Snak

Mere indhold efter annoncen
moderator
"Formationen er skandaløs mod et land som Tunesien. Hvad er det for en omgang “fodbold”, vi spiller, med så defensiv en indstilling"

Det er såmænd samme formation vi har spillet masser af gode offensive kampe. Det er dog ikke svært at forstå man går efter det lidt mere konservative løsning, som nok bliver plan A gennem turneringen, i første kamp. Der er fin mulighed for at justere i løbet af kampen.
https://kortlink.dk/sudv
Vi har tre midterforsvarsspillere på banen, men ingen af dem formår at føre bolden frem. Ingen af dem formår at smide flade afleveringer op gennem banen i fødderne på vores offensive spillere. Ofte er det Højbjerg, der er nede og hente bolden. Lad os få en offensiv spiller mere ind i pausen. Ud med Kjær. Evt. også Nissen for Wass.
"AAb har ikke en chance.. Jeg ænder gerne mit navn til "aabelsker" - hvis de ikke ryger en tur i 1.division.." - engelsborg1896, 19-03-23
Det er altid lidt nemt at være efter spidsangriberen, fordi den position er så ekstremt afhængigt af at aftalerne på holdet bliver udført som aftalt.
FCK
Tunesien var ikke uheldige der...
Skidt vi har så få DM I truppen.
.
Jeg ser et farvet lille straffespark! Pis os!
Sønderjyske & Hansa Rostock.
Vanvittig redning Kasper!!
Mojn do!
Vi spiller om muligt dårligere end i EM-åbningskampen mod Finland
Forza Viola
Jo, Frimann. Der er offside. Jebalis skulder er offside. God redning dog.
"AAb har ikke en chance.. Jeg ænder gerne mit navn til "aabelsker" - hvis de ikke ryger en tur i 1.division.." - engelsborg1896, 19-03-23
Sådan som kampen forløber ender det jo med, at uafgjort absolut bliver et spiseligt resultat.
Y. N. W. A. #JFT97
annonce