Snak

Mere indhold efter annoncen

Lindberg-drøn cementerede Hvidovre-sejr over NFC

Skrevet af bold
lør 30. jul 14:56

Marcus Lindberg bragede læderet i kassen til 2-0 for Hvidovre IF mod Nykøbing FC med ti minutter igen af kampen og sikrede en flot udesejr til gæsterne.Læs hele nyheden her
Skrevet af ForzaHorsens03
Tobias Thomsen er satme vild. Hvidovre må gerne rykke op
Skrevet af Dolf63
Det resultat kan vel kun overraske Claus Jensen. Prøv at hive nogle U13 eller U15 spillere op på holdet og husk de skal være lokalt forankret
Skrevet af Hugo Hugorm
Er du gal for en dårlig fodboldkamp !!

Og Bjørnene, du gode gud for et rent ud sagt katastrofalt lavt bund niveau de viser idag !!
Der var INTET - som i INTET overhovedet - der hang sammen idag fpr NFC.
Wow, det var alligevel overraskende lavt....

Fortjent Hvidovre sejr - det var det mindst ringe hold. Men også wow der, at de spillede så dårligt.
Nu har jeg ikke fået fulgt med i sommer transfers, men hvis det her Hvidovre hold bare ligner lidt det fra sidste sæson, så er det helt vildt at de kan går fra det flotte-flotte sidste sæson, og så til det de viser idag.

Jeg synes det i perioder var en hån at være tilskuer til den kamp idag, mindede mere om "DM i fejlafleveringer, forkerte beslutninger og dårlige førstegangsberøringer"
Den kamp var godt nok en dårlig reklame for Nordicbet ligaen !

Eneste flotte idag, var Lindberg´s 2-0 mål
Skrevet af Kenken
Alligevel hurtigt ag man har fundet de to nedrykkere

Nykøbing og Hillerød har ikke niveauet tim denne tække. Det er som ol der er to tophold, to bundhold og så 8 hold derimellem.
Skrevet af bmp77
Enig i at NFC virkelig var dårlige idag. Det var godt nok skidt.

Synes nu ikke Hvidovre var sååå dårlige.
De er tit rigtig gode til at demonterer/sabotere/neutralisere NFC rent taktisk
Idag havde man samme følelse som de sidste mange opgør imod dem, at det godt nok ikke var kønt, men virkelig effektivt af Hvidovre.

Tydeligt at Gehrt var savnet idag !! Håber dog ikke elendigheden idag kun skyldes dét.
Nnamani - viser til deles stadig stærke tekniske ting, men han virker altså slet ikke som én der er spillet "ind på holdet", alt for individualistisk uden det rykker "tingene" for holdet.

Måske er Per Frandsen bare rigtig god rent taktisk, men for hulen hvor er det dog fucking irriterende at høre på hans dommer jammer og klagen over alle kendelser der ikke går deres vej - det er en forfærdelig attitude han altid har !!!
Skrevet af Grøn af misundelse
Kan kun give dig ret. Per Frandsen er meget usympatisk at se og høre på under kampene
Skrevet af Lifetec
Jeg kan ikke huske sidst vi har spillet en god kamp mod Hvidovre. Vi plejer dog, at styre spillet, men det kunne vi heller ikke i dag. Tillykke til Hvidovre. Synes de spillede en fin kamp, og kunne nemt have scoret et par mål mere. Og NFC, hmm, havde vi overhovedet en fornuftig målchance i hele kampen? Det var næsten pinligt at se på - men desværre ikke overraskende.
Som vi er flere der har påpeget igen og igen: Det her NFC hold har slet ikke bredden (og måske ikke engang startelleveren) til andet end en placering blandt bundholdene. Vi kommer igen bagud og kigger ud på bænken for at se hvem der mon kan komme ind og vende kampen. Svaret er ingen, men vi har et par teenagere uden 1. divisionserfaring. Come on! Det er simpelthen for naivt at tro det holde i længden!!!!
Vi overraskede stort med at få uafgjort mod Fredericia, men vi skal lige huske, at Fredericia også har mistet mange af deres største profiler i sommerpausen. De tabte jo også til Næstved.... Argh, jeg kan ikke holde ud at tænke på vi skal møde Næstved med dette hold, Orker ikke flere nederlag til dem!
Der SKAL hentes en angriber. Det duer ikke med det her "falsk nier-pis". Alternativt må vi rykke en af vores mange midterforsvarer op på toppen, så der kan komme lidt tyngde fremme på banen. Var det ikke Horsens der havde stor held med en af deres forsvarsspillere som blev rykket frem og scorede mål på samlebånd?
Øv en møgkamp. Det bliver en laaang sæson :-(
Skrevet af Kenken
Lifetec

Har du nogen lokale falstringe (hedder det det?) i kikkerten til angriber positionen ?
Skrevet af bmp77
Helt enig med din analyse Lifetec.

Vi mangler 1 ekstra start-11´er midtbane spiller, samt 1 ny stærk direkte angriber (ingen kritik af Hassan, han er virkelig god i feltet midtbane-angreb)

Hvad blev der af Mikkel Dahl efter Færøerne ??

