., helt igennem bevidst..., men det er sådan nogle ting Barca, og generelt spansk fodbold altid har gjort...

Tidligere fik de blot lov til det..., men nu bliver dommerne nødt til at dømme det, for eller kommer VAR ind...

FLOT kæmpet af Barca..., med en mand i undertal.
Boldklubben Frem 1886 (Spillet og fast foelgende siden jeg var 4 i 1984).
Skrevet af grumblesnake
@Voyeur

Det var heller ikke så meget udskiftningen i sig selv, men at Whoscored markerede udskiftningsårsagen som en skade.
Skrevet af Slettet(521954222112)
jep, det forstod jeg godt :) - sært med whoscored, jeg så ikke nogen skade
Skrevet af BerlinerDK
Barcelona og Real Madrid har ikke haft meget held med VAR de sidste uger. Bemærkelsesværdigt.
Skrevet af Kenken
Beringer

Lewandowskis udvisning ligner en mild udgave af det man lærer i Brøndby. Glemmer ikke da Wilcek gok Brøndby amok og bevidst fører albuen igennem og brækker kæben på Kerim Memija for Vejle.
Skrevet af grumblesnake
@Voyeur

Livescore kalder den også taktisk så det er nok bare Whoscored der har lidt tekniske problemer.
Jeg er efterhånden bare blevet lidt overfølsom overfor at se ordene Andreas Christensen og skade i den samme kontekst 😉
Skrevet af Ntx32
Super flot af Barca det der:)
De kan godt vinde den liga i år:)
Skrevet af Maradona-Messi
Det var et super comeback af Barca, men inden vi svømmer over i glæde, bør man måske også lige huske, at Barca startede usandsynligt svagt. Jovist blev de snydt af VAR, men selve spillet hang jo heller ikke sammen. Målet var på den måde blot kulminationen på en elendig start (foruden utroligt dårligt dommerarbejde!). Det var lige som om, at Lewandowskis tåbelige udvisning gjorde holdet klar over, at der skal kæmpes som ET HOLD! Men hvorfor er man ikke der fra start? Hvor meget mere motivation kan man få end at man kan komme 5 points foran RM? Jeg mangler endnu at se, at Xavi har sat spillerne helt op, så indstillingen er god igennem hele kampen (det handler ikke om, at man laver fejl, for det gør alle, men det handler om det udtryk, man går på banen med).

Jeg er fortaler VAR, men i de seneste dage har det failet big time i Spanien. Først blev Vini fra RM decideret slået ned uden følger og nu rammes Barca så igen af en VAR-episode; denne gang, hvor de ikke får et ellers klokkeklart frispark. Generelt var Manzano dårlig, hvilket mest kom til udtryk i kendelserne imod Barca; hvordan kunne Torro fx få lov at blive på banen? Det var jo lige før, at udvisningen af Lewandowski var den eneste rigtige af de store beslutninger i kampen! Derfor elsker jeg, at Piqué lige fortæller dommeren, hvad han synes om ham. Kommentatorerne snakkede om, at Barca opførte sig som børn, men de blev snydt, så det drev, så jeg forstår ikke, at man ikke også havde fokus på dommerens elendige præstation, inklusive VAR-vognens!
Skrevet af elastico
Gil Manzano er jo Real Madrid fan som 90 procent af dommerne i la liga.
Barca siden 2002
Skrevet af Fremad Amager på Landsholdet
Kun 90 % ? Men hvad gør det når i har uefa til at hjælpe jer alligevel.
Skrevet af El ninio
Ja må gi dig at lewandowski adfærd/valg var yderst besynderligt. Man kan vel godt sige at solgte holdet. Dog tænker jeg ikke Barca er kendt for specielt mange røde kort og trækker man J. Alba ud af ligningen, så synes jeg faktisk holdet normalt optræder fair.
Spansk fodbold har generelt et problem de sidste 15 minutter af kampene, hvor tidsudtræk fylder meget.
Stop nu den retorik om Barca og Real bliver bortdømt. Der findes ingen hold i det Spanske som bliver favoriseret i den grad som de 2 hold, hvad enten det gælder dommerkendelser, eller økonomi!
Skrevet af anders.hede
så på livescore at Barca havde fået 2 røde kort, og derefter vendt kampen.
Men okay - Pique tæller ikke rigtigt, når han bare var på bænken...

Stadig godt gået
Skrevet af Maradona-Messi
Mht økonomi har du sikkert ret, men så du kampen i går? Osasunas mål skulle jo aldrig have været godkendt. Endvidere skal man helt hen til overtiden af 1.halvleg, inden Osasuna får deres første gule kort på trods af flere oplagte muligheder. Endvidere skulle Torro have haft gult-rødt, men dommeren valgte behændigt ikke at give ham noget, hvorefter han selvfølgelig bliver skiftet ud. Det var en ganske forfærdelig indsats af dommeren, som tenderede chikane.
annonce
0