Snak

Mere indhold efter annoncen
puha, må desværre erkende at argentina er suverænt bedst i den her kamp. frankrig er urimeligt sløje. de kan intet. som danmark mod australien. som radikale venstre. som om de alle sammen har taget en valium inden de løb ind på banene.
men må også nok engang kippe på hatten for di maria, han har så ofte været kamp afgørende.
Men det er jo fuldstændig tosset skrevet, Kenken. At du i din opsætning af Messi på den højeste piedestal skal underminere den portugiske Ronaldos karriere er blot… tja, uintelligent og dumt.
\"Jeg er squ da ligeglad om han bider.\"
Andersen

Nu tager fu det jo id af sammenhæng, og det er jo din ting, men gær det ærgerligt for debatten.

Det er modsvar til at gære Argentinas vej til finalen til det som du og enkelte brugere prøver at gøre det til. Har der været tilbud på sølvpapirs hatte?
Vildt at sige, så har kampen i dag været en af de mest uligvægtige i Argentinas farvør. De har været flere klasser over Frankrig. Det andet mål er ikke bare turneringens bedste, men vel en af årets bedste internationalt. Virkelig pinligt for de udskiftede spillere i 40. min, at to uprøvede, grønne spillere kommer ind.
gunner since 94’
@Kenken
Hjælp mig lige.

Det er modsvar til at gære Argentinas vej til finalen til det som du og enkelte brugere prøver at gøre det til.


Hvad gør jeg Argentinas vej til finalen til?
Lidt trist at kamptråde efterhånden mere er folk der kommenterer dommeren i stedet for fodbolden.

Også trist at konspirationsteoretikere er blevet så almindelige at man mener, at kampen er bestemt på forhånd hvis det ikke lige går som man ønsker.
FCN
Nu er der jo ingen der har brokket sig over at Ronaldo har 5 guldbolde baseret på tynde straffespark efter han har skabt en karriere på tynde straffespark, tap ins, film og fysiske angreb på dommeren

Du er til grin. Egentlig været ok enig med dig i den her tråd, men du er jo tydeligvis bare en troll.

Historiens bedste spiller, Messi, ville grine af din kommentar om Ronaldo.
Andersen

Ja der er straffe. Det er flere tidligere fodbold spillere og top dommere også enige i. Og andre uenige i. Men ja jeg ville til hver en tid mene der var straffe også hvis det var mod mit hold. Ellers ville min retfærdighedssans få er knæk. Angriberen har bolden og vipper forbi målmanden der gør er udfald gør sig bred og kanter angriberen.
"Lidt trist at kamptråde efterhånden mere er folk der kommenterer dommeren i stedet for fodbolden."

Bestemt. Denne tråd er lige til skraldespanden. Utroligt lavt niveau for mange af brugerne i begge lejre. Se dog fodbold og nyd det i stedet.
gunner since 94’
Selvfølgelig var straffet til den tynde side, det kan alle formentlig se, men der er en berøring, og så får man straffe i dag med VAR, det har vi set masser af gange.

Fantastisk halvleg af Argentina, og hvilket mål til 2-0
.
annonce