Snak

Mere indhold efter annoncen

LIGE PÅ: Boilesen-interview sætter yderligere pres på Thorup

man 12. sep 08:39

Der er krise i FC København, hvilket også afspejler sig i det interview, anfører Nicolai Boilesen gave til den skrevne presse efter nederlaget i Odense.Læs hele nyheden her
De har da ikke vundet 5 af 9 kampe. De har tabt 5 af 9 kampe. Eller sagt på en anden måde, pinligt af Danmarks såkaldte bedste klub
Hader Fck af hele mit hjerte.
Spillere der ikke er vant til europæisk topfodbold. Nu vil de ikke risikere skader i SL - så bliver det noget hø
Lars Seier må være den største tragedie der har ramt FCK; en gadedreng der kom til penge og lige pludselig troede han var fodboldmand. SS bliver fyret, Kvist kommer i bestyrelsen og man ansætter Thorup og PC. Det er som at kikke på et selvmord
Det her er den klassiske "hvad sagde jeg" situation
LFC naturligvis
Hvem tror I bliver næste mand i spidsen for fck. Ingen tvivl for mig om, at Thorup og PC ryger inden for de næste 5-10 dage. Vi skal lige tabe til Sevilla og spille mod fcm (dårlig start for ny træner med de to skæbnekampe og nemmere at fyre træner efter dem), men så tror jeg ikke Thorup holder længere.

Kan det blive Christian Poulsen, Jon Dahl, Morten Wieghorst, eller hvem håber I på?
Illoyalt af Boilesen.

Var jeg træner, så var han røget på bænken det næste stykke tid.

Men det er fedt at se FCK i krise. Og blive savet over i Europa.
ForzaNapoliSempre siden 1988 • Negativitet er gift for sjælen • Be kind - always • OB
Nicolai Boilesen er godt nok blevet en snaksagelig type
Jon Dahl gør det pt fremragende i Blackburn så det tror jeg ikke du skal regne med. Jeg synes personligt man skal sætte alt ind på Ole Gunnar Solskjær. Ved ikke om det er realistisk, men han er nordmand og ved hvad FCK står for, og det kunne da tænkes at han efter nogle meget turbulente år i United godt kunne se sig selv i træne i Skandinavien igen, før han evt tager til England igen.
Chelsea FC
Ret overbevist om at næste træner bliver Jacob Neestrup. I første omgang nok i en midlertidig funktion. Så vurderer man til vinterpausen om han fortsætter som chef eller om han skal tilbage som assistent og en evt. ny skal ind.
enten skal Neestrup forfremmes nu (vel derfor han kom tilbage i assistenrollen) ellers burde man gå efter KK fra Bodø.

Fint (mindre) step up for KK, men måske ikke nok?? OGS? nej tak. Christian Poulsen ... så hellere Neestrup
"It has yet to be proven that intelligence has any survival value" ACC
Problemet er vel, at man har ændret strategien, da den gamle ikke var profitable. Her er man gået fra at købe erfarne spiller ind med begrænset videresalgspotentiale, til at købe unge spiller ind med høj videresalgspotentiale. Men det giver nogle udsving rent spillemæssigt, da unge spillere svinger en del i niveauet.

Det der er gået galt, er, at kvaliteten på de unge spillere måske ikke er helt det, man har kunne håbe på. Nu er jeg ikke FCK fan, men for mig at se, så er der en del af de unge spillere, der er faldet helt igennem.

Spillere som Zeca og Falk ser ikke ud til at kunne spille to kampe om ugen og skal derfor erstattes af nogle spillere, der ikke har slået til.

At fyre træneren hjælper nok ikke. Han har lige fået FCK i CL og vundet et mesterskab. Måske er det mere strategien, der er problemet?
FCM
annonce