Snak

Mere indhold efter annoncen

LIGE PÅ: Fyr Hamrén - og ansæt Lønstrup

man 20. mar 07:44

I dagens udgave af bold.dk-podcasten LIGE PÅ vender panelet den kritiske situation hos Superligaens bundprop, AaB.Læs hele nyheden her
Et godt bud syntes jeg.

Det er langt fra sikkert at større navne er interesseret i hvad der med al sandsynlighed ender i en tur til næstbedste række.
Hvis de formår at spille i nedrykningsspillet som de gjorde i de mest nylige kampe mod FCK, FCM og VFF, ja, så skal vi nok få reddet os
Men hvis de i bare halvdelen af kampene spiller som i går, hvor fejlafleveringer, for hårde, usuccesfulde tacklinger, målforsøg direkte på målmanden dominerer spillestilen, så bliver det sgu nok 1. division næste år…

Så rykker vi ned sammen som et mørkt kapitel i klubbens historie, men så rykker vi op igen sammen næste år !! Men ja, som AaB fan kunne det være rart at se en træner, der faktisk får nogle sejre i hus og ikke er jubeloptimist, der er glad og tilfreds med nederlag
Det er heldigvis kun et bud.
Champion
Unuanceret bodegasnak lyder det mere som om. “Fyr X, og hent Y til at bygge holdet op”. Okay, meget stærk analyse af de såkaldte eksperter. Hvis det da bare var så nemt som de lægger det op til at være.

Man er enten komplet naiv eller bare ignorant, hvis man tror, at en trænerfyring vil hjælpe på noget som helst i AaB’s situation. Problemerne stikker uendeligt langt dybere end hvem der sidder på trænerposten, det burde historikken med seks cheftrænere på knap tre år være bevis nok for alle.
David Nielsen
Næstved og Holbæk forever!
RVP

Man er nødt til at gøre noget.
Vores trænerteam tager den ene dårlige beslutning efter den anden, og 433 formationen fungerer jo ikke. Hamrén er helt væk imo.
Vores anfører præsterer intet brugbart, og gider ikke engang at tackle, så som udgangspunkt vil det hjælpe at få en træner ind, som indser, at Lucas skal på bænken, og at vi skal til at spille med 2 angribere for at blive mere farlige i boksen.

Den eneste måde at redde sig på i denne sæson er:
1. Fyr Hamrén.
2. Ansæt en træner, som vil spille 442.
3. Sæt Lucas A. på bænken.
4. Gør Thelander til anfører.
5. Spil mere simpelt.
AaB fan til jeg dør..bum bum!
Jeg mener jo at Lønstrup er en kriminelt undervurderet træner, men jeg synes jo umiddelbart ikke at AaBs trupsammensætning taler ind i Lønstrups måde at spille fodbold på.

Men omvendt, så kan man vel også sige at AaBs trupsammensætning er så vanvittig og usammenhængende, med gode spillere i mange blandede kategorier, at det måske ikke er Lønstrups trænerprofil der er problemet.

Jeg kan sagtens se for mig, at det er umuligt for en træner at få AaB på ret køl på den korte bane. Om det så var Pep Guardiola de fik, ville de stadig ikke være et hold.

Så måske ender i ud med, at Lønstrup faktisk alligevel kan ende med at være en oplagt kandidat. For han har i dén grad vist at han kan sætte et omklædningsrum, og bygge op fra grunden.

Jeg kender ikke AaB så godt som i andre, det er bare denne FCK-fans umiddelbare indtryk.
FCK
@JUXTAPOZ

Problemet opstår ved punkt 2, hvem er der at ansætte der vil hjælpe på noget som helst med 10 kampe tilbage i den situation man befinder sig i?

Så blev den officiel med fyringen og kan se Hiljemark får sæsonen ud. Gud fredsens, så vil jeg langt hellere have set Hamrén fortsætte.
Lønstrup lyder som en rigtig god ide, med det spillermatriale vil det matche.
David Nielsen kun e også være en ide, men det vil indebære en del ny indkøb til en sæson i den næst bedste sæson.
Hva´ med Allan Kuhn ?
Klubhold før landshold. Samme klub altid, både i modgang som i medgang, specielt i modgang. Kongeblå for altid. Har altid hængt ved LYNGBY BK og S.L.Benfica.
Synes virkelig det er problematisk, når sports "journalister" går ind og blander sig i ansættelsesforhold og giver udtryk for en holdning om, at nogen bør fyres fra sit job.
Selvfølgelig skal pressen være kritisk, men det virker ærligt talt som om, presseetik ikke rigtigt findes inden for sportsjounalistik - særligt udtalt inden for fodbolden.
annonce