Snak

Mere indhold efter annoncen
Øv, havde håbet på lidt mere spænding, men fck er jo helt væk.
Når der er en der skriver at Ryan uden for linjerne er en lorte målmand, viser det måske også lidt niveauet for hvem der kommentere
Nej FCK er ikke blevet totalt udspillet, men det handler mere om at Dortmund virkelig også kæmper med spillet i øjeblikket.
@Paul Allan
Det er derudover utrolig uklædeligt at der er nogen der sidder og fryder sig over at FCK er bagud på udebane i Dortmund. Hvornår skal I spille jeres CL kamp?

Det kunne hænge sammen med, at FCKs tilhængere ofte er langt fremme med snuden når det gælder andre hold, eksempelvis da FCM mødte Benfica i ChL kval.
FCK mangler en træner, der kan give spillerne en masse gejst! Vilje og fight er der ikke meget af. Og jo, det ER netop trænerens ansvar.
men det handler mere om at Dortmund virkelig også kæmper med spillet i øjeblikket.


De spiller da godt for tiden men har svært ved at score. Det var da ihvertfald det, der blev talt om inden kampen.

Stor chance til Lerager der.
FCK - Dansk fodbold i Europa - Landsholdet
HOld kæft Lerager er også ringe..... Han skal jo score...
Hvis der er nogen FCK fans der har hoveret overfor FCM fordi de tabte til et klassehold som Benfica, så har de heller ikke forstand på fodbold.
https://facebook.com/enchancetillasse/
Fedt at kommentatoren kalder skuddet fra Lerager en flot redning når han skyder lige på ham
Det ligner jo næsten Dortmund mod FCK. I 80% af kommentarerne herinde ligner det mere at de kommenterer Dollerup mod FCK. Det er et suverænt #2 hold i en top 5 liga FCK spiller mod, det ved i godt, ikke?

Eller også kan man bruge det argument 80% bruger hver weekend: "Arh men altså, FCK har jo også et tre gange dyrere hold altså". Dortmund har et 6 gange dyrere hold....

FCK skal alene få erfaringer fra denne kamp og begrænse nederlaget, der er mange FCK spillere på holdet der ikke har spillet på dette niveau før, første gang er det skrækindjagende.
annonce