Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af SotD
Jeg er ret sikker på dommeren dømmer at der ikke er straffespark fordi der bliver begået frispark af en dansk spiller lige inden (skub i ryggen) og derfor spilsituationen tages der tilbage, og Danmrk derfor ikke skal have hjørnespark.

Ja, det er også sådan jeg tolker det - men så har enten jeg (måske mest sandsynligt) eller dommeren misforstået brugen af VAR.

Han bliver kaldt ud for at vurdere et straffespark. Det er der ikke, så den skal afvises, og så ryger spilsekvensen tilbage til der hvor den er - hjørnespark.

Jeg har altid lært at ikke afgørende frispark, gule kort mv. ikke kan omstødes af VAR. At dømme et frispark i feltet hos det forsvarende hold 1½ minut efter det er sket har jeg personligt aldrig set før - og som jeg har forstået det er det heller ikke muligt at bruge VAR på den måde.
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Sidder du seriøst med en mærkelig smag i munden over hvad der skete under landskampen pga. noget som slet ikke relaterer sig til det?

Ja, for det er da fodbold vi sidder og ser er det ikke? Mig bekendt er reglerne i Superligaen, Conference League og VM de samme. Eller hvordan er det at der ikke er nogen relation?
Silkeborg IF
Skrevet af Tipzy
Wow Corner skulle have scoret
Skrevet af Shamran
Fandme ringe hele vejen rundt - vi ligner et ordinært hold der spillede med fysisk, intet tempo og lange bolde og der kan Tunesien jo sagtens være med...

Ja, jeg sagde inden slutrunden at vi ville få det svært og nu skal vi jo hente et resultat mod Frankrig for ellers så risikerer vi at ryge ud nu her allerede i de indledende runder. Imodsætning til Nations League så vil Frankrig jo tage os alvorligt og vil have den fordel at Danmark vil blive skrevet op så jeg kan sgu godt frygte en snitter nu hvor det er alvor.

Vi bør jo slå Tunesien med 2 spillere fra suppen i start elveren og om det er fordi der er blevet brugt for meget krudt på et anfører bind eller en Hjulmand der totalt har undervurderet den korte forbedelsestid så skal der nok være masser af undskyldninger, men meget af det er selvforskyldt imo...
Skrevet af Karamellerne
Hjulmand tabte den her kamp med den defensive formation. Der skal ske mirakler nu for at vi går videre fra puljen...
Skrevet af Tha_BinGo
Ja det minder mig faktisk om at der i en lignende situation i vores seneste serie 4-kamp heller ikke blev dømt et straffe!
Nej, folk gider ikke høre om hvor mange penge, du tabte på Oddset.
Skrevet af BobF
tja, når man hellere vil trille bolden rundt, mellem de bagerste, så vinder man jo ej. vi er bare ikke bedre.
COYG St.Pauli
Skrevet af SotD
Ja det minder mig faktisk om at der i en lignende situation i vores seneste serie 4-kamp heller ikke blev dømt et straffe!

Okay. Har I VAR på jeres Serie 4 kampe? Fedt nok.

Hvis det eneste formål er at være dum med dum på, så er det også fair nok. Vi kan jo ikke allesammen have samme bundniveau.
Silkeborg IF
Skrevet af Rigoletto
ro på! de er bare ikke bedre. man kan ikke forpligte folk udover deres evner.
dk har gennem længere tid overpræsteret, - og haft heldet.
det kan jo ikke blive ved at gå godt.
allerede mod Kroatien anede man, at opturen var ved at være slut.
Skrevet af KennethF
Det er sku da ikke det manglende straffe vi brokker os over din amøbe. Han giver vores hjørne væk og dømmer helt modsat

Hold nu kæft hvor er det dumt at kalde andre for amøbe, når man ikke slev har fattet en skid af situationen! Mathias Jensen laver et kæmpe frispark, inden bolden rammer hånden på tuneseren, og så skal der altså dømmes frispark til Tunesien. Stram nu lige op, tak!
Skrevet af siftoppen
Hjulmand spillede fallit ved at starte med tre spillere som ikke var berettiget til en vm startplads. Simon Kjær trak flere gange på sit højre ben og kunne slet ikke løbe igennem. Både Delaney og Dolberg er langt fra kampform!!. En skuffende og ikke mindst rystende disposition af Hjulmand. Det kan ende med at koste DK avancement fra gruppen. Sker det så peger pilen for alvor på Hjulmand
Skrevet af SP1954
Ganske enig! Spillere der slet ikke er i kampform skal ikke på banen. At Hjulmand forbigår Lindstrøm som er hot i Bundesligaen er mig en gåde. Lad os nu få puttet noget chanceskabende kreativitet ind i de næste 2 kampe...det kan kun gå fremad!!
Skrevet af SotD
Altså Lindstrøm som kom på banen og var den svageste af alle?
Silkeborg IF
Skrevet af Jussi
allerede mod Kroatien anede man, at opturen var ved at være slut.

Hvorefter man slår verdensmestrene 2-0.

Flot.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Geddar , moderator
Det var virkeligt et sløjt indhop. Corner gav heller ikke nogen nævneværdig effekt - selvom han var tæt på at score.

Det er lidt spøjst som det bliver fremstillet som gigantiske fejl ikke at starte med de to, for så i løbet af kampen at se to sløje præstationer.

Men alle dispositioner som folk er uenige i skal helst beskrives som "rystende", "elendigt", "katastrofalt" eller lignende. Hysteri længe leve!
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Jussi
Med andre ord er alt som det altid har været herinde.
Morten Olsen: Vi skal huske på, at Danmark er en stor fodboldnation, men et lille land.
Skrevet af Geddar , moderator
Jep.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af SotD
Ja, det er desværre niveauet. Der er ellers masser af spændende nuancer - og nogle enkelte pointer som kunne være interessante at snakke om. De dør bare i hjerneprutter fra en kant af.

Jeg er sådan set på hold med dem der mener at 3-back kæden i går var en fejl, ud fra en taktisk betragtning - men det var den jo fortrinsvist fordi Tunesien havde læst den. At Hjulmand ikke relativt tidligt i kampen flyttede AC op på midten og fik sat noget bredde på vores defensive opspil synes jeg var med til at dræbe vores chancer for en sejr. Det lykkedes han pænt med i 2. halvleg, dog uden det gav mål, men vi fik sat os på kampen med et kampbillede som man kunne forvente i alle 90 minutter.

Desværre druknes alle taktiske nuancer i hvorvidt en enkelt spiller skal byttes med en anden eller ej.
Silkeborg IF
annonce
0