Snak

Mere indhold efter annoncen
Nej, det er bare en lækker bane (hybrid)
Crusader: Som FCK fan forstår jeg at man ikke ved meget om det, men det er faktisk sådan en rigtig græsplæne kan se ud. Tro det eller ej, men det er ikke meningen med alle de brune huller der er i Parken.
Ok, tak for svar - jeg er voldsomt imod en plastik, men måske hybrid er acceptabelt. Den ser fin ud.
10-års jubilæum d. 13. januar 2022. Tid til at søge mod nye eventyr - tak for dansen venner og frænder. Håber jeres 2022 bliver fantastisk!
1719FCK

Som Mads Thomsen også skriver, så har vi et stort engagement i FC Ebedei ( som bliver udvidet endnu en gang) de er vel reelt samarbejdsklub, det kan man vel ikke just sige Malmö FF er til jer.

Jeg støder så vidt jeg husker kun på, at de omtales som tidligere akademispillere, og det udtryk kan man sgu ikke sætte en finger på.
https://www.youtube.com/watch?v=QGDGxol_gq0
Madsthomsen

Jeg ved godt det er et projekt fcm poster penge i, det klinger bare hult når fcm fans snakker om roony ikke værende FCK talent.
1719FCK
Han har været under 1.5 år ved jer.

Hvor længe har Frank Onyeka/ Poul eksempelvis været hos os ?

Hvem fra FCM har kaldt Rafa for et af vores egne talenter?
https://www.youtube.com/watch?v=QGDGxol_gq0
Nemt - klasseforskel i dag
Danish_Messiah.
når du nu retter henvendelse til nogen omkring Marrony, så vil jeg lige informere dig om, at klubben fra start vidste, at han ikke ville være ordenligt klar til kamp før midt i november og havde meldt det ud. derudover, så røg han ind i en mindre skade for kort tid siden, som udsatte muligheden for, at han kunne komme i gear og kampform. så det er ikke nogen overraskelse for nogen, at han ikke har spillet mange minutter endnu.
God og overraskende nem sejr i dag.
Gad godt at høre JT´s argumenter for at beholde Grabara på kassen. Kan kun drømme om hvor stor sejren kunne være blevet hvis ikke hans drop havde kastet lidt grus i maskinen på det tidspunkt. Han er enormt svingende, og hvad faen var det for et stunt med at sparke bolden ud mod fans´ne?! Idiotisk.
Lækkert at se Rooney boltre sig, men som jeg har nævnt tidligere er én halvleg rigeligt på nuværende tidspunkt.
Udover alle gjorde det super godt i dag, er jeg bare på røven over hvad Bøving og Wind præsterer i hver kamp. Krummer i de knægte og Tillykke med skovsneglen til sidstnævnte..du ligner en ny-udklækket strømer fra 80´erne ;)
Fcm for evigt

Det ændrer jo ikke på at roony kommer til FCK tidligere end jeres akademispillere, så det klinger meget hult. Han har været i FCK lige så lang tid som han har været i Malmø, så klinger rigtig hult.
annonce