Snak

Mere indhold efter annoncen

LIGE PÅ: Trist at se FCK-angribers kropssprog

man 4. apr 2022

I dagens udgave af bold.dk-podcasten LIGE PÅ vender panelet FC Københavns vigtige sejr, men sætter også lup på Khouma Babacars sløje attitudeLæs hele nyheden her
det kom frem igår at han er fastende pga af ramadanen.
mon ikke det er noget af forklaringen.

Men vis det var problemet så er det både spiller og træner staben der fejler big time...
Fck. Bum
Bliver også spændende at se om mane og salah kan holde deres niveau. Så også igår i forummet at de to spillere også faster og endda seriøst.

Fck havde brug for babacar igår da han har den fysik vi manglede, men han havde desværre ikke overskud og energi til at spille hvilket tydeligt kunne ses.

Min personlige holdning om personlig tro kan overskygge ens arbejdsindsats falder mig for brystet.
Side stepping one, side stepping two…
Mané og Salah har fastet alle sæsoner i Liverpool og det er de altså ikke faldet i niveau af. Liverpool er dog også rigtig gode til, at sørge for kokke, faciliteter og andet til spillerne under Ramadan. Jeg kan huske Emre Can på et tidspunkt var ude med meget rosende vendinger om klubben på det parameter.

Ift. artiklen, så er jeg enig omkring Babacar. Samme tendenser har nemlig været der da det ikke var Ramadan. At han så har scoret nogle ufattelige vigtige mål og hér vist stor passion er jo noget helt andet. Jeg mener ikke at han bidrager med nok til holdet.
1. Jeg kommer aldrig til at forstå hvordan en mand oppe i himlen der bestemmer hvornår man må spise eller hvilke kvinders kjoler der er for korte, er mere troværdigt end big bang.

2. Hvorfor lader man som træner en person der bevidst ødelægger deres egen fysiske form spille? Sæt ham da på bænken indtil fasten er slut.

3. Den dovne attitude gjorde at jeg pludselig forstod hvorfor han har været så uønsket alle andre steder. Han bliver aldrig en "Copenhagen Superstar" i mine øjne.
Bliver også spændende at se om mane og salah kan holde deres niveau. Så også igår i forummet at de to spillere også faster og endda seriøst.


Var du også spændt de andre år :D?

Lad os behandle mennesker som ligeværdige individer.
2. Hvorfor lader man som træner en person der bevidst ødelægger deres egen fysiske form spille? Sæt ham da på bænken indtil fasten er slut


Gætter du lidt?
Ligeværdige individer. Jojo. Men nu er han jo ikke ligeværdig lige i dette tilfælde. HVIS det at han intet har spist siden før solen stod op, gør at han fysisk og mentalt ikke kan spille professionel fodbold kl 18 om aftenen som hans medspillere kan, så må man ganske enkelt undlade at udtage ham.
At have en mand på banen som intet præsterer i 66 minutter er ganske enkelt uholdbart, hvis FCK vil vinde mesterskabet.
Social. Den kamp hvor liverpool tabte deres første kamp i pl sæsonen mener det var omkring ramadan. Det var spændende som arsenal man,xD
Side stepping one, side stepping two…
Svært at se det niveau man burde kunne forvente med hans CV i Italien. Han ser alt for oftr doven og ugidelig ud samtidig med at hans kompetencer som targetman slet ikke har foldet sig ud siden hans ankomst.

Uanset om hans elendige udtryk og deltagelse igår skyldes Ramadan eller ej, så bør man finde andre løsninger som starter.

NJ har en bedre udstråling på banen, men hans kvaliteter efterlader også meget på banen.

Håber at Karamoko på sigt kan komme i omdrejninger og tage 9eren, ellers må Jess smide en Biel på toppen og udnytte de mange gode boldspillere i truppen.
Der er simpelthen ikke plads til en 9er der ikke bærer sin vægt som starter.
Han har set doven ud lige fra den første kamp
annonce