Snak

Mere indhold efter annoncen
Højt at flyve, dybt at falde
Det var godt nok en underlig kommentar... Så fordi Ankersen engang har været på landsholdet så kan han ikke spille en dårlig kamp.... Han kan ikke ramme en medspiller selv fra kort afstand.... Det samme gælder Stage.....
I må gerne lige ligge til at FCK mangler Grabara, VK, Falk, Zeca, Mukairu og Babacar/Jørgensen fra startopstillingen. Tænker det er de færreste klubber i verden der kan undvære 6 mand fra start-11 og spille op til niveau.

Det er desværre en regel lavet af topklubberne, som får indflydelse på dem længere nede i fødekæden, så de bedste klubber igen er sikre på at nå længst.

PSV er dygtige ingen tvivl, men det havde været en hel anden kamp mod ovenstående spillere.
Hvis PSV har undervurderet FCK i første kamp, kan det være baseret på deres kampe mod FCM som de jo også let gik videre mod. Der er dog ingen tvivl om at især fraværet af Falk har været den største forskel på kampen idag og så den i Eindhoven i sidste uge. Grabara er også tydeligvis en del bedre end Kalle nu
Superliga og FCK fan
Ud med johanneson, ind med Khocholava, Biel længere tilbage, højere wingbacks, og så spil det lidt "grimt" med at pumpe bolde i feltet mod Stage. Så er der Roony, Bøving og Biel til at samle op og sparke direkte på ALLE andenbolde.
FCK er groggy. I stærkeste opstilling kunne FCK godt være med, men i aften kommer det ikke til at ske.
KSDH
Kommer nu
De to har ikke gjort nogen forskel i den kamp
PSV tåge det alt for lidt sidste uge også med to kæmpe fejl for PSV der fck scooret på
Hold da op, hvor spiller fck dårligt! Flere af spillerne, ankersen, kalle, diks, stage og ham den islandske talent er slet ikke stemplet ind. 0-1 scoringen er et drop af kalle.
Tom Bold@ Du misforstod vist mit indlæg.

Og ja jeg synes stadigvæk det er vildt Ankersen har 25 kampe på landsholdt ;)
My bad ;-)
annonce