Snak

Mere indhold efter annoncen

LIGE PÅ: Ronaldo er VM's største skuffelse

Skrevet af bold
man 19. dec 18:11

Der er sat punktum for VM-turneringen i Qatar, og LIGE PÅ-panelet vender de største åbenbaringer og skuffelser i seneste afsnit af bold.dk-podcasten.Læs hele nyheden her
Skrevet af Meefa
Hold da kæft.
Så han ikke Danmarks kampe?
Ikke nemt at bidrage med noget når man er plantet på bænken. Det kostede også i sidste ende.
Men artikler med Ronaldo sælger og jeg røg lige i fælden
Skrevet af Lasse599
Svært at tage noget som helst seriøst fra Lasse Fosgaard (ham der har skrevet artiklen) for han er så glødende Barca og Messi fan, at han elsker at skrive negativt om Ronaldo.... Det er pinlig "journalistik"...
Man Utd og OB. Ikke altid lige nemt - men i medgang og modgang..
Skrevet af smalldeine
Danmark?
Skrevet af Gentleman-Finn
Kæmpe skuffelse. Uden tvivl. Vel især for ham selv. Der var en grund til at han sad på bænken, det "kostede" absolut ikke. Tværtimod spillede han rædderligt i de første kampe og da han blev sat på bænken i 8-delsfinalen scorede han afløser (Ramos) 3 mål. Ronaldo har aldrig scoret et mål i knockout-fasen og han var ringe og bremsede Portugals spil når han var på banen. Hvis det ikke er en skuffelse, ved jeg ikke hvad er - især med den attitude han har haft i United, der skulle man tro, at han rigtig gerne ville lukke munden på folk. Det gjorde han ikke.
Skrevet af Joey-9000
Det er i min optik bare et tegn uvidenhed fra Lasse Fosgaard. Hvis man bare har fulgt minimalt med i Uniteds efterårssæson ville man sgu ikke have forventninger om at Ronaldo ville brænde VM af. Alderen har i den grad indhentet ham, og efterårssæsonen taget i betragtning, synes jeg egentlig Ronaldo gjorde det ok ift. mine forventninger til hans præstationer.
De største skuffelse skal vel nærmere findes i folk som De Bruyne eller Pedri som ikke leverede varen ift. forventningerne.
Skrevet af Tonytouch
Glemmer man disse latterlige indslag fra en meget bias skribent og fokusere på emnet, var der rigtig store forventninger til både Ronaldo og Portugal ved dette VM, og mange så dem som en af storfavoritterne (specielt efter deres 6-1 sejr). Ronaldo har desværre været denne turnerings skuffelse, også når han har været i startopstillingen.
Skrevet af Mr.Munk
Hvorfor bliver man ved med at sige danmark !!!
Ja de skuffet meget men det er ikke det største skuffelse i VM
Jeg kan nævn mindst tre lande der skuffet mere end Danmark
Men når man har Danmark rangeret som nummer et i ens dantasi verden så er det det største skuffelse når det taber
Skrevet af 3.verdenskrig
Disappointment-d´or
Folk brokker sig over han sad på bænken, men det gjorde holdet bedre.
Han må indse at alt har en ende
Skrevet af BollePer
Det kan da ikke være nogen skuffelse, taget hans niveau i United i betragtning...
Skrevet af Emilfu
Helt uenig.

De Bruyne og Lukaku skuffede mig markant mere

Ansu Fati det samme.

Skrevet af SønAfKlopp
En 38 årig som turneringens skuffelse, imens der rendte spillere rundt i deres prime og et meget bedre sted i deres karriere, som bestemt heller ikke overpræsterede. Trist påstand.
Bevar Brøndby IF YNWA
Skrevet af Kenken
Sjovt t se hvordan folk kan angribe Messi og Argentina men nær der kommer sandheder om Ronaldo er de tøse fornærmede og kommer med nedladende kritik
Skrevet af BrianFantana
"En 38 årig som turneringens skuffelse, imens der rendte spillere rundt i deres prime og et meget bedre sted i deres karriere, som bestemt heller ikke overpræsterede. Trist påstand."

Helt enig.
Skrevet af VIF57
Sammen med det Belgiske, Tyske, danske og spanske landshold.
Skrevet af Martinovic
Det er som om, at nogen forventer, at snart 38-årige Ronaldo er den samme som for bare fem år siden. Han har i det meste af sin karriere klaret sig bedst på sin eksplosivitet, og det overrasker åbenbart stadig nogen, at han ikke har det samme antrit længere på trods af en fremskreden alder.

Messi mærker ikke alderen på samme måde, fordi han er en anden type spiller. Han har ikke behov for samme fart, da han er bedst i rummene mellem kæderne.
Mojn do!
Skrevet af Samp79
Danmark var den største skuffelse. Vi havde jo knap et skud på mål i tre kampe.

Skrevet af casillas
Tror ikke det store udland tænker specielt meget over Danmark for at være helt ærlig. Hvor stor en bedrift er en semifinale ved EM egentlig? Det har Wales også gjort, og deres vej dertil var mere imponerende end vores.
Man kan selvfølgelig kun slå de modstandere man møder, og selvfølgelig forventede vi at gå videre fra gruppen, men havde vi slået Australien var vi jo banket direkte ind i et spyd i 1/8 finalen alligevel.

Ronaldo var også skuffende, men Tyskland er da den altoverskyggende kæmpeskuffelse ved det her VM. Spanien selvfølgelig også ret skuffende selvom de vandt en kamp 7-0. Belgien men syntes ikke på samme måde at det var helt uventet, men troede ikke det ville ske allerede i gruppespillet.
Real Madrid CF http://www.youtube.com/watch?v=knZ0zwU2oic http://www.youtube.com/watch?v=iaQhF-523As
Skrevet af Bosse1983
Ronaldo var jo selv med til at dække bordet efter sit famøse interview. Han gik så på banen og viste det samme som i United. At holdet ganske enkelt er bedre uden ham.

This is the way the world ends
Not with a bang but a whimper.


Man kan altid diskutere hvad der skal være fokus for største skuffelse. Hold, spillere, dommere eller andet. Ser man på spillere er Ronaldo et godt bud.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af La Red
Come on Bold. Vis lidt respekt for Ronaldo. Han er jo (æld)gammel. Nej, han spillede ikke særlig godt, scorede ikke nogen mål i åbent spil og agerede tosset og fornærmet. Men han har jo ikke sat ret mange fødder rigtigt i år, og han kom jo ind til turneringen uden kamptræning.
Der kan da ikke være ret mange som havde forventet at han ville blive en dominerende spiller.
Vi bliver alle sammen overhalet af yngre kræfter en dag, vi behøver ikke ydmyge hinanden, når den dag kommer.
Skrevet af Geddar , moderator
"Vi havde jo knap et skud på mål i tre kampe."

Der var i snit 3,3 pr kamp. Det er til en placering i midten.
https://kortlink.dk/sudv
annonce
0