Snak

Mere indhold efter annoncen

Lindstrøm efter VM-skuffelse: Godt at få et slag oven i hovedet

Skrevet af bold
tir 20. dec 06:23

Jesper Lindstrøm mener, at det har været godt få Danmark at få et slag oven i hovedet efter VM-slutrunden, så de kan få rettet op på den store skuffelse.Læs hele nyheden her
Skrevet af Tias
God stil Jobbe 👍
FCK siden 1995 - Delaney siden 2013 - N'Doye siden 2018
Skrevet af vbkbh
Enig. Det er den rette attitude.
VM var en kæmpe skuffelse, men landsholdet stopper ikke her og der stadig masser af kvalitet og potentiale for at det her landshold kan få mere slutrunde-succes.
Bl.a. i kraft af Lindstrøm
Skrevet af Yildis
Fin og moden udtalelse. Det bliver spændende at se dette hold rejse sig igen, måske også med nogle nye unge spillere i nogle mere bærende roller. At have Wass med som højreback må være fortid nu, hvor Bah og Nissen må siges at være fremtiden der. Og så er der spillere som Yussuf Poulsen, som jeg ellers godt kan lide og som har gjort det godt på landsholdet med 11 landskampsmål. Men han spiller jo ikke i Leipzig og er derfor et af symptomerne på, hvad der gik galt til VM nu. Og for så vidt også tilbage i 2010, hvor flere var med af navn, mere end af gavn.

Lindstrøm ligner én af dem, der kan have en bærende rolle på det nye landshold. Og jeg glæder mig til at se holdet rejse sig i EM-kvalifikationen.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af Bløde babser
Aarrhh, gu det da ej godt at blive smadret ud af gruppespillet i den største turnering man kan deltage i, for at være mere sultne til fremtiden.
Det fint at være possitiv, men det der er altså lidt for søgt.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
annonce
0