Snak

Mere indhold efter annoncen

LIGE PÅ: Messi er IKKE er usympatisk svin

Skrevet af bold
søn 11. dec 08:16

I dagens afsnit af VM-edition af LIGE PÅ vender panelet naturligvis VM's vildeste kamp mellem Holland og Argentina.Læs hele nyheden her
Skrevet af Beck
Giv mig en god grund til han ikke skal have karantæne efter han svinede kampens dommer sådan til
Fodbolddommer. Diskutere gerne fodboldloven i en ordenlig tone. Selv om jeg holder med Real Madrid, er jeg objektiv. Cristiano var nr. 1
Skrevet af JakobFC
Messi har vist usympatiske takter gennem hele karrieren, med historier om mobning af medspillere, skatteunddragelse, hetz mod dommere og meget andet. Men folk er forblændet af hans evner og nægter at indrømme at han på alle måder er mindst ligeså kontroversiel som Cristiano.
Skrevet af bolden100
Når tingene spidser til så er han lige så usympatisk som Ronaldo, Pepe og Ramos eller Suarez for den sags skyld, eller et hvilket som helst andet menneske med konkurrence-gen.
Selvfølgelig vil fans altid undskylde deres idol, men det gør ham ikke sympatisk.
Men lad os bare være ærlige - vi elsker at hade. Se bare al den hate Ronaldo får fra Messi-fans især, og hvor meget hate Messi får fra Ronaldo-fans. Fans elsker at hade, så glem undskyldningerne, de er både utroværdige og de virker heller ikke - for vi elsker at hade.
Skrevet af Slettet(561021221412)
Har Messi ikke vist de her ting tidligere i karrieren? lol, Fosgaard er en tåbe hvis han mener det. Så har han jo overhovedet ikke fulgt spansk fodbold de sidste 15 år.
Skrevet af fetaehhgodt
Grundet til han opførte sig sådan foran rullende kameraer tolker jeg mere som en bevist handling :-) Skuespil hvor han forsøger at vise sig som en handlingens mand.

Netop Messi har været beskyldt for være en grå mus, trods sine utrolige evner som fodboldsspiller. Specielt i Argentina. Hvor han vel sammenlignes lidt med Maradona, som i den grad havde en anden udadvendt personlighed. Som var en stærk leder for Argentina.
På det seneste har Messi fået ros for netop at være mere "synlig" for Argentinas landshold. Have karakter.

Så tænker (og kun gisninger fra min side) at det her var iscenesat skuespil hvor Messi forsøgte at spille barsk :-) Og det så i hvert fald udenfor Argentina ikke er blevet opfattet positivt, men nærmere komisk med en lille mand der bjæffer op som en lille terrier :-)
Det ligner slet ikke ham.
For mig virker det uægte og selviscenesat.
Skrevet af Mersanel
Enig. Messi er ikke noget usympatisk svin og har aldrig været det. Har folk glemt hvordan man tidligere kaldte ham for kedelig og uden personlighed? Det kom jo netop af at manden bare spillede bold og ikke viste andet, uanset hvor meget folk var efter ham. Nu er han er 35 og er igang med muligvis sit sidste vm. Jeg synes sgu det er fedt manden kræver noget respekt. Verdens historiens bedste spiller skal ikke lade sig kue af små ubetydelige spillere. Derudover kunne vi danskere måske lære noget af spillere der har kant. Måske er det netop den mentalitet vi mangler for at kunne spille de store kampe. Lad dog være med at så tøse fornærmede. Det er sport!
Skrevet af Azan
Selvfølgelig skal han have karantæne - og selvfølgeligt får han det ikke - fordi FIFA ikke piller ved deres gulvkøer.

Men Fifa har i min bog også sin store del af skylden for disse episoder under kampene. Fifa skal simpelthen afmontere disse episoder - ved at gøre som Rugby og NFL - al brok og gestiguleren til dommeren skal give kort. Det samme med bænkene - al det brokkeri og råberi skal stoppes. Det ville afmontere hovedparten af disse tilfælde - fordi når holdene får lov til at opgejle hinanden - bliver det uskønt. Det er et frygteligt signal at sende til børn og unge at alting skal debateres og det er ok at være uenige i alle kampens domme og råbe løs på bænkene.

Og hvis ikke man er usympatisk når man:

1) tjener mia og alligevel føler behovet for snyde i skat.

2) Erklærer evig trodskab til Barcelona - men vil ikke gå ned i løn efter så mange år som lønførende og derfor skifter til PSG.

3) Er henne og brokke sig 20+ gange til dommeren i hver kamp.

4) Føler behov for at svine dommeren til efter en kamp man har vundet.

5) Tydeligt hovere overfor det tabende holds spillere.

Fosgaard siger at Messi aldrig har lavet upassende udtalelser før???

6) Messi har udtalt at Brasilien altid vinder Copa America pga det er arrangeret til fordel for dem og er korrupt. Han nægtede også at deltaje i medaljeoverrækkelsen af samme årsag i 2019. Det nåede delvist endda bold.dk
https://bold.dk/fodbold/nyheder/messi-giver-korruption-og-dommere-skylden/

7) I 2021 blev han på vej til pause i en La Lige kamp filmet beskyldende dommeren for at holde med Real Madrig og at han ville gøre alt for at give ham et gult kort for at sikre han ikke var med imod Real Madrid i næste runde https://bold.dk/fodbold/nyheder/messi-antyder-partisk-dommer-utroligt/

