Snak

Mere indhold efter annoncen

Linderoth: Lyngby skal isoleres i bunden

fre 19. okt 2007
Viborg-træner Anders Linderoth ser søndagens kamp i Lyngby som en gyldem mulighed for at isolere SAS Ligaens bundprop.

Læs hele nyheden her
Hvad så hvis Viborg faktisk taber denne kamp?

Farvel til Linderoth? Det tror jeg.
Ville hellere have Viborg og GF isoleret i bunden.
"Og mens jeg så cyklede hjem i aftes efter endnu en hård dags arbejde(Hvis AKT og andre BIFere er i tvivl om, hvad arbejde er, så tag en snak med sagsbehandleren)": Gong, påstået 30+ der mest gør sig i oneliners om biffans. Is he for real?
Jeg var lidt fan af Viborg, da de var et tophold. Syntes det var meget imponerende, at en mindre klub som Viborg kunne holde ved i toppen så længe. Men så valgte de at blive sur på Ove Cristensen og fyre ham fra træningsposten (hvorfor husker jeg ikke, men det var noget med at ledelsen var sur over et eller andet han udtalte til pressen)

Og siden da har det gået nedaf. Og det spil de har leveret på det sidste stykke tid, så håber jeg inderligt de ryger ud af superligaen, for der har de ihvertfald intet at lave med den gang sørgelige parodi på bold de har leveret.
Er glødende Viborg fan - og vil give dig ret..

Udover Viborg ikke skal ud af Superligaen..

Den største fejl der blev gjort var at fyre Ove C. - hold kæft hvor jeg savner ham...

Klubbens ledelse er simpelthen for ringe!!!

Håber vi klare skærene i år...
Igen i år...
Jeg er fra Skive og er sygligt Skive fan. Dog er det ikke noget at prale med da vi er bundhold i 1 division. Men jeg håber sq at vi kan overleve i 1 division og at Viborg rykker ned så vi næste år kan mødes i 1 division og få et ´derby´ mellem Skive og Viborg. Det ville være så sindssygt fedt!
Alt er nemmere sagt end gjort.
Brøndby I.F & Liverpool F.C - Ad astra per aspera
annonce