Snak

Mere indhold efter annoncen
Så kom klamme Kamil Grabara lige ud på Twitter med verdens største sviner til sin hold kammerat for det drop. Fuck jeg håber den sindssyge polak for en straf for den opførsel det jo ikke Fck eller noget andet værdigt.
Jeg har sådan set godt kunne lide Mathew Ryan og især hans præstation i udekampen mod Trabzonspor vil aldrig blive glemt,men efter hans pinlig udfald mod DK efter kampen der, så vil jeg ikke lægge skjul på at det fryder mig at se ham og hans lorte landshold blive til grin i aftenens kamp. Det vil jeg ikke benægte. Det glæder mig at Grabara og jeg tilsyneladende har nogle af de samme karaktertræk.
https://facebook.com/enchancetillasse/
Kan godt være Danmarks indsats igennem de seneste år. Men de tre kampe ved VM burde simpelhen være nok til fremover aldrig udtage nogle af spillerne igen om ikke andet de to der pjækkede.
Argentina-Holland bliver en klassekamp
At du kan konkludere det udefra mit indlæg er formidabelt i sig selv må jeg sige, og bevidner kun om din ignorance og uvidenhed.
Ja kritikken af Qatar bunder ud i islamofobi fra de nævnte lande og dobbeltmoralen og hykleriet skinner igennem sådan som de har opført sig.
Tyskland har lige lavet en aftale med Qatar FOR IKKE MINDRE END TO DAGE SIDEN der skal forsyne landet med cirka 25% af dets gas også leger man moralbetjente ved at lukke munden før Japan kampen og man et par år forinden lukkede munden på Özil da han italesatte Kinas folkemord på Uyghur folket.
Læs og se tingene fra andre perspektiver end TV 2 der ikke laver andet end at indoktrinere og stigmatisere befolkningen.
annonce