Snak

Mere indhold efter annoncen

LIGE PÅ: Pione Sisto har aldrig været ringere

man 23. maj 2022

I bold.dk-podcasten LIGE PÅ vender panelet forårets succeser og skuffelser, og de peger på FC Midtjylland-stjernen Pione Sisto som det største flopLæs hele nyheden her
Hvad mener folkedomstolen er Piones bedste option for næste sæson?
Blive og kæmpe for holdet?
Udlejning til evt Brentford? Måske det kan give ham lidt blod på tanden igen? (Ja ja jeg er godt klar over niveau-diskussionen)
Sælges til bestprice som i bedste tilfælde kan være 50% af den seneste pris FCM gav for ham forrige sommer)
HSV & FC MIDTJYLLAND --------------------
Han skal til en liga på et lavt niveau med massere af penge.
Interessen for at præstere på et højt niveau har han vel ikke mere.
Han kunne tage til en arabisk liga. Høj løn lav niveau. Og alle andre er ligeglade. Så han slipper for pressen.
Han har da tilføjet holdet en masse i sine seneste mange indhop. Spillet er blevet langt bedre, når han er kommet ind, og der er er kommet langt mere fremadrettet spil, i stedet for bare at sparke lange bolde hen over midtbanen til de 3 hurtige oppe foran. 9 ud af 10 havner jo enten ved målmanden, eller ude over baglinien (ved godt det hedder mållinien, men for mig er det altså kun den del af den, der er inde imellem stolperne!)! Han skal bare lade være med sine piruetter med efterfølgende afleveringer bagud. Mon ikke der er en voksen, der snart kan indse, at der skal spilles hurtigere med førstegangsafleveringer? Hver gang de gjorde det i går mod Randers, broderede de sig nemt og lynhurtigt igennem Randers’ forsvar.

Pione skal nok komme til at bidrage stort i næste sæson. Bare vent og se!
Enhver hund har sin dag... i dag er bare ikke din, hund!!! (citat Toby Keith)
Synes Sisto burde få mere spilletid.
Han mangler noget mentalt for det er indlysende at Sisto er talentfuldt når det kører for ham, så et lån til en mindre suppeklub hvor han vil spille hver gang og derved opbygge kampform og spilleglæde er måske ikke så dumt hvis han vil få gang i karrieren igen.

F.eks. FCN eller Lyngby hvor man spiller teknisk ville ikke være så dumt. At det så økonomisk nok ikke er specielt realistisk er en anden sag, men lige nu kan det have lange udsigter at se Sisto tilbage på nogenlunde det niveau han havde før VM i 18.
annonce