Snak

Mere indhold efter annoncen
Der må simpelthen være noget der kan forklare mig hvordan en professionelt uddannet fodbolddommer, efter VAR tjek, kan dømme rødt kort på Adelgaard.

Jeg er med på at det, “teknisk set”, fratager FCK en fri chance, men hvis ikke man i situationer som denne, kan tage hensyn til omstændighederne omkring situationen, hvordan kan en dommer i så fald nogensinde retfærdiggøre ikke at dømme “små” gule kort?

Hvis linjen der i kampen her er lagt så stramt som det røde kort her giver udtryk for, burde der da være dømt en del kort i første halvleg.

Undrer mig stadig over, at han fløjter hånd på af Frøkjær i starten, når billederne ikke bekræfter at der var hånd på og Sabbi stod klar ved siden af. Den kunne være taget på VAR bagefter, hvis Sabbi havde scoret. Dommeren ensidig i frisparkskendelserne og Lerager får som sædvanligt lov til at spille hårdt / lave frispark - uden kort. Det kræver mod at dømme mod FCK i Parken og det har Krogh ikke 🙁
Mest bare vildt at der sidder så mange små FCK fanbois og forsvare det røde kort. Fair nok at i er glade med udfaldet og stort tillykke med sejren, men nos jer dog så meget sammen at i kan anerkende en absurd dommer kendelse.
Lerager skulle have haft gult. Men det er den eneste fejl dommeren har lavet til FCK´s fordel og alligevel er dommeren det eneste der fylder "debatten". Det er så ynkeligt at det skal ske hver eneste gang FCK spiller.

Det røde kort og straffe er jo helt efter loven, selvom det godt nok er synd for den unge mand, for det er jo bare uheldigt.

Jeg vælger at fokuserer på at FCK spiller skide godt igen igen og at føringen er helt fortjent.
Aaarh… Han dømmer også hånd på Frøkjær helt i starten, hvor TV billederne ganske tydeligt viser at bolden ryger op på brystet.

Haraldsson og oplagt scoringsmulighed? De 2 ord kan bare ikke være i samme sætning 😉 dvs ej rødt kort 😀
Som FCK fans vil jeg sige 2 ting

1) Jeg synes der er straffe, men rødt kort er jeg ked af at se. Men jeg er da hverken flov eller skamfuld, som en synes jeg burde være. Dommeren gør bare sit arbejde.
2) Jeg kunne åbne en saltmine alene ud fra alt det salt, der flyder i den her tråd. Hold da op hvor er det ynkeligt at læse de her kommentarer om FCK og dommere, haha. Tænk sig at have behov for det. Normalt ville jeg komme med nogle eksempler på det modsatte, men det er det ikke en gang værd.
Fcn gummi hele vejen iggenem. Banen såvel som kursen mod mesterskabet
Wow, sikke en dommerlede…. Jeg er enig i, at det er et, på mange måder, urimeligt rødt kort at få, men efter reglerne er den jo korrekt nok. Det er en oplagt scoringsmulighed han fratager FCK - forsætligt eller ej. At det så er skide uheldigt er en anden sag, og jeg havde ingen indvendinger haft, hvis VAR havde tiet.

Godt det ikke er bold-brugere, der dømmer i superligaen, men toptrænede dommere. Jeg synes det er helt vildt, at man som fan ikke kan acceptere, at de også laver fejl i deres arbejde, som mange andre, men i stedet skal hagle dem ned. Hvis man er så utilfreds med standarden, så kunne man jo erhverve sig det dommerkort selv. Det er squ efterhånden lidt patetisk at læse om herinde - uanset om man så holder med hvid, gul, sort, rød, blå osv….
Det tyndeste røde kort længe.
annonce