Hvis dette er sympatisk opførsel - så er baren sgu sat lavt i dagens Danmark.
Skrevet af losamigoss
Det var da godt nok en sandhed med modifikationer som hr. Fosgaard får slynget ud.. "Ikke har vist det før".. haha
Skrevet af wowereit
Om Messi er usympatisk afhænger selvfølgelig meget af hvilken klub man støtter -hvis man er Barca fan er han det ikke, for mange andre er han - også fordi man er irriteret over hans dygtighed.
Men i forhold til artiklen, og dens beskrivelse af at han gennem karrieren skulle være sparket ned ustandselig, så tror jeg man er meget ung eller har glemt hvordan fodbold var en gang. Angribere i dag er så beskyttet at det er et helt andet spil end i 60´erne til 80´erne (og godt nok for det<)
Maradona blev sparket ned i stort set alle kampe, Pele er vi nogle der kan huske ligeså - bl.a blev Brasiliens mulighed for at vinde wm 66 ødelagt af noget der i dag ville være direkte rødt - dengang gav det ikke en gang en løftet pegefinger.
Jeg har altid tænkt på, hvor gode Messi og Ronaldo ville være, hvis de spillede overfor Claudio Gentile - vel og mærke med datidens fortolkning af fodboldreglerne ??
Skrevet af proud
Messi er bare en lille arrogant dobbeltmoralsk nar som folk har haft sympati med når ham og Ronaldo skulle sammenlignes mht spiller type….
Skrevet af crn85
Azan

Mange løgne i en kommentar.

Læs lidt op på tingene.

-Han kunne ikke gå mere ned i løn end han havde tilbudt.

-brokker sig til dommeren konstant også efter kampen er en løgn.
Jeg tror jeg har set +500 kampe med ham og det er ikke ham man ser først oppe ved dommeren. Samme efter kampen.

Men godt forsøgt.
Skrevet af Azan
Selvfølgelig kunne han gå mere ned i løn - det er jo ikke fordi Barcelona ikke har hentet andre spillere ind - mener du at de nye spillere ikke får nogen løn?

Der er ingen regel om hvor lidt Messi må få i løn - der er regler om hvad Barcas samlede lønbudget må være.

Kan sagtens forstå han skred for bedre løn og sikkert også i skuffelse over at Barcas ledelse - men den opdigtede historie om at han han ikke kunne gå nok ned i løn og blive - vil kun kunne være sand hvis Barca sagde, at vi vil end ikke beholde dig på en kontrakt som er under minimumstimelønnen i Spanien.

Det er jo den eneste regel der er for hvor lidt en spiller må få i løn (minimumslønningen ifølge spillerforeningen i Spanien)
Skrevet af SønAfKlopp
Nej, Messi er ikke et usympatisk svin. Og vi alle håber, han vinder VM inkl. FIFA og Lahoz samt den argentinske og spanske dommer i Portugal kampen. Gud fri mig vel.
Bevar Brøndby IF YNWA
Skrevet af Yildis
Meget sort/hvidt egentlig; Om Messi er et "usympatisk svin" eller ej. Men det er i hvert fald en fejlslutning af påpege, at han ikke tidligere har vist de her mere aggressive og måske knap så bedårende sider.

I omhandlende situation med Weghorst, så synes jeg nu, at det er fair nok, at man ikke lige er dér, hvor man ønsker at bytte trøjer, eller hvad det nu handlede om. Man har lige spillet én af de mest hadske kampe i nyere VM-historie, og så kommer der én og vil bytte trøje, lige så snart den er slut. Der synes jeg egentlig, at det er fair nok, at man ikke lige er "faldet ned" endnu.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af PaseoDeLaCastellana
… brækkede armen på en fan, da han fyrede bolden direkte ud på tilskuerne:

https://youtu.be/XfROdza2xAU
Din holdning er en mink, og jeg er Mette Frederiksen
Skrevet af VejenSF
FIFA bør give Messi mindst 1 dags karantæne for hans opførsel efter kampen. Otamendi skal selvfølgelig også have karantæne og kæmpe skandale at Paredes ikke får rødt i den ordinære spilletid for at tyre bolden direkte ud på den hollandske bænk.

Kommer bare ikke til at ske fordi FIFA er superkorrupt organisation som giver de store spillere positiv særbehandling.
Favorithold i DK: Vejen SF (Ja, vi spiller i Serie 2...). Favorithold i England: Tottenham. Italien: Milan. Norge: Rosenborg. Ellers er jeg helt neutral :)
Skrevet af Din ægte far
Ja Messi må være en virkelig svinsk og usympatisk spiller siden han har fået hele 4 røde kort i sine ca. 1000 kampe på topniveau. Sikke et svin.
You come at the king, you best not miss.
Skrevet af MartinHerold
Man kan sagtens være usympatisk uden at komme i dommerens bog. Det er da også ærgerligt at så stor en fodboldspiller ikke også vil kunne huskes som en gentleman såsom Maldini, Buffon eller Henry mm.
Dedikeret fan af: OB Newcastle \\\"I´ve never heard noise in my life as when Newcastle United scored. This place is unbelievable\\\" - Petr Cech.
Skrevet af Deportivo FAS
Der var vel også situation med Mina og Colombia ved Copa America, hvor Messi opførte sig utiltalende...


Brasil: Flamengo, Vasco, Fluminense, Botafogo (100% Carioca) Rio > Säo Paulo MENGÃO BI DA AMÈRICA: https://www.youtube.com/watch?v=1RlVt8zJhXQ
Skrevet af Hejlesen
Hvad fans af Real Madrid husker Messi for, må stå for deres egen regning. For mange andre er Messi en sympatisk familiemand, en magiker på banen, som yderst sjældent diver eller skælder ud, som giver straffespark og anerkendelse til holdkammerater og som til trods for enkelte fejltagelser på sine næsten 20 år blandt verdenseliten (ja, manden er ikke fejlfri) fremstår som en fantastisk repræsentant for verdens bedste sport.
annonce
0