Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Strategy
Ja, Mæhle har været god. Svært at forstå at han ikke spiller fast (enten i Atalanta eller et andet sted).

Han må bare brænde banen af til VM igen så han bliver købt af nogen der sætter pris på hans offensive kvaliteter.
Skrevet af JEGerUenig
God kamp!! Absolut godkendt indsats. Men den slutter desværre uden betydning, efter som man smed Førstepladsen tidligere på ugen. Og Kroatien vinder i deres pligt sejr. Lidt bittersødt oven på en så god kamp.

2 mindre landshold kampe at tænke på der, det er vel det mest positive ved ikke at blive 1... Lige pt.
Skrevet af faerk71
Eriksen suveræn MOTM
Skrevet af kimjen
👍🙂🇩🇰
kimjen
Skrevet af Fodboldministeren
Lord herasmus@ du må være årets joke!... Nørgaard SKAL starte over delaney. Wind er vores kontinuerligt bedste 9’er, men kommer an på modstanderen, hvem der starter på den position selvfølgelig. Kjær er selvskrevet og jeg skrev man KUNNE starte med Wass. Ikke at man SKULLE. Stærkeste opstilling vi dog kan stille med umiddelbart er 4-3-3: Schmeichel-Nissen-Kjær-Christensen-Mæhle-Nørgaard-Højbjerg-Eriksen-Skov Olsen-Wind-Damsgaard. Dolberg og Lindstrøm kan dog starte alt efter form og præstationer og er meget tætte på, hvis ikke foran Wind og Dams lige pt.
Skrevet af Stefzka
Det er sgu ærgerligt, at vi fejler i mod Kroatien. Sådan kan det jo gå, men i det mindste sikrer vi os top seed til EM 24 kvalen.
Skrevet af Tuborg3
Var det prime Eriksen fra de gode Tottenham dage man lige så der?
Skrevet af Kvabskalle
“Nørgaard SKAL starte over delaney”
Har du drukket af natpotten???
Jeg er hvid indtil jeg dør...
Skrevet af Nessy1981
Fantastisk flot kamp af vores drenge i aften. Ærgerligt Østrig ikke kunne hjælpe, men det er jo i bund og grund vores egen skyld. Det lover godt.
Skrevet af jesaustralia
Tillykke Danmark - det var energien der har vaeret eftersogt - meget meget flot - NU!! Rinse & Repeat - Bliv ved med at vise sult attituden ogsaa sov i et svede telt hver dag indtil VM☻ - Tillykke til alle Danskere│
»Plads Til Alle - Eller Ingen!!«
Skrevet af Landsholdet899
Ærgerligt vi misser 1.pladsen. Glædeligt at startopstillingen til VM er fundet.. Kjærs skade har kostet for dyrt, men han kan bidrage som idag. Kristensen mangler lidt teknisk, men har overhalet Wass i tempo.. Damsgaard viser kvalitet og skulle gerne komme i endnu bedre form frem mod VM. Min tvilv til Delaney har han modbevist og er også i 11eren til VM.

Eriksen for vild og bliver en kæmpe succes i ManU, dog forstår jeg stadig ikke Real eller Barcalona. Tænk at kunne få en af verdens bedste midtbanespillere gratis, han tørte røv i Camavinga..
Skrevet af grumblesnake
Var det prime Eriksen fra de gode Tottenham dage man lige så der?

Jeg synes faktisk han nærmest er bedre. Han scorede mål og lavede mange oplæg, men han styrede ikke kampene på samme måde.
Tchouameni og Camavinga er kæmpe talenter, men i dag blev de de små mod Eriksen og Højbjerg.
Skrevet af Fodboldministeren
Kvabsedeskallepande@ har du?!... Nørgaard er bedre, så er den ikke så meget længere :)
Skrevet af grumblesnake
Det var også fedt at Bah faktisk nående at vise sine kvaliteter. Med den fart i presspillet er det ikke overraskende han er en spiller lige efter Roger Schmidts hjerte.
Skrevet af Mikail
Ja, tillykke til Danmark.
I har vundet vm 😂😂😂.
Skrevet af FodboldFest
Virkelig fed kamp, og fedt resultat! Satme godt gået af drengene.

Og lige een gang for alle: Når det ikke går som i dag, kan vi så ikke blive fri for alle de ynkelige ´fans´, som smelter sammen, og græder om at DKs held er ovre, Hjulmand er elendig og blablabla. Det er simpelthen ikke værdigt, hvis man vil kalde sig fan. En fan accepterer at man ikke kan vinde hver gang, og kan håndtere det psykisk, uden at det skal gå ud over alle andre, som ikke gider det elendige klynk.

Lær at håndtere det, og se fremad, og glæd jer over, hvor vildt det er, at et lille land som DK kan gøre hvad landsholdet har gjort de senere år. Hvis man er gammel nok til at vide hvordan det har været i visse perioder, så forstår man at værdsætte perioder som i disse år. Man skal ikke tage dem for givet.

Og tak til landsholdet for den fremragende underholdning!

Landsholdet/OB
Skrevet af langtfraliverpool
I? Er du ikke dansk? Prøv at møde verden med positive øjne, det vil også modne dig, i en positiv retning.
gunner since 94’
Skrevet af FodboldFest
PS: Og hvis du taler dansk, men ikke holder med landsholdet, så hav en smule ære og respekt, og notér det i din signatur - eller hold dig væk fra landsholdstrådene. Tak!
Landsholdet/OB
Skrevet af FodboldFest
Eriksen for vild og bliver en kæmpe succes i ManU, dog forstår jeg stadig ikke Real eller Barcalona.
Det er sørgeligt han nok aldrig kommer til at spille for et spansk tophold, jeg ville nyde at se ham i den type spil - men de lader også til at favorisere latinske spillere, det er mit bedste bud på en forklaring.
Landsholdet/OB
Skrevet af Lakris
Når DK taber er Hjulmand ved at smide alt væk "Hareide byggede op" og burde fyres for at udtage spillere han har trænet i FCN. Når DK vinder, er det en pligtsejr over et B-hold.

Det må godt nok være vildt at leve i så trist en verden, hvor sådan noget sludder giver så meget mening for en selv, at man er villig til at dele den med andre.

En ting er saglig kritik, men... Hvorfor ikke også give sig selv lov til at glæde sig over det vildeste landshold i maaange år?

Og den suverænt vildeste (læs: bedste) landstræner vi har haft. Ikke at forglemme.

Men ja, om DK så vinder VM vil der være nogle der mener at det skyldes Hareides pseudo-fundament. Takker Peter Møller hver dag for at vi slap af med nordmanden, og de danske drenge dermed kunne få lov at spille fodbold og forløse deres potentiale

DK kvalede til VM og EM på trods af Hareide og ikke på grund af
annonce
0