Snak

Mere indhold efter annoncen

LIGE PÅ: OB-træner næste mand på fyringsrampen

Skrevet af bold
man 1. aug 08:26

I dagens bold.dk-podcast LIGE PÅ peger panelet på OB’s Andreas Alm som den næste Superliga-træner, der bliver fyretLæs hele nyheden her
Skrevet af Lakris
David Nielsen er oplagt afløser
DK kvalede til VM og EM på trods af Hareide og ikke på grund af
Skrevet af Ukendt burger
David N eller Bo Henriksen er gode bud på nogle der måske kan hanke lidt op i spillerne. De kan læne sig op af assistenterne der skulle være dygtige taktisk.

Det er dog også en svær situation for Alm med det materiale han har at arbejde med og de mange skadede spillere for øjeblikket....
Skrevet af Gshock
Så må vi jo tilkalde Uffe Pedersen endnu engang.

Men jeg appellere lige til lidt tålmodighed lidt endnu.
Boykot VM i Qatar. / Boykot Adidas HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Skrevet af Hamderdenkloge
Om så man hyrede Ancelotti, ville det ikke gøre den store forskel. OB-truppen har langt fra superliga niveau. Desværre for fynboerne er det ikke blot få pladser, men faktisk bredt over hele holdet at der mangler kvalitet. Der skal investeres 50+ mdkk for at få denne klub i subtoppen - ikke videre sandsynlig med den nuværende ejer.
Har jo nok oftest ret, når det kommer til stykket.
Skrevet af grumblesnake
OB har da generelt en glimrende trup, men deres gode periode hang jo i høj grad sammen med Jebali. Uden ham hænger angrebsspillet ikke nær så godt sammen.

Deres store problem er defensiven og det der virkelig adskiller dem fra de hold de skal konkurrere om top 6 med.
Med Evncevic var det ellers begyndt at se fornuftigt ud. Poulsen er udmærket, men heller ikke meget mere end det og Larsen taler for sig selv.
Man må antage at Østrøm er virkelig dårlig til træning, ellers forstår jeg ikke at han ikke har fået chancen.

Hvis de får forstærket sig i defensiven og får Jebali tilbage og det stadig ikke hænger sammen, så kan man måske overveje en fyring, men jeg tror bestemt ikke det ville føre til noget godt at gøre det nu.

Skrevet af Juniorx
Så er det jo godt at de har GF i næste runde. Vi har altid stillet os til rådighed når andre skulle ud af en lille formkrise.

Men kan da anbefale en trænerduo med David og Bo, om ikke andet bliver jeg en smule fan bare ved tanken. Syntes Alm er ligeså uinteresant som Thorup og Priske. Bare fornuftige kedelige trænere der altid forsøger at sige det rigtige.
Elsker at Niels F i BIF tør sige tingene som de er.
Skrevet af Triple I
Jeg synes det er håbløst at sige, at OB’s trup ikke har niveau til Superligaen. Sidste sæson slog vi alle hold pånær Viborg i nedrykningsspillet og kom i pokalfinalen, hvor vi spillede op med FCM. I denne sæson har vi holdt på alle betydelige spillere, og har fået nogle tilføjelser. Omend de ikke har været markante, så er vores trup ret beset stærkere end sidste sæsons.

Men det er da som sagt håbløst at sige, at OB ikke har niveau.

Det er da derimod tydeligt at se, at Alm har tabt spillerne. De er slet ikke motiverede og falder sammen mentalt til slut i kampene. Alm skal fyres, og det kan kun gå for langsomt.
Og det kommer fra en OB-fan.
Skrevet af Maxbold
Det er tilfældigt at OB ikke endte i mere fare. Dels var Haderslev og Vejle hurtigt bagud på point, dels spillede AGF som en nedrykker længe.
Når det er sagt, så er OB´s trup ikke ret stræk, som andre påpeger. Det er talt meget mere op end det kan holde til.
BK har scoret 2 mål på 12 måneder- han er blevet langsom og over the hill.
JJT kunne holde på bolden, han var nok ofte usynligt men vigtig for balancen på holdet.
Jørgen og King er ikke dygtige nok defensivt.
Michelson er god frem over banen, men kan ikke dække op og slå indlæg.

