Snak

Mere indhold efter annoncen
Fy for satan! Den der offside
kan
jo godt dømmes, men det er jo totalt unødvendigt at han dømmer den! 🤪


Der var nok kun penge til 2 VAR kendelser i dag.
Skandale at der bliver dømt offside!!! Øvbøv buhuuu alle vil os det ondt, hvem står bag dette tyveri? Regeringen, PET, sundhedsstyrelsen?!?!
Hvorfor ikke? Han var ikke god nok til Ajax, så hvor tænker du, han skal slå til? Belgisk fodbold?


Jeg tænker Ajax følger ham og meget gerne vil give ham en ny chance. Han splitter jo superligaen ad for tiden. Men jeg håber da jeg tager fejl, for sikke en gave han er!
Hvorfor ikke? Han var ikke god nok til Ajax, så hvor tænker du, han skal slå til? Belgisk fodbold?


Er det i din optik kun belgisk fodbold i mellem FCK og Ajax?
Stjerne i FCK og Superligaen, ikke god nok til Ajax = umuligt at finde noget andet på højere hylde end FCK?
Tror du skal udvide din fodboldhorisont en smule.
Gad vide om 3+ sender kampen i 2 versioner. En for FCK fans og en for resten af DK?
Det første røde kort er ikke efter reglerne, hold nu op. Han glider og rammer hændeligt bolden. Det giver et straffe, men skal jo aldrig give rødt kort. Han har jo ikke bevidst stoppet bolden. Det er det, man har et dommerskøn til at afgøre.. fuldstændig utilgiveligt dømt.
Hov, gik min forudsigelse ikke som ventet? Minsandten om den gjorde. Nu har jeg forudsagt forløbet med dommerkendelser i begge FCN-kampe og i denne her i træk. Men det er selvfølgelig bare en sølvpapirshat, når man gang på gang kan forudsige hvordan domme, der KAN dømmes for FCK, der kan blive kampafgørende bliver det 99/100 gange, men omvendt når det KAN dømmes imod FCK bliver det 1/100 gange.

Sjovt når I alle nu begynder at ævle om at følge reglerne. Hvorfor er det så I intet siger, når dommeren, hvis han fulgte reglerne havde smidt 3 FCK´ere ud med dobbelt gult i forrige derby i Parken, men valgte ikke at gøre det? Men minsandten om Rosted ikke skulle smides ud i sidste derby for at gøre ingenting og for at tackle en bold og blive løbet ned et splitsekund efter af Roony.

Og i følge reglerne skulle en FCM-spiller smides ud for en hævnagt i mandags, men valgte ikke at gøre det (hvilket jeg synes var fint). Havde det været i dag mod FCK, ville den jo blive taget af VAR 100/100 gange. Det er dét samtlige hold er oppe imod, ud over et langt, langt større budget end samtlige hold.


Lad os nu lege den samme forseelse blev begået AF FCK i dag i mod OB. Så ville de jo ALDRIG få et rødt kort, og det ved samtlige der ikke holder med FCK.

FCK er i øvrigt det hold der får flest gule i denne sæson (selvom de ikke får halvdelen af dem de skal have, hvis man da gad følge dommerloven IMOD dem også), men surprise, surprise har fået lige akkurat 0 røde kort i år.

Det åbenlyse snyd kan jo kun maskeres for en debil, eller man er absurd farvet i sin FC-trøje (kan åbenbart komme ud på ét, når 0 evner at kigge på tingene objektivt)
Det er jo ikke bare Brøndby-fans, men fans fra ALLE andre hold, der kan se hvor voldsomt et mønster der er. Den neutrale vil jo også mene, at FCN er blevet frarøvet 5 point de seneste to kampe. Eller i hvert fald to kampafgørende kendelser (dobbelt gult mod Lyngby var helt grotesk, og at dommeren i dag, surprise, surprise ikke skulle ud og kigge på et VAR-straffe til FCN ,da det indirekte sender guldet til Østerbro). Fuld valuta for pengene i disse dage...

Hvad skal der egentlig til, for at FCK-fans vil kigge indad og begynde at kigge på det åbenlyse mønster der foregår i Superligaen der er så absurd, at selv en blind kan se det? I stedet for at melde sølvpapirshat, kunne I jo prøve at gense kampene og så se, "hvis man fulgte reglerne til punkt og prikke", som I jo SÅ gerne vil have i dag, hvor I kan få foræret en sikker sejr på det, hvordan I så ville klare jer. Altså, hvis det galdt 2-vejs (og så vurdere OBJEKTIVT ud fra det, om der ikke er et lårtykt mønster i FCK-favør hvad kampafgørende kendelser angår). Det gør det jo bare så hamrende åbenlyst for enhver IKKE.
Iflg. Livescore fik han gult/rødt i samme moment. Så han har nok rost dommeren - og det var Krogh ikke stor nok til at tage imod
@din rigtige far

#vintagefckarrogance #ekstremdårligvinder #førsteklassesidiot
I har da så høje tanker om jer selv, at I betragter jer som værende på samme hylde som hollænderne. Det kræver ingen udvidelse af ens fodboldhorisont.

Go Ahead Eagles er måske hylden, han tænker på.
Mojn do!
annonce