Snak

Mere indhold efter annoncen
3 nemme point på Brøndby stadion og en velfortjent ferie til Superligaens klart bedst spillende hold.
Haha hold kæft hvor er Brøndby til grin fortiden man.. Og det er med det hele, fans, træner team, holdets vilje. En stor bunke fucking lort
Vi siger tak til den sportslige ledelse. Raus.
Såfremt det er NF sidste kamp, så er jeg godt nok spændt på hvem der kommer ind i stedet. Men noget skal der ske!
Længe siden der har været så godt et hold som Viborg i superligaen.
Silkeborg IF
Hold da kæft superligaen er billig i år. Hvis vff ikke får medajler i denne sæson, er det satme en katestrofe..
Vh MrMaaGoo. Silkeborg siden 1993. Liverpool siden 1979. Dortmund siden 2005.
Yeah.. der er ikke meget at hygge sig over som fan. Helt enig, Niels er dead man walking og han ved det. Sidder bare der i sin stol og bander. Manden har givet op.

Tilbage står et spinkelt håb om en ny træner og et par gode forstærkninger i vinterpausen, så foråret kan bruges til at bygge op.

Jeg fastholder at vi skal gå efter at vinde nedrykningsspillet, så vi både kan bruge kampene der til at spille et koncept, og plan a og b ind i holdet.
Hjertet er gult, humøret er blåt.
Der er så stille i Brøndby !
Brøndby får uden tvivl det største budget i Nordic Bet-ligaen.
#Næver4ever
Selvfølgelig er NF færdig efter denne kamp, det er indiskutabelt. Det er tydligt at se, at manden er træt og han har været det længe. Det er jo skræmmende at se, at selvom det er BIF som skal jagte, så er de langsomme, energiforladte og virker trætte og de spiller altså mod et hold der også spillede kamp mod et SUP-hold i midtugen, og alligevel har Viborg været BIF overlegen.

Mange siger altid, at den sportslige ledelse skal ud, men det er nu engang trænerens opgave at sætte holdet og motivere dem, det er altså ikke CV’s opgave, at stå og motivere spillerne nede i omklædningsrummet.

NF har før fået meget ud af lidt, men nu er det omvendt.

En ny træner, med sit eget team, med ny spillestil, ny måde at motivere sine spillere på, vil være på sin plads, og fint hvis BIF trods alt invitere NF på besøg ved den første hjemmekamp efter pausen, så fansene kan sige pænt farvel trods alt.
Cash
annonce