Snak

Mere indhold efter annoncen

LIGE PÅ: Joachim Andersen er vores bedste forsvarsspiller

tir 15. nov 16:00

I bold.dk-podcasten LIGE PÅ diskuterer panelet bagkæden i den danske VM-trup. Læs hele nyheden her
Kom så dk!
Spurs mand siden 1989
Okay, ja, det er jeg så ikke enig i. Jeg synes, at AC har præsteret på højere niveau i længere tid.
Hvis han var så god, hvorfor spiller han så ikke i en større klub ? Bevares, synes da også han har et pænt niveau, men i forhold til Kjær og AC´s klubber, er der alligevel et skridt op.
Fuldstændig enig. AC har ikke præsteret på samme niveau siden han forlod chelsea
Især Kjær, men også AC, rangerer højere for mig. Men ingen tvivl om at Andersen er en klasse spiller.
Der er da ingen der kender de andres nuværende niveau så lidt som de har spillet
Hvis han var så god, hvorfor spiller han så ikke i en større klub ? Bevares, synes da også han har et pænt niveau, men i forhold til Kjær og AC´s klubber, er der alligevel et skridt op.

Det er jo ikke en endegyldig sandhed, at den bedste spiller, spiller i den største klub. Som eksempel, så var Braithwaite jo heller ikke vores bedste angriber, bare fordi han spillede i Barcelona. Yussuf Poulsen er ikke automatisk bedre end Skov Olsen, bare fordi han er i Leipzig og Skov Olsen er i Brügge, og sådan kan man blive ved.

Hvis vurderingen går på, hvem der generelt har de bedste evner og det største potentiale, så mener jeg det er AC, men hvis vurderingen er ud fra, hvordan de har spillet det sidste halve års tid, så synes jeg nemt det kan forsvares, at Joachim er vores bedste forsvarsspiller.

De er udmærkede alle 3. Dagsformen må afgøre det.
Synes Mæhle er ligaer bedre end dem alle.
Udover Mæhle ikke er midterforsvarer og derfor svær at sammenligne 1 til 1 så ikke ligefrem gjort det fantastisk på klubplan.
Måske ikke fået den tillid og frie rammer som under under Hjulmand som virkeligt får hans gode sider frem. For ja sammenligner man udelukkende på landsholdet så været fantastisk og meget markant de fleste landskampe.
Men altså ikke det niveau man ser når han spiller for Atalanta.

Så hvis bedømmelse af hvilken bedste forsvarsspiller så skulle klub succes nok også tælle med.
Taler vi om betydning for landsholdet så nok enig om han har været den bedste og vigtigste. Måske også fordi konkurrencen ikke er hård der på venstre back som blandt midterforsvarerne.
annonce