Snak

Mere indhold efter annoncen

Lewandowski sparkede Barca til tops

Skrevet af bold
lør 1. okt 20:52

Robert Lewandowski scorede kampens eneste mål, da FC Barcelona lørdag aften vandt 1-0 over Mallorca i La Liga, som de nu topper.Læs hele nyheden her
Skrevet af Fight Club
:D
Skrevet af Camacho
Fantastisk mål af lewy. Han kan få alle middelmådige til at se gode ud. Svag præstation af begge hold. Måske mallorca skuffer mest pga deres passive tilgang.
Hala Madrid y nada màs! Llevo tu camiseta Pegada al corazón Los días que tu juegas Son todo lo que soy
Skrevet af bruger324
En kamp der understreger at alba, pique og Roberto bare skal ud af klubben. Ferran Torres kan tage med. de er ganske enkelt ikke gode nok længere. holdet er ustabilt og usikkert med de pensionister. aroujo og kounde er savnet. de er adskillige niveauer bedre. eneste gode er at AC nu får masser af spilletid.

lewa fortsætter bare hvor han slap inden landsholdskampene. 3 point og videre
Skrevet af JEGerUenig
Mallorca skulle have scoret i starten af 2. Halvleg eller i 1. De halvleg for den kæmp havde blevet god. Så kunne Barca sætte de ekstra par niveauer ind og blive tvunget til ikke gå rundt og spare energi til de mange kommende kampe... Syntes kampen bar meget præg af Barca kun kørte på 70-80%
Skrevet af Fodboldministeren
Lewangoalski!
Skrevet af PaseoDeLaCastellana
Barcelona har kun mødt en god modstander i år og der blev de kørt ud på røv og albuer.
Din holdning er en mink, og jeg er Mette Frederiksen
Skrevet af BabyJesus
Ikke just en strålende præstation. Middelmådigt hele vejen rundt... Ansu Fati og Dembele bidrager med meget, meget lidt, selvom modstanderen hedder Mallorca. Det er tydeligt, at Ansu Fati er et godt stykke fra sin topform.

Har været ude med riven efter Busquets i lang tid efterhånden, men man må rose ham, når han fortjener det... en god kamp, med mange flotte afleveringer og fornuftige indgreb defensivt. Desuden ser man flere gange, at han hunser rundt med Pique, der tydeligvis ejer hverken vilje eller niveau til at spille op med r*ven af fjerde division.

Christensen med en flot kamp... foruden Lewandowskis geniale mål, solide præstationer fra Ter Stegen, Busquets og Balde, samt resultatet, så var han ét blandt få lyspunkter.
Skrevet af Kenken
Barcelona har kun mødt en god modstander i år og der blev de kørt ud på røv og albuer.


Det er ikke korrekt med kun en god modstander. De har også mødt Bayern Munchen som de spillede ud af brættet trods nederlag.
Skrevet af Fodboldministeren
Kenken@ spot on
annonce
0