Kasper Larsen var mega dårlig sidste sæson og blev reddet af Tver (nu er tver på midtbanen og KL skøjter rundt langt fra dem han skal dække.
At købe vikingen BP giver meget lidt mening, han er 1 millimeter bedre end KL, men også tung og langsom - dog udstråler han at han vil vinde.
HC - tja hvad skal man sige - han blev ikke en ny OC.


Alt i alt - så er den her trup en mulig nedrykker
Skrevet af steen27
Jeg har aldrig fattet hvad de ville med Alm. Han er helt uden karisma (krydsfinér har mere karisma end den mand) eller synlig energi (hvis vi tager småhoppene på sidelinjen i én kamp væk) og har gennem karrieren vist sig at være ringe taktisk og til mandskabspleje. Og jeg véd sgu hvad jeg taler om som VB-fan.
Vejle Boldklub forever. Jeg husker storheden. Barcelona forever. Kaerlighed til spillet i hver kamp. Modsat alle andre klubber. Landsholdet tilbage paa DR1. Boykot Viaplay. Boykot VM i Qatar. DBU-ID til ALLE der vil på stadion.
Skrevet af docgil
David Nielsen tak - og en målmand hurtigst muligt
Skrevet af Hamderdenkloge
@triple

Tjek lige vejen til pokalfinalen. Randers var vist det eneste hold på vejen, der havde lidt niveau - den pokalfinale lugtede langt væk af lodtrækning held!
Har jo nok oftest ret, når det kommer til stykket.
Skrevet af longway666
David Nilsen ville passe perfekt ind i OB.
Håber inderligt han kigger forbi.
Dk. OB Eng. newcastle IT. Parma TYSK. leverkusen. SP. barca.
Skrevet af Triple I
Maxbold:

Når du skriver at det var tilfældigt at OB lå som de gjorde sidst, så kan jeg jo også bare skrive, at det er tilfædigt at de ligger hvor de gør nu - det er jo elendig argumentation.

Du glemmer at nævne spillere som Jebali, Sabbi, Ivancevic, Breum, Tverskov og Fenger - det er et halvt fodboldhold, ville de ikke kunne bruges på andre Superligahold? Mickelson har også et potentiale, men skal bygge på defensivt, det er jeg enig med dig i. Jeg er også spændt på at se hvad Grubbe kan.

Forhåbentlig kommer der også en kompetent målmand ind nu, og med Ivancevic på banen tror jeg på en klart mere stabil defensiv i så fald.

JJT spiller her ikke mere. Kadrii har allerede gjort det lige så godt som i sidste sæson, så det kan kun gå bedre med ham. Skjelvik er blevet mere stabil efter tilgangen af King.

Kasper Larsen er vel ret beset reserve for os, når vi kan stille med alle mand.

Hamderdenkloge:

OB slog FCN, Randers og Sønderjyske på vejen til finalen, hvor vi som sagt spillede op med FCM. Havde de kampe været Superliga-kampe havde vi haft en god sjat point der. Det er ikke udelukkende heldig lodtrækning at man kommer i en pokalfinale.
Og det kommer fra en OB-fan.
Skrevet af Womble
Hvis Horsens overlever i Superligaen, så bliver det på bekostning af OB, AaB, eller AGF.
Skrevet af bruger 168115
Hold nu kaje til dem der bliver ved med at forsvare alm holdet er så dårlig trænet på alle fronter og nu kan se så heller ikke holde fysisk til mere end 60 min han må hjem
Skrevet af MSvensgaard
Hold nu op!

De skal bare købe 10 timer mere af Allan Gaardes konsulentsnak, så bliver alt godt igen.
Blue Sharks ... nr.5 ... EfB 1924
Skrevet af Holluf1980
Det fuldstændig ligegyldig hvem som er træner for den omgang leverpostej, mangler så meget spillere med et højere niveau som alle de unge spillere kan læne sig op af.
annonce
0