Snak

Mere indhold efter annoncen
Nej, det bliver kun nævnt, når det er negativt og det er helt forudsigeligt, kære ven. Du kan gå tilbage på side 1 og se beviset, det bare fakta og derfor man ikke tager folk seriøse I artikel trådene.

Når manden fx fuldstændig kager en lovende kontra, hvor han bare skal spille den simple bold, så bliver man irriteret, for der er ikke mange chancer at tage af.

Men det gør det heller ikke nemmere for ham, at han blev hypet og kom på landsholdet osv., for så får man nogle forventninger.
Landsholdet/OB
Kan skrive under på at hele øvre bandede og svovlede over Daramy. Det er simpelthen uden værdighed det han præstere. Han sætter holdet 2-3 gange og virker tung og ugudelig. Underligt at Thorup ikke skifter ham tidligere. Han KAN ikke forsvare.
Fedt at se Stamenic steppe up og spille en god kamp - virkelig.
Stamenic spillede suverænt. 100 procent koncentreret indsats. Få fejl, god placering, stærk i nærkampe og fine afleveringer.

Sjovt som Lerager smed sig ned og troede han kunne få et frispark da han mistede bolden hen mod slutningen. Blev liggende for pludselig at rejse sig og lunte tilbage. Pinligt at se på......
*præsterer *ugidelig
annonce