Men ellers må NFC bestyrelsen og alle de sponsorer og netværk de altid snakker om, hive check-hæftet frem og finde en skarp-retter til klubben, ellers ligner det noget 2. division næste år
Skrevet af Lifetec
Kenken

Der er et par teenagere på vej, men det er alt for tidligt til at de kan bære holdet til overlevelse i rækken.
Jeg har gennem flere år skreget på flere angribere. I sidste sæson syntes jeg også det var for tyndt med kun MK og Lindberg, til den forreste plads. Det gik fint fordi MK holdt sig skades- og karantænefri.
Nu har vi både mistet MK og Lindberg, samt de giftige kanter Jessen og Koch, og minsandten om den offensive back Mikkel J A også smuttede. Spillere med i alt 37 mål ud af de 50 vi scorede i sidste sæson er væk nu! Den er ikke nem at løfte uden tilgange! Ledelsen bliver ved med at udtale at de stoler på de unge. Al ære og respekt for dette. Jeg synes det er rigtig fint at satse på den lokale ungdom. Det kan dog ikke stå alene. Det bliver en hård kamp om at undgå nedrykning i år. Jo før holdet fatter dette desto bedre. Alle point er enormt vigtige i denne situation, medmindre vi igen ser en fordel ved at rykke ned, modne de unge og komme styrket tilbage (For så formentlig igen at give de bedste spillere væk for småpenge og starte forfra, suk!)
Skrevet af Lifetec
bmp

Helt enig. Tror bare det er svært et tiltrække den fornødne kvalitet på de positioner. Håber Claus Jensen hiver en kanin eller to op af hatten.....
Jeg mener Mikkel Dahl rykkede fra Færøerne til Island - er ikke sikker...
Det er svært (umuligt) at erstatte MK 1 til 1 (han passede så ufattelig perfekt til vores spillestil). Jeg synes bare det skriger til himlen så meget vi mangler en boksangriber. Ofte er kant eller back i position til et indlæg, men der er ingen at sigte efter. Ligeledes er der ingen at spille bolden op på. Det er hele tiden på tværs og tilbage, og vores kanter bliver alt for let skubbet væk af de store midterforsvarer, når de bevæger sig derind. Og så skal de altså snart til at lykkedes med nogle driblinger og dybdeløb. Alt for meget løber ud i sandet.
Hassan er startet fint, og det bliver forhåbentlig endnu bedre med tiden. Jeg kan dog ikke glemme at han var reserve hos Næstved i 2. division, og nu skal være en bærende spiller for os i 1. division. Det er trods alt noget af et spring.
Skrevet af JKTvede
Glæder mig allerede til den 21. August.

De 2 nedrykkere er allerede fundet, så er der den bløde mellemvare og så er der Sønderjyske og Vejle i top.

Det bliver ren walkover.
Skrevet af Grøn af misundelse
JKTvede:. Ro på det er en lang sæson som knapt nok er begyndt alle hold vil få deres op og nedture må dog tilkendegive at Hillerød har fået en dårlig start men det er også mod 2 gode modstandere
Skrevet af Rødby
Den røde tråd mellem salg og køb har aldrig været helt fornuftig eller logisk hos NFC, desværre..

Der ganske enkelt for stor kvalitetsforskel på det der blir solgt/går gratis(ofte) kontra den kvalitet der kommer ind!
Skrevet af femmerbolden
Oplevelsen af et NFC hold i lørdagens kamp mod HIF var stort set som at sidde og se et nymalet plankeværk tørre. Jensen udtaler at store del af kampen var til glemmebogen. Jeg tror nu nok jeg ville vælge at drage erfaring af opgøret i stedet for at henvise problemerne til glemmebogen.
Der var rigeligt at lære, ikke mindst af " præstationerne " i matchens første halvdel.
Tydeligvis gjorde et par af aktørerne deres medspillere væsentlig dårligere. Jeg opgav at holde øje med boldtab og fejlafleveringer ganske kort inde i opgøret, der var ganske enkelt for mange. Mislykkede pasningsforsøg og afleveringer fra fløj og banens midte kom resolut retur til NFC`s bageste forsvar, som heroisk forsøgte at rage kastanjerne ud af ilden. Det er iøjespringende at indtil flere af de unge spillere er langt fra NordicBet niveau, og gennemgår man startelleveren hos lørdagens to hold er de lysår fra at være sammenlignelige i HIF`s favør forstås. Hvor man skal finde back up for Mathias Gehrt i talentmassen
er vist som at lede efter en nål i en høstak, stort set umuligt. En erfaren fløjspiller i selskab med en ligeledes erfaren boksspiller vil som det aktuelt ser ud ikke få vanskeligt med at spille sig på holdet.
Nu venter en pokalkamp mod HIK, og vindes den vil vi nok høre sætninger som: " Vi er hvor vi skal være, vi lægger stadig på " etc. etc. Det får vi så at se i den efterfølgende kamp hvor VB venter.
Skulle kampen mod HIK falde ud til NFC`s fordel vil superlativerne angiveligt være mange, til gengæld får Jensen og co. nok brug for endnu et par sider i glemmebogen efter kommende weekends nederlag til Vejle. Et kvalificeret gæt: Efter 3. spillerunde har NFC 1 point på kontoen, men 11 talenter i førsteholdstruppen.
Held og lykke til de unge........der hviler et stort pres på Jeres skuldre, måske urimeligt stort.
Skrevet af Lifetec
Der ganske enkelt for stor kvalitetsforskel på det der blir solgt/går gratis(ofte) kontra den kvalitet der kommer ind!


