Snak

Mere indhold efter annoncen
Hvorfor er der ikke straffe på Højbjerg? Der er dømt mindre tydelige straffer ved dette VM og alle andre slutrunder. Feks til England mod Danmark.
Du glemte Tyskland. Europæer har penge nok til at rejse rund og give stor support.
Dette VM er første gang i historien at det har været i et arabisk land. De kan sgu ikke bruge så mange penge på at følge deres land rund i verden.

I så bare med Saudi Arabien hvad en hjemmelig support kan gør ved os!
Der er godt nok mange skråsikre konklusioner i kommentarerne.

Jeg tror, at jeg vil se 2. halvleg også inden jeg udtrykker mig så kontant om hvordan DK, enkeltspillere og Hjulmand totalt har misforstået det hele.

Men Tunesien har da været overraskende gode til at slå det danske spil i stykker - i 1. halvleg altså.
FCN
Det er fordi vi ikke stillede med de mest boldsikre. Det skaber en masse unødige boldtab så vi kommer til at løbe efter bolden istedet bare at køre bolden rundt.
Damsgaard vil gøre meget.
Så en type som Nørgaard ind så kører det.
Bare vent og se.
Det er ikke fordi, at Tunesien har været bedre end Danmark her i første halvleg, men vi kan godt tillade os at være skuffede. Kombinationerne sidder ikke som de skal og de offensive idéer er mangelfulde. Der er i øvrigt offside på Jebalis store chance.

Ud med Kjær i pausen. Jebali ligner en hare til sammenligning; Kjær er åbenlyst besværet i sine bevægelser. Det vil frigøre det offensive spil med en ekstra spiller på modstanderens banehalvdel.

Wingbackerne har ikke sat deres præg på kampen, endnu en grund til at skifte til en firebackkæde. Nissen og Mæhle kan ligeså godt spille fra et udgangspunkt 15-20 meter længere tilbage på banen.

Kom så. Nulstil, kom ud med tro og intensitet til anden halvleg. Det her tunesiske hold skal vi simpelthen slå.

Jeg håber og tror på en Damsgaard-genalitet, der åbner kampen til vores fordel.
"AAb har ikke en chance.. Jeg ænder gerne mit navn til "aabelsker" - hvis de ikke ryger en tur i 1.division.." - engelsborg1896, 19-03-23
Vi har været horrible. Og hvorfor fanden kommer Damsgaard ind der ikke har spillet i et halvt år eller mere... Jeg fatter ingenting af fodbold længere åbenbart, handler det kun om at have en stjerne hos Hjulmand fremfor hvad man præsterer på banen...

Du er med på at Damsgaard har fået spilletid i 16 af 23 kampe det sidste halve år ikke?

Jeg er ikke sikker på, at det er for nyligt du har mistet evnen til at forstå fodbold - men dejligt du endelig er kommet frem til den rigtige konklusion.
Silkeborg IF
3-4-3 giver god mening hvis vi også skal have AC og Kjær op i gear før Frankrig, men det ikke vores bedste formation i øjeblikket, men jeg forstår heller ikke at man ikke har valgt Wass, da han komplementerer Skov Olsen bedre end NK.
Er jeg den eneste som ser at vi er på mellemhånd i ufatteligt mange spilsituationer?
Langsomme i tanke og handling!!
Danmark: F.C.København Udland: F.C.København
Kjær satser hele butikken. Ud!
"AAb har ikke en chance.. Jeg ænder gerne mit navn til "aabelsker" - hvis de ikke ryger en tur i 1.division.." - engelsborg1896, 19-03-23
Kæft hvor spiller vi fantasiløst - man sidder jo næsten og savner William Kvist....
annonce