Snak

Mere indhold efter annoncen

LIGE PÅ: FCK's fanmarch kan have kostet sejr

man 18. jul 08:09

I dagens LIGE PÅ-podcast sætter panelet en kritisk lup på Jess Thorups valg om at gå march med fansene tæt på premieren imod HorsensLæs hele nyheden her
Søgt
Sødt
Det ville være søgt, såfremt det blev anvendt som undskyldning - men her har det karakter af forklaring. Jeg undrede mig egentlig også over, at man gik den march som optakt til kampen. Lidt for poppet til min smag.
De to ting har ingenting at gøre med hinanden. Det er en ommer bold.dk
Og hvis FCK havde vundet 7-0 var det:

"FCK´s fanmarch var en taktisk genialitet ud over det sædvanlige, der kickstartede et stormvejr mod Horsens mål og tændte ild i spillerne"
Sønderjyske & Hansa Rostock.
Man kan være sammen med fansene efter en kamp - ikke før. Fjerner fuldstændig fokus fra opladning til kamp - og jeg er sikker på at det ikke var med Jess Thorups gode vilje, men han mangler jo lidt popularitet hos fansene, så han turde nok ikke at sige nej til idé´en.
Principielt er det respektfuldt af FCK, men når man læser artiklen, så må man nok anerkende, at dennne march ikke var blevet gennemført hvis det havde været FCM man skulle møde og selvfølgelig heller ikke BIF, men ja, de kampe er jo nok også i en anden kategori, rent sikkerhedsmæssigt -
annonce