Snak

Mere indhold efter annoncen
Venstresiden fjols

Glædelig jul og God dag til dig også
@Kenken
Ja der er straffe. Det er flere tidligere fodbold spillere og top dommere også enige i.

Arh, der findes også en lang række tidligere topspillere og -dommere, som er uenig med dig.

Jeg mener desuden også der var straffe. Fandt det bare morsomt, at du kritiserer andre for at være uenig med tidligere topspillere og -dommere, når du er præcis det samme her. Der var bare det jeg ville frem til.
La Red: Jeg tror at vi er tæt på enige. Uanset hvad man mener om straffesparket, så har Argentina været klart bedst. Argentina spiller godt, Frankrig er godt nok dybt skuffende, og det bliver nok Deschamps sidste kamp i øvrigt.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Ja. Når man er udkonkurreret i en debat då er det et logisk svar at komme med


Du får næppe nogen til at føle, at de bliver udkonkurreret i noget som helst af dig. Du virker seriøst som Lasses fætter.
Mojn do!
Andersen

Ej come on. I mit indlæg skriver jeg jo netop at tidligere spillere og dommere mente der var straffe OG andre mente der ikke var

Du vælger så kun at citere det første og kritiserer mig for det uden at medtage anden del? Mener du det er fair og sagligt?
Nysgerrig på hvorfor folk ikke mener der er straffespark.

Er det fordi i mener at ben-ben kontakten er for minimal til at forudsage et fald?

Edit: benspænd ses her https://twitter.com/misterfgouveia/status/1604507078575489037?t=_pePBvKnKDCOILWZqb9tvA&s=19
@Kenken
Problemet er, at du kritiserer andre for at være uenig med tidligere topspillere og -dommere - og så er du præcis det samme. Irony, you know.
Hold nu kæft og find strikketøjet frem igen. Ikke engang franskmændene brokkede sig et sekund over straffesparket.

Gad vide om det kan hænge sammen med at der rent faktisk var straffe. Gad vide om VAR ikke var inde over for selv en blind kan se på den ene vinkel at der klart og tydeligt var et benspænd? Bliver han savet over? Nej. Er der kontakt og benspænd, ja.

Det er så fucking trumpsk det her med at definere sine egne sandheder, når det ikke går som man havde ønsket sig. Patetiske væsener.
Nysgerrig på hvorfor folk ikke mener der er straffespark.

Er det fordi i mener at ben-ben kontakten er for minimal til at forudsage et fald?


Den kan dømmes ligesom den mod Kroatien, men det er ikke ensbetydende med, at den skal dømmes. Et hold i medvind får de kendelser med sig.
Mojn do!
Martinovic

Er vel også bedre at være en eller anden tilfældig persons fætter end at være som dig. Ikke meget seriøst fodbold der kommenteres på
annonce