Ja, sådan synes jeg det har været langt de fleste transfervinduer de sidste mange år. Vi er på papiret gået svækket ud år efter år. Ofte har holdet dog "rykket sammen i bussen" og på mirakuløs vis klaret skærene alligevel. I år har åreladningen trods alt været for voldsom, og det ser desværre meget svært ud på nuværende tidspunkt. Det er vel efterhånden kun Claus Jensen der kan se noget positivt i dette transfervindue! Jeg er helt vild med hans optimisme og hans dedikation og loyalitet over for vores landsdel og fodboldhold. Jeg synes dog denne sommers udmeldinger nærmer sig håbløs naivitet.
De unge der er rykket op viser i glimt, at de kan blive dygtige 1. holds spillere, men kampene i foråret, træningskampene og nu også de første turneringskampe viser tydeligt, at der er lang vej endnu. Det var jo heller ikke ligefrem fordi de var altdominerende i den næstbedste ungdomsrække i sidste sæson - så kæmpe stortalenter er der næppe tale om - men man kan komme langt med hårdt arbejde. Det tager bare tid, og som Femmerbolden skriver, er det urimeligt at forvente de unge kan gå ind og spille en vigtig rolle i 1. division på nuværende tidspunkt.
Skrevet af wellplayed
Kan håbe på, at Elias Sørensen er på vej hjem til Lolland-Falster for at udvikle sit spil yderligere i en offensiv klub i stedet for 2. division i Esbjerg. Kunne være en flot kanin at hive op af hatten;-)
Skrevet af Lifetec
Ja, det kunne være rigtig fint.
Er bare bange for det ikke er realistisk - men lad os nu se. Et eller andet skal der i hvert fald ske!
Skrevet af femmerbolden
Claus Jensen har sine egne forklaringer når den pauvre indsats mod HIF skal anskueliggøres. Det er ikke nødvendigt med forklaringer så langt at erkendelse af truppens mangler ikke indgår. Enhver U10 spiller kan se at bredden på holdet mangler ikke så lidt kvalitet.
Der er sendt økonomi efter ny målmandstræner, hvilket formodes gjort efter grundig overvejelse i toppen af organisationen. Skulle det være tilfældet, kan man med rette spørge om de selv samme mennesker overhovedet har haft blik for hvad der foregår på græstæppet. Nu venter man vel på at Gehrt bliver fit, men trods Gehrts indlysende kvaliteter kan han vel ikke klare paragrafferne i NordicBet på egen hånd. Man skylder "Eneren" fra Nivå ligeværdige medspillere, samt bedre backup end man viste frem i opgøret mod HIF. For at imødegå evt. misforståelser skal noteres at de tilbageværende fra sidste års startellever gør hvad de skal og måske lidt mere, men erstatninger for Juhl Andersen, Mathias Kristensen, Sebastian Koch og Andreas Holm kalder på hjælp fra fjerne planeter. Skulle måske i den forbindelse ytre min forundring over det lange engagement med Lindberg, som i perioden i NFC på intet tidspunkt har formået at hæve niveauet i startelleveren. For egen regning, ville Jessen have pyntet på det " tågede billede " af begivenhederne i Lollands Bank park forgangne weekend.
Er det økonomien som ikke står mål med ambitionerne om at gøre sig gældende i NordicBet kan man jo melde ud. " skyggespillene " omkring det aktuelle holds kvalitet kunne jo foranledige iagttagere til at tro at folk på centrale poster i NFC så langt fra er på højde med kravene for med værdighed at figurere i landets 2. bedste række.
Skrevet af Lifetec
Enig fra ende til anden!
Og i går vandt vi 1-0 over et 2. divisionshold primært fordi Bank stod en fantomkamp.... Frygter weekendens kamp!
Vi er måske for kritiske, men jeg synes simpelthen ikke det er fair over for de unge spillere, at de smides for løverne på denne måde - og ej heller for de rutinerede kræfter, at de ikke får mere kvalitet i truppen. Men der er åbenbart ikke prioriteret økonomi til mere..... Ikke engang Jessen kunne tilbydes en velfortjent attraktivt kontrakt.
(Omvendt må jeg indrømme, at jeg ikke helt forstår hvorfor det er nødvendigt at bruge en stor lønsum på en målmandstræner. Mon ikke vi har kvalificerede kræfter i området som kunne klare den opgave væsentligt billigere).
annonce
0